Results 1 to 4 of 4

Thread: Τοπ ελεβεν τελικα αξιζει;

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    22

    Τοπ ελεβεν τελικα αξιζει;

    Γεια σας φιλοι και απο εμενα νεο μελος στο φορουμ. Ποσο αξιζει τελικα το τοπ ελεβεν; ποσο ρεαλιστικο ειναι; Ολοι πορωθηκαμε στην αρχη μετα κατι εγινε. Καποια αποτελεσματα κατι υποπτο. Σιγουρα εχει τα κενα του γι αυτο μας ρωτανε τι θα θελαμε να βελτιωσουμε. Αν διαβαζατε τις προτασεις θα συμφωνουσατε; εγω παντος οχι μερικα με ανατριχιασανε χαχαχαχαχαχα

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Νομίζω ότι είναι λίγο παρεξηγημένο το παιχνίδι.
    Είναι μια σχετικά απλή φαρμογή, κυρίως για να παίζεις από κινητό.
    Στο pc, δεν μπορεί να συγκριθεί με παιχνίδια τύπου Football Manager κλπ που είναι 1,5 Gb ή άλλα στρατηγικής που παίζω, όπως το Total War. Από την άλλη βέβαια δεν μπορείς να παίξεις τέτοια παιχνίδια σε κινητό, να σου φορτώνει το παιχνίδι σε 1 λεπτό, να το παίζεις περιμένοντας το λεωφορείο ή στην παραλία ή περιμένοντας στο ΙΚΑ πχ.
    Σαν απλό και μικρό πρόγραμμα, είναι φυσικό να κάνει και μερικές πατατιές ωστόσο έχει ένα καλό "πακέτο". Μπορείς να παίξεις και χωρίς λεφτά, μπορείς να παίζεις με άλλους παίκτες και όχι μόνο εναντίον υπολογιστή, έχει μεγάλη συμμετοχή, αλλάζουν τα δεδομένα, τρέχουν οι σεζόν, υπαρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον για το τι θα γίνει μετά. Μπορείς να παίξεις με φίλους ή να βρεις και φίλους μέσα από αυτό.

    Επίσης ένα σημαντικό νομίζω είναι, ότι η "εταιρία" ψάχνεται για να βελτιώσει πράγματα και αυτό της το δίνω.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    May 2015
    Posts
    52
    Top Eleven Best Tactic 2015-2016!!!

    https://youtu.be/nW4rynOF0kE

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    22
    Ετσι ακριβως ειναι νικ. Το παιχνιδη ενω ειναι απλη εφαρμογη εχει πολλες επιλογες και ρεαλισμο που πολλοι παικτες δεν το σκεφτονται και ριχνουν το φταιξιμο στην εταιρια. Παραδειγμα. Αγοραζουν παικτη και τον βαζουν στην ενδεκαδα αμεσως και παραπονιουνται γιατι τραυματιστηκε γιατι πηρε χαλια βαθμο η γιατι ενω πηρε καλο βαθμο στην αρχη μετα σταδιακα επεφτε. Στην πραγματικοτητα οταν μια ομαδα περνει νεο παικτη τον βαζουν βασικο;οχι βεβαια. Πρωτα τον προπονουνε μετα τον βαζουν αλλαγη στο 2ο ημιχρονο και σταδιακα γινετε βασικος. Ετσι πρεπει να κανουμε και εμεις γιατι τα υπολογιζει.