Ετοιμοι για το πρώτο :)
Attachment 98897
Printable View
Ετοιμοι για το πρώτο :)
Attachment 98897
Το σηκωσαμε το κυπελλο [emoji41]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a07b34e182.jpg
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
παμε για το 3ο συνεχομενο τριπλ το πρωταθλημα το εχουμε το κυπελλο το πηραμε
το τσαμ.λινγκ και αυτο τοχουμε ο σεντερ φορ εδω και τρεις σαιζον σκοραρει συνεχεια
δε λεει να σταματησει να δουμε που θα φθασει
Attachment 99069Attachment 99071Attachment 99073Attachment 99075
5 κύπελλα σήμερα.
Είχα και άλλους τελικούς αλλά δεν με πήγαινε με τίποτα σήμερα.
Δύο χαμένες παρατάσεις και δύο πρόωρες κόκκινες κάρτες, η μια σε ένα ματς ενάντια σε δύσκολο αντίπαλο που έλπιζα να το παλέψω.
Attachment 99077
lλοιπον τριτο συνεχομενο τριπλ χωρις τανκιν και συνεχιζουμε μαζι και το απιστευτο σεντερ φορ
Attachment 99339Attachment 99341
Attachment 99343Attachment 99345Attachment 99347Attachment 99349
αυτη την φορα με την 3η ομαδα δεν καταφεραμε το τριπλ καναμε το νταμπλ ομως
και μπηκαμε σε καλη ομοσπονδια πηραμε 50 τοκεν
Attachment 101904Attachment 101906Attachment 101908Attachment 101910
με την πρωτη ομαδα στη προηγουμενη σαιζον ειχα τερματισει τελευταιος με ανεβασε
και εγω τους επαιξα στα ισα και το πηρα μεγαλο λεβελ δυσκολα αλλα τα καταφερα
και στο τελος το σηκωσαμε
Attachment 101912Attachment 101914Attachment 101916
και με την δευτερη ομαδα μετα απο αρκετες σαιζον καναμε το τριπλ
Attachment 101918Attachment 101920Attachment 101922Attachment 101924Attachment 101926
13ος σερί τελικός κυπέλλου , σε βολική ώρα κιόλας
και η Super League είναι κοντά
Attachment 104008
Επειδή δεν αχολήθηκα καθόλου με τον διαγωνισμό φαντασμάτων, είχα χρόνο και μου'κατσαν καλές κληρώσεις , παίζω 5 τελικούς κυπέλλου εκτός από την κύρια ομάδα μου τον ΝΙΚ.
Στις άλλες μου ομάδες δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι και να κατεβάζω ποιότητες για εύκολες κληρώσεις.
Όπως κάτσει.
Συνήθως ξεκινάω με εύκολες και μετά με δύσκολες ομάδες.
Attachment 112118
Βαρέθηκα αυτές τις πρωινο-μεσημεριανές ώρες των τελικών.
Ευτυχώς ο ΝΙΚ παίζει απόγευμα .
Κανονικά θα είχα ακόμα μια ομάδα στον τελικό αλλά
παίζω ημιτελικό με ένα τύπο, φόλα Παοκτσή προφανώς :rolleyes:
Έχει αγοράσει το σήμα και τις φανέλες του ΠΑΟΚ και έχει ονοματίσει όλους τους παίκτες του με την ενδεκάδα.
Στον 1ο ημιτελικό φέρνουμε ισοπαλία στην έδρα μου, 0-0.
Στον 2ο, παρόλο που έχω -15,-20% κάτω ποιότητα, τον κερδίζω 0-1 στο ημίχρονο.
Attachment 112120
Κάπου εκεί εφαγα φλασιά και τον λυπήθηκα τον τύπο.
Να έχει ξοδέψει τόσα τόκεν και να πάει έσι στράφι η σεζόν.
Εμένα ούτως ή άλλως δεν μου καίγεται και καρφί για τις δεύτερες ομάδες μου.
Από τίτλους έχουμε.
Έτσι έκανα αλλαγή 3 καλούς παίκτες και τους άλλους τους έβαλα "τείχο".
1-1 και στο 90' έβαλε το γκολ της νίκης.
Θα πήγε η ψυχή του στην κούλουρη χαχα
Attachment 112122
Attachment 112124
κοίτα εδώ ομάδα.
Μ'αρέσουν αυτοί που έχουν έτσι μεράκι με την ομάδα τους
Attachment 112128
Να το το πρώτο!
Attachment 112252
δεν το πιστεύω
Κέρδισα 5 τελικούς με τις άλλες ομάδες που έχω για πλάκα και το έχασα με τον ΝΙΚ :p
Attachment 112262
Τι τρολιά κι αυτή.
Απών ο άλλος μάνατζερ φυσικά.
Όταν έβαλα γκολ και έφαγα στο καπάκι ισοφάρηση, το πηρα χαμπάρι ότι δεν κερδίζω το ματς.
Ήταν στημένο να χάσουμε, απλά μας έβγαλε την ψυχή :p
Attachment 112268
35 σουτ ?
