Results 1 to 10 of 12
Like Tree4Likes

Thread: strikers

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Τώρα που το βλέπω καλύτερα, σε τέτοιο ματς (εναντίον 5*-6*, ενεργή ομάδα), να πάρεις το "λεωφορείο", δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στο φόρουμ.
    Μπράβο ρε.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Τώρα που το βλέπω καλύτερα, σε τέτοιο ματς (εναντίον 5*-6*, ενεργή ομάδα), να πάρεις το "λεωφορείο", δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στο φόρουμ.
    Μπράβο ρε.
    λοιπον κατι που ξεκινησα για πλακα βγαινει καλο εχω 3 συνεχομενες νικες απεναντι σε ισαξιους αντιπαλους και απεναντι στα 3 κορυφαια συστηματα του τοπ ηλεβεν 4-4-2.4-1-2-1-2,4-1-2-2-1 και μαλιστα ο τριτος αντιπαλος πιο δυνατος απο εμενα και το πιο σημαντικο δεν ημουν σε κανενα παρων
    strikers-screenshot-1-.jpgstrikers-screenshot.jpgstrikers-screenshot-5-.jpgstrikers-screenshot-4-.jpg

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Μπράβο ρε.
    λοιπον το πηραμε παλι το λεωφορειο αυτη την φορα με την 2 ομαδα και μαλιστα σε αγωνα τσου-λου
    και με πολλα γκολ απο τους 2 ακραιους το ωραιο της υποθεσης ηταν οτι εβλεπα οτι οταν γινοταν επιθεση
    απο τα πλαγια οι ακραιοι δεν εκαναν σεντρα αλλα σουτ και ετσι εβαλαν πολλα γκολ
    strikers-screenshot_29.pngstrikers-screenshot_33.jpgstrikers-screenshot_31.jpgstrikers-screenshot_32.jpg