Results 1 to 8 of 8
Like Tree5Likes
  • 1 Post By Nick Lizas
  • 2 Post By nikolgiorgos
  • 1 Post By snart1
  • 1 Post By nikolgiorgos

Thread: Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    πχ μια μερα παρακολουθουσα ματς με το 2ο λογαριασμο μου σε παιχνιδι του 1ου και ο 2ος εδειχνε σχεδον 15¨λεπτα μπροστα οποτε ο 2ος σταματησε για λιγο περιμενοντας να εξισοροπήσει με τουν 1ο που επαιζε το αγωνα. (αυτο βεαβια με βαζει σε υποψιες ότι το ματσ ειναι προκαθορισμενο πριν ακομα ξεκινησει αλλα μη σταθουμε σε αυτο)
    το παιχνίδι δεν είναι συνέχεια σε υπολογισμούς αλλά ανά κάποια λεπτά (περίπου 4-5' λεπτά του αγώνα) κάνει ξανά υπολογισμούς με τα νέα δεδομένα.

"Ποτέ μη δώσετε λεφτά να αγοράσετε Τ!!"
    "Αυτό μου ακούγεται τόσο λογικό όσο το "Μην αγοράζετε και τρώτε πίτσες - κάνουν κακό στην υγεία" "
    Αστοχο. Δεν αγοράζεις πίτσα απο το ιδιο μαγαζι οταν σου φερνουν τη πιτσα κολημενη στο καπάκι του κουτιου!! χαχαχα Οσο για τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα..
    μπορεί αλλά και η δικιά σου προτροπή είναι άστοχη.
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
    Είναι πιο επικοδομητική μια συμβουλή πχ που έχει την καλύτερη πίτσα ή αν βάζετε μοτσαρέλα και γαλοπούλα στην πίτσα, είναι εξίσου νόστιμη και πιο υγιεινή χαχα

Ναι φίλε υπάρχει πολυ καλυτερο και μαλιστα απο Ελληνικα χέρια και στο επιπεδο του Football Manager... Καμια σχέση με το Τοπ11 το οποιο το επαιζα και αυτό περσυ.. Δεν θυμαμαι το domain όμως.. Αν το βρω ή το θυμηθω θα το αναφερω εδω αν προκειται και συμφωνει και ο διαχειρηστής μας εδω
    δεν έχω αντίρηση αλλά η σύγκριση θα είναι σε όλο το πακέτο (ομάδες, αλλαγές ονομάτων παικτών, επισημες φανέλες, πραγματικοί παίκτες-αντίπαλοι, game play, διαγωνισμοί, φίλοι από fb κλπ, πολύς κόσμος που παίζει το παιχνίδι απ'όλον τον κόσμο κλπ).
    Αυτό το λέω γιατί ψαχνόμουν πριν 1-1,5 χρόνο (μαζί με κάποιους άλλους φίλους που θέλαμε να παίξουμε μαζί), αλλά δεν υπήρχε τίποτα έστω και "κοντινό".
    Για football manager παιχνίδι λέμε πάντα.
    Last edited by nikolgiorgos; 05-21-2016 at 06:20 AM.
    Nick Lizas likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html