Σήμερα ο τελικός κυπέλλου
Attachment 92868
Attachment 92869
Printable View
Σήμερα ο τελικός κυπέλλου
Attachment 92868
Attachment 92869
Καλή επιτυχία!!!
Attachment 92873
Ήρθε και το 2ο κύπελλο στην ιστορία του Apo FC
Απο τον σημερινο τελικο (2ο σερι που χανω στα πεναλτι μετα το CL περυσι και παλι με τον ιδιο τροπο).
Τον συγκεκριμενο αντιπαλο τον ειχα κερδισει 2 φορες φετος [emoji378]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2fe6662560.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...687a62538b.jpg
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Από τις πιο δύσκολες κούπες των τελευταίων μηνών.. Δύσκολοι αντίπαλοι από την πρώτη φάση. 2ο συνεχόμενο double και συνεχίζουμε.
Attachment 92891
καλά πήγε η συγκομιδή
4 στα 5 :)
Attachment 92897
Για ενα πεναλτυ...θα καναμε το 5 στα 5 με τις ομαδες μου.
Απολογισμος ωστοσο 4 στα 5 !!!
Μια χαρα,παμε τωρα κ για τα ''Μεγαλα αυτια''. :rolleyes::rolleyes:
Attachment 92914
Attachment 92904
Attachment 92905
Attachment 92906
Attachment 92907
Το σηκωσαμε τελικά με την clover.
Με τη δευτερη ομαδα απο αρχή φαίνονταν πως θα πήγαινε αφου εχασα 3 συνεχόμενα τετ α τετ, στανταρ γκολ.
Μυριζε τρολ.
Ε τελικα ο αντίπαλος εβαλε ενα ψοφιο γκολ, ενω εγω κανενα, παρα τα περισσοτερα σουτ, και παει το κυπελλακι.
Στα πέναλτι αυτή τη φορά ήρθε η...δικαίωση [emoji41]
Tips: Σε σχέση με τον χαμένο τελικό κυπέλλου 3 μέρες νωρίτερα, άλλαξα φανέλα και δεν έβαλα να σουτάρει πέναλτι ένας "γκαντέμης" [emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7a7b20fa11.jpg
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
καταπληκτική σεζόν!!άνετο triple με το σημερινό τελικό τσουλου
Attachment 93017
Attachment 93018
Attachment 93019
Επιτέλους κούπα στα πέναλτι μετά από 4 χαμένους τελικούς με την ίδια διαδικασία...
Με ισοφάριση δική μου στο 90!!! και τον τερματοφύλακα του άλλου να έχει βαθμολογία 8.5...
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλησπερα,ξεκινοντας την τελευταια season,ειχα σκοπο να μην χαλασω κανενα token κ να τα εχω ολα για την επομενη season + οτι παρουμε απο τις ομοσπονδιες,αρα κ καμια μα καμια μεταγραφη (με αυτον τον τροπο παιζω τις τελευταιες 6 season) κ οτι καλυτερο καταφερουμε σε ολες τις διοργανωσεις.
Ετσι κ εγινε,κ με αρκετο αγωνα ενω την ομαδα την αφησα στο τελος την προηγουμενης season στο 124%,με τις προπονησεις τελειωνω την φετινη κ παλι στο 124%.
Τα πυραλαυκια μου...με βγαλανε ασπροπροσωπο !!! Αν κ μας εσπασε το αηττητο ομαδα Troll...παρατημενη...!!! Τεσπα.
Ετσι φτασαμε στο σημειο να παναγυριζουμε ακομα ενα Treble (το 5ο) κ με 3 double & 2 treble στις τελευταιες 6 season.
Παμε τωρα δυναμικα για την επομενη.
Attachment 93023
.
Attachment 93024
.
Attachment 93095
.
Χμμ, ισως κατι κανω λαθος στους τελικους και δεν τα "καθαριζω" τα παιχνιδια.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
αυτό το φορ το πηρα στο τουρ που ειχε γινει τοτε ηταν 19 η εξελιξη του σαν φορ εκπληκτικη
σκοραρει μοιραζει ασιστ και παντα με κορυφαια βαθμολογια του προσθεσα ειδικοτητα amr
Attachment 93124Attachment 93125
Attachment 93126
Επιστροφή της ομάδας μου σε τελικό Κυπέλλου, με 9 νίκες (7 συνεχόμενες) και 1 ισοπαλία μέχρι στιγμής. Ελπίζω να μην χαλάσει το σερί στον τελικό και χαθεί ο τίτλος.
