Results 1 to 10 of 625
Like Tree394Likes

Thread: Απαράδεκτο αποτέλεσμα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Mr Dosohos®'s Avatar
    Καλησπερα, σημερα δεν θα μιλησω για απαραδεκτο... αποτελεσμα (προς εμενα ) αλλα για τα παιχνιδια που παιζει η nordeus σε ολους μας, παμε λοιπον, παιζω ημιτελικο CL με μια απο τις δευτερες ομαδες μου κ χανω 0-5 στην εδρα μου, απο μια ομαδα στα κυβικα μου αλλα 1 level πιο μεγαλο, παμε στο 2 game στην εδρα του και του κανω κηδεια... τον κανω να παραταει μαλλον το παιχνιδι 1-6... ..παω τελικο με μια ομαδα παλι στα κυβικα μου αλλα κ παλι 1 level πιο μεγαλο απο εμενα και παιρνω την κουπα με 6-0... τι μπορει να λενε τωρα αυτα τα παιδια για το παιχνιδι?
    Ενω στο CL κανω κηδειες σε μεγαλυτερα level κ με ομαδες στα κυβικα μου, στο πρωταθλημα βγαινω αυτη την season 2ος και το χανω απο μια ομαδα -30% απο εμενα και -35% απο τον 3ο....ενω στο προηγουμενο πρωταθλημα τον ειχα παλι μαζι μου και βγηκε 6ος.
    Οκ εχει παιχτες mutants αλλα και του 3ου κ εμενα ετσι ειναι (παιζω level 8, ειμαι στο 141%) ο πρωταθλητης 112% κ ο 3ος στο 145%
    Μαλλον εκοψε καλα το καρπουζι η nordeus, γιατι αυτος που του εκανα πλακα στο 1-6 του ημιτελικου, πηρε το κυπελλο....
    .
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-1.jpg
    .
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-2.jpg
    .
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-3.jpg
    .
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-5.jpg
    .
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-4.jpg
    .
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-6.jpg
    .
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-7.jpg

.
    Last edited by Mr Dosohos®; 10-12-2019 at 01:30 AM.
    Santorini FC | Level 33

Perfect League Wins 26/26: x10
    Double: x12
    Triple Crown: x16
    Quadable: x5

.