Καλησπέρα, λέγομαι Μιχάλης και παίζω το Top Eleven εδώ και λίγο καιρό. Στο φόρουμ όμως γράφω πρώτη φορά.
Τρίτη σεζον για μένα και πλεόν μέσω της εμπειρίας μου και με καλή προετοιμασία από την περασμένη χρονιά έφτασα να έχω μεγάλες προσδοκίες για αυτή τη σεζόν.
Έφτιαξα λοιπόν μια ομάδα που έχει μέσο επίπεδο 30,6 με λίγους παίκτες να είναι από την περασμένη σεζόν, πολύ βασικοί όμως στο τωρινό πρωτάθλημα και πάντα με υψηλή βαθμολογία.
Μετά και την 6η αγωνιστική είμαι 4ος στη βαθμολογία και ως εδώ θα ήταν όλα καλά αν δεν υπήρχαν καποιες λεπτομέρειες "παράξενες".
α) Ο πρώτος στη βαθμολογία είναι μέσου επιπέδου 21,4 αήττητος και στο μεταξύ μας παιχνίδι (που με κέρδισε όντας και οι δυο μας απών) είχε για τερματοφύλακα ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ !!! τώρα το έχει αλλάξει και έχει επιθετικό μέσο στη θέση αυτή...Ποτέ δεν έχω δει τερματοφύλακα στη θέση του, μου έβαλε γκολ με δεξί μπακ που έπαιζε σαν στραϊκερ!!!
β) Σήμερα το πρωί έφερα ισοπαλία 0-0 με έναν αντίπαλο μέσου επιπέδου 17,8 και ενώ έχω στο πρωτάθλημα (και μέσα στον αγώνα αυτό) τον δεύτερο σκόρερ (ο αριστερός επιθετικός μου χαφ) και τον δεύτερο σε βαθμολογία παίκτη (ο δεξιός μου επιθετικός χαφ).
γ) Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν σε δυο φίλους που παίζουμε και οι τρεις το παιχίδι αλλά σε εμένα η διαφορά της ομάδας με τους αντιπάλους είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά βγάζει μάτι ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά.
Να διευκρινήσω ότι και στην ήττα και στην ισοπαλία είχα παίκτες ξεκούραστους με υψηλό ηθικό και χωρίς προβλήματα. Έχω μια ομάδα 20 παικτών γι αυτό ακριβώς το λόγο, για να μπορώ πάντα να έχω κάποιους ξεκούραστους παίκτες (πχ με άλλους παίζω στο CH.League με άλλους στο πρωτάθλημα).
Παρακαλώ να το κοιτάξετε λίγο γιατί ξενερώνουμε με τέτοια αποτελέσματα (ειδικά όταν η σύμπτωση επαναλαμβάνεται)