Καλησπέρα
Την φόρμα των παικτών μπορούμε να την δούμε ως γενική εικόνα σε αυτόν τον πίνακα
Αυτή είναι μια ομάδα μου, ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ
Click image for larger version. 

Name:	FORM D8.jpg 
Views:	18 
Size:	57.6 KB 
ID:	56237

εδώ μπορούμε να δούμε πχ ότι ο αμυντικός ο DL-DC Doraghi είναι σε χειρότερη φόρμα από τον DL-DC Mashinchi.
Ο πρώτος έχει καλύτερη ποιότητα, είναι τώρα 39 (και έχει και ικανότητα κεφαλιές) ενώ ο δεύτερος είναι στην αρχή του πέμπτου αστεριού, είναι 35 δηλ. αλλά έχει καλύτερη απόδοση στους τελευταίους αγώνες. Οπότε αν έχω αύριο έναν κρίσιμο αγώνα, θα χρησιμοποιήσω τον δεύτερο.
Οι ST μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βαθμολογίες 7άρια και χωρίς να σκοράρουν, σημαίνουν ότι δεν είναι σε καλή φόρμα.
Τώρα πήρα ένα καινούργιο, με εδικότητα ενας-προς-ένα, έπαιξε 3 αγώνες, πηρε και ένα 8άρι και θα περιμένω να δω πως θα προχωρήσει.
Καλά που σκοράρουν οι ακραίοι μου.
Οι άλλοι μου οι παίκτες, είναι γενικά σε καλούτσικη κατάσταση.
(Αυτή η ομάδα μου είναι lv4, είναι πρώτη στο πρω, πρώτη στον όμιλο του CH.L. και έχει περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ένας άλλος τρόπος, είναι να παρακολουθούμε τα σχόλια του αγώνα. Πως περιγράφει πχ τον τερματοφύλακα, αν κάνει καλές εξόδους στα κόρνερ, αν πιάνει με σιγουριά την μπάλα.
Για έναν μέσο, αν κάνει λάθος μπαλιές κλπ
Για έναν αμυντικό αν επεμβαίνει πολλές φορές και κόβει την μπάλα, αν απομακρύνει με το κεφάλι κλπ
για έναν επιθετικό, αν τον κόβουν πολλές φορές, αν σουτάρει έξω από την εστία.
Αυτά είναι χαρακτηριστικά (ατομικά τάκλιν, λάθη, χαμένα σουτ, κεφαλιές απομάκρυνσης, αποκρούσεις κόρνερ) που δεν φαίνονται στα στατιστικά και μπορούμε να τα παρατηρούμε μόνο στην διάρκεια του αγώνα