Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
Like Tree1Likes

Thread: Top Eleven 2016, ένα πρώτο review

  1. #11
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Η λογική απ'ότι καταλαβαίνω είναι ότι θέλουν να το εξελίξουν σε ένα on line football manager game, βασισμένο στο fb, με πολύ καλύτερα γραφικά.
    Δεν αποκλείω αργότερα να δούμε και 3D απεικονίσεις αγώνων ή και χειρισμό παικτών (σε κάποιες κινήσεις τουλάχιστον).
    Για να προχωρήσουν έτσι, έπρεπε να φύγουν από το flash player που είναι ένα καράβι που αργοβυθίζεται και να πάνε σε κάτι άλλο.
    Αυτό φυσικά δεν είναι απλό - αν προσθέσεις και την πίεση των παικτών του παιχνιδιού στο ότι το ΤΕ2015 στα κινητά και το τ11 στο pc ήταν σχεδόν δυο διαφορετικά παιχνίδια.
    Πιστέυω ότι θα βελτιώσουν τις αδυναμίες στο προσεχές διάστημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίκτες με "παλια" σύστήματα να είναι σε πολύ καλύτερη θέση.
    Προς το παρόν, πατάμε με το ένα πόδι στην παλιά εφαρμογή και με το άλλο στην νέα, για να την μαθαίνουμε γιατί απλά η άλλη έχει ημερομηνία λήξης.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  2. #12
    Rookie Michael Doubakis's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    125
    Είπα να παίξω λίγο καιρό πριν γράψω για τη νέα έκδοση, καθώς (και δίκιο είχα τελικά) μου φάνηκε αρκετά διαφορετική και ήθελε αρκετό ψάξιμο για να καταλάβεις πως επηρρεάζεται το όλο παιχνίδι από τις νέες εξελίξεις (την προπόνηση κυρίως).
    Είχα την πεποίθηση ότι με την νέα μορφή θα έχουν πλεονέκτημα όσοι ασχολούνται περισσότερο και δεν θα ξαναδούμε "παρατημένους" παίκτες να κάνουν τρελά σερί... τις πρώτες μέρες δεν φάνηκε να είναι ακριβώς έτσι αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός αυτό γίνεται όλο και πιο αισθητό.
    Αυτό διότι όσο περισσότερο κάνουμε προπόνηση (και οι άλλοι όχι) τόσο μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ μας. Τις πρώτες μέρες οι νικες μου νομίζω ότι ήταν λιγότερο εύκολες (απέναντι σε αδύναμους πάντα αντιπάλους) ενώ τελευταία ακόμα και απέναντι σε πιο δυνατούς παίκτες τα αποτελέματα είναι ενθαρυντικά.
    Γενικά μ'αρέσει η νέα μορφή, παρότι έχει τις ελείψεις της (πχ τα φίλτρα στις δημοπρασίες) και ελπίζω ότι με τον καιρό (και με το άνοιγμα και των νέων ειδικών προπονήσεων) να πάμε ακόμα καλύτερα.
    Θα επανέλθω προς το τέλος της σεζόν για να γράψω συμπεράσματα (για την ώρα θετικό δείχνει το αποτέλεσμα).
    Nick Lizas likes this.

  3. #13
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Για όσους έχουν προβλήματα στο κινητό και θέλουν να παίξουν (έστω και προσωρινά) την παλιά έκδοση, ένας τρόπος είναι κατεβάζοντας αυτόν τον broswer να ψάξουμε εκεί να βρούμε το topeleven.com
    Top Eleven 2016, ένα πρώτο review-play-old-mobile.jpg
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 2 of 2 FirstFirst 12