Άσχετο με το πρώτο ποστ αλλά μιας και ταιριάζει ο τίτλος είπα να μην ανοίξω άλλο thread.

1 φορά ανά 2 σεζόν, βάζω στην άκρη κάποια χρήματα και αγοράζω παίκτη από scout ή απο προτινόμενους.
Γενικά τον παίρνω να είναι όσο πιο κοντά στο 7*.

Την σεζόν που έρχεται ήθελα να επενδύσω σε έναν καλό κεντρικό αμυντικό (που να έχει και κάποια δεύτερη θέση και κάποια καλή αμυντική ικανότητα)
Παρατηρώ όμως γενικά ότι τα DC δεν ανεβαίνουν στατιστικά όσο άλλοι παίκτες.
Για την ακρίβεια αυτό το έχω παρατρήσει για DC και MC.
Παρόλο που αγοράζω νέους και με μεγάλη τιμή και κασέ (άρα ας πούμε ότι είναι πιο πιθανό να είναι good trainers) παρατηρώ ότι στις συγκεκριμένες θέσεις είναι καπως στάσιμοι.

Αντίθετα DR/DL, AMR/AML και ST εκτοξεύονται...
Εγώ το προσδίδω κυρίως γιατί συνήθως οι συγκεκριμένες θέσεις παίζουν σε μια μέτρια προς καλή απόδοση, ενώ στις άλλες κάποιοι παίκτες μπορούν να παίζουν από πολύ καλή προς άριστα συνέχεια..

Έχοντας τα παραπάνω σαν παρατηρήσεις, αξίζει να επενδύσω τόσα τοκενς σε DC που μπορεί να μην με ακολουθήσει τόσες πολλές χρονιές επειδή δεν θα ανεβαίνουν τα στατιστικά του;
Μέχρι τώρα αγόραζα από θέσεις επιθετικών και μου αρέσει η κίνηση αυτή γιατί μένω με έναν παίκτη τούμπανο για 4 σεζόν και τον πουλάω και πολύ εύκολα.