Μεχρι σεζον 31 το τοπ ελεβεν κοιλουσε μια χαρα...ειμαι τωρα σεζον 39, αυτες της ενδιαμεσες σεζον εχεται γαμηθει εντελως πραγματικα...το εχετε ξεφτιλισει το παιχνιδι οι παιχτες να μην πανε βημα να χανεις απο τον καθε αμπαλο να αλλαζεις συστηματα να αλλαζεις εντεκαδα να παιρνεις 18χρονους με ειδικοτητα να κανεις τα παντα...και στην τελικη να χανεις απο 3αστερους ενω εχω 5 να παρακαλας να κρατας αποτελεσμα 1-0 την μια την σεζον δεν εφερα αποτελεσμα πανω απο 2 γκολ να εχω σκοραρει και ολα νικη με 1-0 η τα αλλα Χ 1-1 2-2 η να χανω με ξεφτιλιστικα σκορ....παει στο διαολο...να μου πεις φταιει συστημα φταει παιχτες...πως....μεχρι 31 κατω απο 3θεση δν τερματιζα τι ολα κατα τυχη? υπηρχε μια τακτικη και τι ξαφνικα δεν τπτ...
ενα αυτο το παραπανω το αλλο που εχετε παραγαμησει ξεκιναει καινουργια σεζον και εχεις 3 μερες να ξεκινησει πρωταθλημα λες να κανεις μεταγραφες και ομως μεχρι 10αγωνιστικη δεν βγαζει ουτε εναν παιχτη ολοκληρωμενο ολοι πανω απο 26 και με ποιοτητα 207-208 απο το μαχ 209 μετα αβερτα κουβερτα 18αριδες με ειδικοτητα τι να τους κανω μετα να τους βαλεται στο πατο σας...+οτι δεν πανε βημα και καλα παιχτουρες
μονο και μονο για να σου μπουν στο ματι και να μαλωνεις με αλλους για να ξοδεψεις τα τοκεν σου
τριτο πραγμα μην δειτε οτι μαζευω τοκεν αμεσως να γαμιεμαι στα αποτελεσματα να χανω....μολις αρχιζω και ξοδευω τα τοκεν δια μαγειας παντα αρχιζει και παει καλυτερα εεε αντε στο διαολο λεω εγω....ξεφτιλες