Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Michael Doubakis

Thread: "Αποτελέσματα" στο πρωτάθλημα μου...

  1. #1
    Rookie Michael Doubakis's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    125

    "Αποτελέσματα" στο πρωτάθλημα μου...

    Καλησπέρα, λέγομαι Μιχάλης και παίζω το Top Eleven εδώ και λίγο καιρό. Στο φόρουμ όμως γράφω πρώτη φορά.
    Τρίτη σεζον για μένα και πλεόν μέσω της εμπειρίας μου και με καλή προετοιμασία από την περασμένη χρονιά έφτασα να έχω μεγάλες προσδοκίες για αυτή τη σεζόν.
    Έφτιαξα λοιπόν μια ομάδα που έχει μέσο επίπεδο 30,6 με λίγους παίκτες να είναι από την περασμένη σεζόν, πολύ βασικοί όμως στο τωρινό πρωτάθλημα και πάντα με υψηλή βαθμολογία.
    Μετά και την 6η αγωνιστική είμαι 4ος στη βαθμολογία και ως εδώ θα ήταν όλα καλά αν δεν υπήρχαν καποιες λεπτομέρειες "παράξενες".

    α) Ο πρώτος στη βαθμολογία είναι μέσου επιπέδου 21,4 αήττητος και στο μεταξύ μας παιχνίδι (που με κέρδισε όντας και οι δυο μας απών) είχε για τερματοφύλακα ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ !!! τώρα το έχει αλλάξει και έχει επιθετικό μέσο στη θέση αυτή...Ποτέ δεν έχω δει τερματοφύλακα στη θέση του, μου έβαλε γκολ με δεξί μπακ που έπαιζε σαν στραϊκερ!!!
    β) Σήμερα το πρωί έφερα ισοπαλία 0-0 με έναν αντίπαλο μέσου επιπέδου 17,8 και ενώ έχω στο πρωτάθλημα (και μέσα στον αγώνα αυτό) τον δεύτερο σκόρερ (ο αριστερός επιθετικός μου χαφ) και τον δεύτερο σε βαθμολογία παίκτη (ο δεξιός μου επιθετικός χαφ).
    γ) Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν σε δυο φίλους που παίζουμε και οι τρεις το παιχίδι αλλά σε εμένα η διαφορά της ομάδας με τους αντιπάλους είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά βγάζει μάτι ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά.

    Να διευκρινήσω ότι και στην ήττα και στην ισοπαλία είχα παίκτες ξεκούραστους με υψηλό ηθικό και χωρίς προβλήματα. Έχω μια ομάδα 20 παικτών γι αυτό ακριβώς το λόγο, για να μπορώ πάντα να έχω κάποιους ξεκούραστους παίκτες (πχ με άλλους παίζω στο CH.League με άλλους στο πρωτάθλημα).

    Παρακαλώ να το κοιτάξετε λίγο γιατί ξενερώνουμε με τέτοια αποτελέσματα (ειδικά όταν η σύμπτωση επαναλαμβάνεται)

  2. #2
    Rookie Michael Doubakis's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    125
    Ο τίτλος ήθελα να λέει ...Περίεργα "Αποτελέματα"... αλλά τέλος πάντων καταλάβατε...

  3. #3
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    γειά σου μιχάλη.
    κάνε λίγο υπομονή, είναι αρχή της σεζόν ακόμη.
    κάποια πράγματα να πω
    - τρολαρίσματα όπως αυτό που αναφέρεις, να ξέρεις ότι γίνονται, 1-2 σχεδόν κάθε σεζόν. είναι θα έλεγα "σφάλματα" του παιχνιδιού.
    - η ομάδα θέλει λίγο στρώσιμο. παρατηρω ότι κάθε σεζόν, ιδίως όταν σχεδόν όλοι μου οι παίκτες της ενδεκάδας είναι νέοι, στην αρχή δεν ξεκινώ καλά.
    - πολλοί παίκτες που έχουν δυνατές ομάδες (σε σχέση πχ με τους αντιπάλους τους στο πρω), παίζουν με επίθεση. νομίζω ότι αυτό δεν είναι σωστό. το παιχνίδι δεν ευνοεί και πολύ το επιθετικό στήσιμο γι'αυτό και γω ξεκινώ πάντα με άμυνα/αντεπιθέσεις - ακόμα και με πιο αδύναμες ομάδες. μετά βλέπω πως πάει και τ'αλλάζω.
    - προτείνω να δεις κάποιο σύστημα με έναν μόνο φορ και με πλάγιους. το παιχνίδι τις τελευταίες σεζόν έχει κάποιο θέμα με τους φορ να μην σκοράρουν, γι'αυτό και γω παίζω με 1 μόνο φορ και 2 πλάγιους (καμιά φορά με aml-amc-amr). περιτώ να πω ποιοί σκοράρουν περισότερο.

    κάνε αυτές τις δοκιμές και πες μου.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  4. #4
    Rookie Michael Doubakis's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    125
    Το ότι οι φορ δεν σκοράρουν το έχω παρατηρήσει κι εγώ και γιαυτό παίζω κι εγώ με δυο ακραίους επιθετικούς μέσους και ένα φορ. Επίσης δεν χρησιμοποιώ την επιθετική νοοτροπία (ούτε και την αμυντική) συνήθως είναι στο "κανονικό".
    Παίζω με 4 αμυτικούς, 3 κεντρικά χαφ 2 πλάγιους επιθετικούς χαφ και ένα φορ.
    Επίσης όταν δω ότι το ματς πάει καλά (κι έχω βάλει και κανά δυο γκολ) βάζω τα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν και τότε πιο πολύ σκοράρουν αυτοί από τους φορ !!
    Στα δύκολα ματς συνήθως αντικαθιστώ τον κεντρικό χαφ με ένα αμυντικό χαφ.
    Θα συνεχίσω τη στρατηγική μου και ελπίζω να δω βελτίωση...
    Πάντως να ξέρεις δεν με χαλάει που έχασα ένα ματς και έφερα μια ισοπαλία, πιο πολύ με χαλάει το ότι ένα τρολ είναι στην κορυφή και αήτητος....
    (ίσως οι δημιουργοί πρέπει να βρουν ένα τρόπο στο μέλλον να απαλαγούμε από τέτοιου είδους θέματα...)

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
    Nick Lizas likes this.

  5. #5
    Famous Ποσιδονας's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,938
    εσύ λες για αμυντικό που παίζει τερματοφύλακας, εγώ είχα χάσει από ομάδα με τραυματισμένο τον τερματοφύλακα.
    πάντως η ομάδα που λες αποκλείεται να πάει ως το τέρμα έτσι.
    αν παίζεις με καλή ομάδα, κάποια στιγμή θα τον κερδίσεις , θα τον περάσεις στην βαθμολογία.
    γενικά δηλαδή, στο βάθος του χρόνου, αυτός που έχει καλή, με σωστή διαχείριση θα φέρει και τα αποτελέσματα, απλώς θέλει ψυχραιμία και γερά νεύρα μερικές φορές :d