απίστευτο !
που λένε αμα δε σε θέλει ή αλλιώς δεν ήταν γραφτό που λέει και το παιχνίδι
Να προσθέσω και μια ιστορία εδώ, έτσι για να έχετε μια ακόμα ιδέα για το παιχνίδι.
Με την ομάδα μου τον ARIS, έπαιζα με αντίπαλο περίπου 40% παραπάνω.
Δεν ξέρω πως έφτασε αυτός ή κι εγώ στον τελικό μαζί, ούτε έχει σημασία.
Ε, είπα να πάρω τελευταία στιγμή κανά δυό παίκτες, έτσι για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι.
Πήρα λοιπόν έναν AML και εναν AMR με 81%, μεγάλους σε ηλικία (και 1 τόκεν :o) για να κάνουν μια καλή τριάδα μπροστά, μαζί με έναν καλό φορ που πήρα από ένα προηγούμενο διαγωνισμό.
Attachment 112328
ήμουν στον αγώνα, ο άλλος δεν ήταν, είχε και μια κόκινη κάρτα, έπαιξα 4-5-1 με άμυνα-αντεπιθέσεις- εντονη πίεση και δούλεψε το σύστημα για τα καλά.
Attachment 112330
Attachment 112332
Έτσι οι δύο αυτοί παίκτες που πήρα πριν καμιά ώρα, έπαιξαν σούπερ, σκόραραν και το σήκωσαν για πλάκα.
Αν σε θέλει :p
ε εντάξει, στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπιασε απόδοση η ομάδα, μπήκαν πολλά γκολ οπότε οι ακραίοι πήραν την μερίδα του λέοντος.
Πολλές φορές μου έχει τύχει πάντως να τραυματισθεί παίκτης στο πρώτο του παιχνίδι :p
Να το και το δεύτερο!!!!!!
Attachment 112342
για πάμε!!!!
Attachment 113930
Attachment 113932
7 τελικούς έχουμε πρωτοχρονιάτικα :p
οκ, μόνο ο ΝΙΚ με ενδιαφέρει
Attachment 115008
Εξαιρετική συγκομιδή σήμερα
6 στους 7 τελικούς :)
Κάποιοι εύκολοι, κάποιοι δύσκολοι
Attachment 115096
και κάποιοι "αδύνατοι" :(
Attachment 115098
Το σηκωσαμε το Cup! [emoji41]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c8aca1fe97.jpg
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Πολλοί τελικοί φέτος, 13
(υπ'όψιν ότι σε αυτές τις ομάδες μου δεν κατεβάζω ποιότητα και σχετικά κόλπα, παίζω έτσι για πλάκα)
Άρχισα να βαριέμαι πάντως και λέω από την επόμενη σεζόν να τις παρατήσω αυτές (τις περσισσότερες τεςπα) τις ομάδες μου
Attachment 116433
Γι'αυτό λέω να τις μειώσω σε 6-7 από 18-20
χαχα
Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις και τα αποτελέσματα απο αυτούς τους τελικούς χαχαχ
I'm playing for fun [emoji460]
ιδού λοιπόν, 10 στα 13.
Καθόλου άσχημα :)
Attachment 116625
μιας και θα μπούν στο χρονοντούλαπο αρκετές απο τις ομάδες μου, ας βάλω και τις κούπες
Attachment 116627
10 κούπες σε μια μέρα ε ? :eek:
Άλλοι παίζουν ένα χρόνο και δεν έχουν κερδίσει μια.
Να ρωτήσω όμως, τώρα με την νέα εφαρμογή που έχουμε έτοιμες διατάξεις-παίκτες-οδηγίες, είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να διαχειριστείς μια 2η ομάδα.
Με ένα κουμπί βάζεις τάνκιγκ σχήμα ή κανονική ομάδα μπαμ μπαμ. Γιατί δεν το αξιοποιείς ?
Επίσης νικ γιατί δεν ποστάρεις στο αγγλικό φόρουμ ή σε αυτά τα fb groups που είμαστε, αυτές τις κούπες με τις άλλες σου ομάδες ?
τίποτα ρε συ, όλα νορμάλ.
Είπα, ούτε κατεβάζω ποιότητα σε αυτές τις ομάδες, ούτε μεταλλαγμένους , ούτε τίποτα.
Ε, ένα πλεονέκτημα είναι ότι αυτές οι ομάδες μου είναι επίπεδα 1-5 (εκτός από τον ΝΙΚ) οπότε δεν έχω αντίπαλους έμπειρους μάνατζερς.
Αν θες, στείλε μου pm στο fb , να σου δείξω τα ονόματα από τις ομοσπονδίες που έχω και παίζουν αυτές μου οι ομάδες για να δεις.
* δεν θέλω να τις δείχνω δημόσια για ευνόητους λόγους ;)
Ναι, αυτό το σχέδιο με τις αλλαγές από τάνκιγκ σε κανονικό σχήμα με ελάφρωσε πολύ από χρόνο αλλά να, είναι ότι ξοδεύω πολύ χρόνο στο παιχνίδι και θέλω να το μειώσω.
