Results 1 to 8 of 8
Like Tree5Likes
  • 1 Post By
  • 2 Post By nikolgiorgos
  • 1 Post By
  • 1 Post By

Thread: Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Πολλά τα παράπονα σου βλέπω αλλά ας τα πιάσουμε από την αρχή :
    Για τα α) και β), , δημοπρασίες, αν εννοείς όταν κάνουμε από κινητό, όντως υπάρχει θέμα γιατί το 3G σήμα είναι ας τα να πάνε.
    Έχω χάσει αρκετές φορές τοκεν λόγω διακοπής του κακού σήματος (το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε wi-fi σε κοινό χώρο φυσικά).
    Γι'αυτό αποφεύγω να χτυπάω παίκτες με σύνδεση κινητού εκτός αν είναι κάποια πολύ πρωινή ώρα, όταν ξεκινάει ο σέρβερ (πχ 6.30 το πρωί που ξυπνάω για δουλειά και έχει ησυχία).
    Αν εννοείς από pc, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα. Φυσικά αν πάμε με την στρατηγική χτυπήματος στο τελευταίο sec. έχει και το ρίσκο του.
    Επίσης όταν πάω να "ψωνίσω" παίκτες, χρησιμοποιώ πάντα την παλιά έκδοση.
    Δεν υπάρχουν bot bidders. Απλώς έχει αρκετούς άσχετους το παιχνίδι, που ποντάρουν ότι νά'ναι.

γ) - στ) Παράγοντες όπως καλή κατάσταση και ηθικό/καλύτερη ποιότητα των παικτών μας/παρουσία μας στο παιχνίδι/ φίλοι που μας υποστηρίζουν και δίνουν κατοχή μπάλας , είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μπορεί να μας δώσουν την νίκη αλλά δεν είναι πάντα αρκετοί.
    Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες αλλά και η τύχη, η καλή/κακή μέρα.
    Αν ήταν τα παραπανω στάνταρ, τότε δεν θα είχε και ενδιαφέρον το παιχνίδι εφόσον η καλύτερη ομάδα που ακολουθεί 5 βασικούς κανόνες θα κέρδιζε πάντα.

δ) οι αγώνες δεν φαίνονται πολλές φορές στο "αγώνες σε εξέλιξη" ενώ φαίνονται κανονικά στους αγώνες των φίλων σου...
    δεν καταλαβαίνω τι εννοείς .
    Εγώ τα μόνα προβλήματα που έχω είναι ότι μερικές φορές όταν ξεκινάει το παιχνίδι, δείχνει πχ 40' λεπτό και 0-0, αλλά μετά από λιγάκι ξεκινάει κανονικά ο αγώνας μου.
    Επίσης στην παλιά έκδοση, δεν μου βγάζει την μάσκα/κουμπί υποστήριξης, σε αγώνες φίλων από άλλους σέρβερ.
    Ένα γενικό πρόβλημα που διαβάζω (δεν μου έχει συμβεί) , είναι ότι ενώ έγινε ο αγώνας, έγινε διακοπή του σέρβερ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε απο simulation.

ε) Οι όμιλοι στο τσαμπιονς λιγκ δείχνουν 1ο, 2ο, 4ο, και μετά 3ο! (κάνα σόρτ μάγκες? τόσο δύσκολο είναι)
    αυτό είναι ένα τελευταίο bug από το πρόσφατο update που έγινε. Πιστεύω θα λυθεί σύντομα.

ζ) Για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού σε μνήμη δε θα πω και πολλά...
    Σε αυτό δεν έχεις άδικο.
    'Εγινε πατατιά με την μεταφορά του interface και του Live, από την έκδοση του κινητού στο pc.
    Υπάρχει λύση και είναι απλή.
    Παίζω στην παλιά έκδοση (μιλάμε για το pc τώρα, μιας και στο κινητό δεν έχει πρόβλημα).
    Μπαίνω στην νέα έκδοση κανά 2 φορές για να κάνω την προπόνηση και (όχι πάντα) για να παρακολουθήσω τον αγώνα μου.
    Για 10 λεπτά, κλείνω όλες τις άλλες εφαρμογές και είναι οκ.

Με λίγα λόγια γιατί βαριέμαι να γράψω και για άλλα bugs που συμβαίνουν συνεχεία ...
    είναι ένα παιχνίδι που εξελίσεται συνεχώς
    αλλά παράλληλα αυτές οι εξελίξεις και αναβαθμίσεις πρέπει να τρέχουν σε ένα περιβάλλον όπου κάποια εκατομύρια (ή έστω εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες) παίζουν καθημερινά, υπάρχει η σχέση με το fb, και οι καθημερινοί live αγώνες ενάντια σε πραγματικούς αντιπάλους.
    Μπορεί να μην έχουν ίσως και τους καλύτερους προγραμματιστές αλλά από την άλλη δεν μπορούν να το κλείσουν το "μαγαζί" για ένα μήνα και να πούνε
    οκ ελάτε τον άλλο μήνα και θα είμαστε έτοιμοι.

Ποτέ μη δώσετε λεφτά να αγοράσετε Τ!!
    Αυτό μου ακούγεται τόσο λογικό όσο το
    "Μην αγοράζετε και τρώτε πίτσες - κάνουν κακό στην υγεία"

Οκ, συμφωνώ, μην πληρώνετε πολλά λεφτά σε ένα παιχνίδι - γενικά, όποιο παιχνίδι και να είναι αυτό.
    Ή μην αγοράζετε τοκεν και τα ξοδεύετε άσκοπα χωρίς να ξέρετε καλύτερα το παιχνίδι
    αλλά από κει και πέρα, αν κάποιος το έχει χόμπι, περνάει ευχάριστα ή τέλος πάντων τον εξιτάρει το παιχνίδι και ασχολείται 1-2 ώρες σχεδόν κάθε μέρα,
    δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην δώσει 5 euro για να πάρει 50 Τ την σεζόν/τον μήνα και να γίνει πιο εύκολη η ζωή του
    * την ώρα που θα δώσει πχ αυτά τα λεφτά για να πιεί ένα καφέ
    Last edited by nikolgiorgos; 05-15-2016 at 06:54 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html