3 τελικοί
Ο ένας είναι αγκούρι
Αν τον δω όμως πιστεύω να το παλέψω
Attachment 94383
Το πήρα το Κύπελλο, με τα χίλια ζόρια όπως συμβαίνει στα τελευταία 3-4 παιχνίδια. Ο αντίπαλος απών, εγώ 12% καλύτερος. Κάνει μια φάση μου βάζει γκολ, ευτυχώς κατάφερα να ισοφαρίσω λίγο πριν το 80. Με φουλ επίθεση, δοκίμασα τα πάντα και να μην μπαίνει με τίποτα. Τελικά το πήρα στα πέναλτι.
Το παιχνίδι έχει γίνει ακόμα πιο περίεργο από ότι ήταν πριν τα τελευταία 2-3 updates.
ο ΝΙΚ και ο TIGRAN το σήκωσαν.
Ο ALEXANDROSS απέναντι στο 9* το θηρίο τον Ελβετό πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.
MVP o GK του :(
Attachment 94420
Attachment 94421
3 τελικοι σημερα και τα καταφέραμε στους 2 που ημουν παρων
στον τριτο με την 1η ομαδα εχασα 1-0 δεν μπορουσα να είμαι παρων
λογω εργασιας τα στατιστικα μοιρασμένα του εκατσε το ζαρι εβαλε ένα γκολ
το πηρε ευχαριστω τον νικολογιωργο για την υποστηριξη ο αντίπαλος ηταν
ισχυρος και πρωτος στο πρωταθλημα που παιζω και κανω τανκιν
και μαλλον θα το παρει, τωρα με την 2η ομαδα που επισης κανω τανκιν
στον τελικο διελυσα τον τουρκομε 4-0 μηδεν εδώ όμως ημουν παρων
με την τριτη ομαδα που μολις ξεκινησα λεβελ1 και εδώ ημουν παρων και εδώ
φαινεται η διαφορα όταν εισαι παρων ισοδύναμος αντίπαλος εχανα ευκαιριες
ειχα κατοχή σε ολο τον αγωνα και σο 79 γυρισε ο κοσμος αναποδα στο 79
και στο 80 μου βαζει 2 γκολ λεω μου την εκανε ο νορντεους αμεσως γυριζω
Attachment 94423Attachment 94424
Attachment 94425
την ομαδα σε πολύ επιθετικη μεικτες αντεπιθ,εντονη πιεση,ενα προς ένα
σκληρο τάκλιν και οφσαιτ δηλ εβαλα τρελες οδηγιες καιστο 84 και 88 ισοφαρίζω το
ματς και παμε παραταση κερδισα στα πεναλντι με 5-4 καρδιακο παιχνιδι
ο αντίπαλος πρεπει να τσαντιστηκε πολυ
Eμεις σημερα μια 5αρα ακομη αυτη τη φορα στον τελικο κυπελου. Ο τουρκος πρεπει να σκυλιασε, δεν ακουμπησε μπαλα σε ολο το ματς. Ευχαριστω τον Tesla και το συστημα ΦΩΤΙΑ. Αντε να περασουμε και στον τελικο του CL αυριο να παμε για το treble μετα απο πολυ καιρο.
Attachment 94426
Attachment 94427
Πέρασα και τελικό τσάμπιονς λιγκ. Νίκη 4-2 εκτός μετά το 1-1 στην έδρα μου. Δεν το παρακολούθησα επειδή το ξέχασα και η ομάδα ήταν σαν να άλλαξε πρόσωπο. Τελικά ίσως είναι καλύτερο να μην βλέπεις τα ματς; χαχαχαχα
Μεγάλο ντέρμπι για την ομάδα μου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα φωτογραφίες θα το κάνω άλλη στιγμή!