Δεν γίνεται να κυκλοφοράμε σαν τρελοί με δύο κινητά στο χέρι χαχα
Άσε που δεν έχω και κίνητρο τώρα.
Είχα αυτές τις ομάδες μου σε 3 γκρουπ ομοσπονδίες και με τα τόκεν που μάζευα (συν τα καθημερινα συμβόλαια κλπ) , αγόρασα αρκετά σήματα και μπλούζες από τα διεθνή κύπελλα.
Τώρα γιατί δεν ποστάρω στο αγγλικό φόρουμ αυτές τις φώτο ?
Είναι 1-2 τύποι που μου την μπαίνουν, ειδικά ένας σέρβος, δεν ξέρω τι ακριβώς πρόβλημα έχει με μένα αλλά πετάει όλο μπηχτές.
Θα αρχίσει να λέει πάλι ότι εγώ σαν mod αντί να δίνω το καλό παράδειγμα, να έχω πολλούς λογαριασμούς, κάνω κόλπα, πουλάω από ομάδα σε ομάδα,
ή τα παλιά τα κόλπα, ότι έχω άλλες ομάδες για να παίζω πολλά φιλικά ή για να δανείζω παίκτες για προπόνηση (πράγμα που δεν είναι και τελείως ψέμα για τα δύο τελευταία χαχαχα).
Οπότε άστο γιατί θα συγχιστώ.
Μια ερώτηση εχω ακούσει να λετε οτι τους κάνατε εσωτερική μεταγραφή. Τι ακριβώς εννοείτε?
I'm playing for fun [emoji460]
αφου περασα θηρια ,εχω ευκολο αντιπαλο στον τελικο αλλα παντα γινονται και στραβες οποτε προσοχη
Attachment 116747
Τελικός τσου λου πήγα με 4-5-1v και 115% απέναντι σε 4-3-1-2 και 90%
ημίχρονο 0-0 και ολα ηταν σχεδόν μοιρασμένα δεν μου άρεσε αυτο και στο δεύτερο άλλαξα το συντηρητικό άμυνα/αντεπιθέσεις/ζώνη/χωρίς οφσάιντ σε επίθεση/χωρίς αντεπιθέσεις/μτμ/με οφσάιντ και προς έκπληξη μου μπήκαν 6 γκολ..
ο αντίπαλος δεν ηταν μέσα και για μια στιγμή αναρωτήθηκα γιατι το γήπεδο δεν ειναι γεμάτο.. μετα συνειδητοποίησα οτι παίζουμε σε ουδέτερο και ο αντίπαλος ειναι οφ.. fair enough..
Attachment 116761
ηττα 1-0 απαραδεκτο αποτελεσμα για την ποιοτητα της ομαδας μου.
Μια φαση ενα γκολ αυτος χωρις να μπει και τιποτα.
Πολυ ωραια μπραβο Top eleven
115 εγω . 93 αυτος
Επειδη τον εχω φιλο στο παιχνιδι αλλα δεν μπαινει ποτε μετα τον τελικο επαιξα φιλικο και τον κερδισα 4-1 χαλαρα
ναι, συμβαίνουν κι αυτά.
Δεν ήταν και πολύ μεγάλη η διαφορά.
Και γω σήμερα στον τελικό του τσου-λου του έριχνα περίπου 25% και με ζορισε αρκετά, 2-1 κέρδισα.
Αλλά ήταν μέσα και γενικά είναι καλός, σχεδόν κάθε σεζόν είναι τετράδα
3 τελικούς σήμερα
κλασσικά ο ΝΙΚ, έπαιξε με αντίπαλο -25%, -1 lv αλλά καλό μάνατζερ και γνώριμο από παλιά.
Ψιλοστημένο το παιχνίδι, το είχα πει και σε κάποιους φίλους που ,ιλούσαμε στο fb ότι είναι 2 γκολ διαφορά max.
Τελικά ήταν 1.
Attachment 119988
Μου έβγαλε 2 κίτρινες από νωρίς και βρωμούσε για κόκκινη.
Έβγαλα έναν παίκτη αλλά την έφαγε ο άλλος χαχα
Τες πα, τέλος καλό που λένε, ακόμα ένα κύπελλο.
Έπαιξα 2 τελικούς ακόμα με 2 ομάδες που είχα από την προηγούμενη σεζόν, για το τουρ στη Γαλλία.
Ένα εύκολο, το άλλο με ομάδα +1 LV και +10%, το πήρα στα πέναλτυ.
Attachment 119990
Δύσκολη ώρα και δεν μπόρεσα να τον δω.παρόλα αυτά το πήραμε :)
3-2
4-5-1v - 4-3w-2w-1
Ο αντιπαλος μάνατζερ παρών.
Μπράβο ρε τερματαρα 5,5 πήρες. Θα φύγεις το τέλος της σεζόν, καιρος να πάρω απο κυνηγό https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...14412b1df7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b38fcc2221.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dc669eaf5b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2a72b021dd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e7b6d72340.jpg