1Likes
-
γεια σας παιδια.νεος και γω στο φορουμ,ειπα να γραψω τις πρωτες μου εντυπωσεις απο την νεα εμφανιση του top eleven.
μμμμ...σαν πρωτη εντυπωση με το που ανοιγει το παιγνιο λεω γουαου!!!.ε, θα βλεπω και λαιβ τον αγωνα....θα κανω και τις νεες προπονησεις...
δυο μερες τωρα να πω την μαυρη μου αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα!!!οι νεες προπονησεις οκ θετικο σημειο,ε καλο που βλεις και τον αγωνα, αλλα.....προς το παρον ειδα οτι "χανει" αλλου,π.χ. χανεις το φιλτραρισμα με ικανοτητες απο τις μεταγραφες,απο οσο ειδα (εκτος και εαν δεν το προσεξα) στην ομαδα δεν μπορεις ποιοι παικτες θα αλλαξουν πιους οταν δεν εισαι μεσα.δηλ. τις αυτοματες αλλαγες.κατα με μεγαλο μειον!προς το παρον μπαινω απο μοτζιλα τις φτιαχνω (εχει ακομα το παλιο συστημα χαχαχαχα) και μετα στον χρομ που εχει το νεο!!! μου αρεσε που ο βοηθος σου προτεινει 3 παιχτες και διαλεγεις πιος σου κανει...
επισης χθες (κυριακη) δεν μου ανοιγε τους "φιλους" να δω τι συστημα εχουν για να κανω φιλικο.σημερα οκ.θελω να πιστευω οτι ενταξει θα το συνηθισουμε αλλα 1-2 πραματακια θα τα φτιαξουν.