τριτωσε το καλο, μετα απο το προ και το κυπελλο πηραμε πολυ ευκολα και το cl με 4-1. το σκορ θα ηταν πολυ παραπανω αλλα ας οψεται ο τερμας του που βγηκε μαν οφ δε ματς με ενα ωραιοτατο 9ρακι. περιμενουμε να δουμε ποιος θα κερδισει το συστημα φωτια που μετραει σχεδον 80 αγωνες αηττητοι!!!
Attachment 94555
Aλλος ενας που πηγε να τα βαλει με το συστηματακι του Τesla. Αυτουνου ο τερμας δε βγηκε μαν οφ δε ματς για αυτο φυσιολογικα ηρθε και η εξαρα στον τελικο. Καλη συγκομιδη σημερα. Ο Emre εφτασε στον τελικο μονο με μια ισσοπαλια. Τα εφαγε μαζεμενα σημερα.
Attachment 94571
Κέρδισα λοιπόν και εγώ το πρώτο μου Τσάμπιονς Λιγκ σε οκτώ σεζόν!https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5cac340b42.jpg
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρασα τελικό κυπέλλου όπου και παίζω με ομάδα του επιπέδου μου, την οποία είχα και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (2 ισοπαλίες 3-3 εκτός και 2-2 εντός).
Πάμε γερά για το 2ο συνεχόμενο κύπελλο.
τα κτυπαω ολα και με τις 3 ομαδες
μαλλον θα τα παρω
Attachment 95559Attachment 95560
Attachment 95561Attachment 95562
Attachment 95563Attachment 95564
Attachment 95565
Επιτέλους ένας τελικός κυπέλλου μετά από τον νικηφόρο τελικό της πρώτης μου σεζόν!https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7832ab7143.jpg
είναι ο 10ος συνεχόμενος τελικός και πάμε για την 9η συνεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου
Εφικτός ο αντίπαλος. πιο ζορικος ο αντίπαλος στους ημιτελικούς του τσου-λου
Το καλό είναι ότι βολεύουν οι ώρες.
Είναι απογευματινές ευτυχώς γιατί το πρωί έχουμε και δουλειά :p
Attachment 95646
Attachment 95647
4αρα και στον τελικο κυπελου επι σαφως δυνατοτερου αντιπαλου, και ας μην μπορεσα να μπω. 37/11 τα γκολ στη διοργανωση. 113/9 εως τωρα στο Πρωταθλημα και 43/15 εως τωρα στο CL. ΚΑΙ εφετος δε παιζεται η ομαδα λεμε!! . Παμε για ενα treble ακομη!!
Attachment 95718
Attachment 95719
Κυπελλούχος για αυτή την σεζόν όμως δεν θέλω να σταματήσω εδώ αλλά προσπαθώ να κάνω νταμπλ κατακτώντας και το πρωτάθλημα (δύσκολο έργο)!https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7156774dbb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cfdcb71d72.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...873bd3c79c.jpg
Μπράβο ρε φίλε!!
Παίζω σε 40' ενάντια σε εναν πολύ καλο αντίπαλο (και φιλο για seasons στο παιχνιδι)
Πέρσι πήρε Πρω, Chl και εχασε κυπελλο στα ημιτελικα απο εμενα (0-0, 1-1)
Πάει να πάρει το αιμα του πίσω
Εντωμεταξυ σκεφτομαι όλη μέρα πως θα τον πάιξω καθως στηθηκε με το 4-5-1V (προσωπικο αγαπημένο)
και κατεληξα στο 3N-2(dml,dmr)-2n-2w-1
Καμια συμβουλη της τελευταιας στιγμής??
Αντε να δούμε!!
5αρα και η αλλη μας ομάδα στον τελικο του κυπέλου επι δυνατότερου αντιπάλου. Συστημα πυρκαϊά. Απλα αήττητο.
τα κυπελλα τα πηραμε
παμε για τα επομενα
Attachment 95744Attachment 95745
Πήραμε το πρώτο κύπελλο. Είναι το 6ο σε 6 σεζόν και ο αγώνας συνεχίζεται.
Με ένα τελικό cl που όλα είναι ανοιχτά μετά την πρώτη ισοπαλία και ένα πρωτάθλημα με την δεύτερη ομάδα σε απόσταση αναπνοής.
Attachment 95746