Μετά απο 30 μήνες σε αυτό το παιχνίδι νομίζω ίσσως ήρθε η ώρα να το παρατήσω.
Πέρασαν πολλές λίγκες με αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα και με προσπάθειες και Τόκεν να ανατρέψω καταστάσεις αλλά τις πρισσότερες φορές με αρνητικά αποτελέσματα.
Φτάσαμε λοιπόν μετα απο τόσους μήνες στην 30 κατηγορία και απρότι άλλαξα την ομάδα 3 φορές χάνει συνεχώς.
Μην με ρωτήσετε για συστήματα και κούραση και τα λοιπά γιατί είμαστε μια παρέα απο 4 άτομα που παίζουμε και βλέπουμε τι συμβαίνει.
Φτάσαμε λοιπόν στο γεγονός να χάνει η ομάδα ακόμα και απο 3 κατηγορίες πιο κατω δλδ 27 ή να χάνει απο ομάδες με ποιότητες τυλάχιστον 10 μονάδες πιο κατω δλδ συγκριτικά εγω εχω 168 χανω ακόμα και απο 153.
Όταν λέμε χάνω 2 στις 3 στα φιλικά .
Στα επίσημα χάνω συνεχώς και τρώει η ομάδα μίνιμουμ 2-3 γκόλ στο 20λεπτο έχω τύχη και 5 γκόλ (100%) ευστοχία αντιπάλου στα 30 λεπτά κουφό ε ?
Οσοι τερματοφύλακες παίζουν εναντίων της ομάδας πάιρνουν 8-9-10 πάικτες αγώνα καια αυτό κουφό ε ?
Να μιλήσουμε για ποσοστά ευστοχίας ? εδω να δείτε με όποιον παίζω έχει μίνιμουμ 35%.
Η Ομάδα χάνει συνεχώς με 3-4 και 7 γκόλ διαφορά ( τα 2-3 όπως είπαμε πριν στο 20λεπτο) και η πλάκα είναι ότι προσπαθούμε 4 άτομα να δουμε τι φταίει...
Μετά απο όλα αυτά και αγορές και Τόκεν και προσπάθειες είπα να κάνω μια κίνηση να ρωτήσω την εταιρεία πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν τόσα ανορθόδοξα....
Η απάντηση ξύλινη και κοροιδία.
Μας θεωρούν κορόιδα και μιλάνε για τυχαία αποτελέσματα εννω όλοι ξέρουμε ότι δεν συμβαίνει αυτό η για να το πώ πιο κομψά ξέρουμε αλλά λέμε πόσο φτιαχτό ?
Λυπάμε που το λέω διότι έχω πάιξει πολλά games στο διαδίκτυο αλλά εδώ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
Θα μου πείτε τώρα καλα δεν σε ξέρουν κύριε δεν έχουν και προσωπικά.
Σωστό αλλά θα απαντήσω ότι ακόμα και στα Μαθηματικά δεν συμβαίνουν τόσες συμπτώσεις.
Σας έχει τύχει για παράδειγμα τον Α γύρο να είσαστε 1 θέση και στον 2 να μη μπορείτε να πάρετε ούτε ισοπαλία ? (και αυτό το είδαμε)
Δεν ξέρω αυτό το πόστ πόσο θα μείνει εδώ αν και θα κάνω πόστ σε όσα φορουμ και μπλογκ του παιχνιδιού γνωρίζω ότι μιλάμε για ΚΟΡΟΙΔΙΑ
έχω κρατήσει όλα τα στατιστικά 30 λίγκες τώρα ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ.
Ευχαριστώ και καλή τύχη σε όσους δεν θέλουν ή δεν πιστεύουν θα τους χρειαστεί