- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
TYPHOON η ομάδα, επίπεδο 9

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
Η χειρότερη σεζόν ως τώρα (παρότι ξεκίνησα με πολλές προσδοκίες). 3ος στο πρωτάθλημα, 3ος στο κύπελλο (ημιτελικά δηλαδή), στους 16 στο Ch.League (σε μια διοργάνωση που έλπιζα να πάρω κούπα, έφερα 2 ισοπαλίες με γκολ με κατώτερο αντίπαλο και αποκλείστηκα, απων από τους δυο αγώνες λόγων ... θερινών μπάνιων χαχαχα)

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Για να μαθαίνουμε και κατιτίς, εδώ θέλω να πω δυο πράγματα. Την προηούμενη σεζόν, δεν πήρα πολλούς παίκτες γιατί την ακόμα πιο πριν είχα πάρει αρκετούς νέους και σχετικά γρήγορους. Είπα λοιπόν θα γίνουν 2η φορά 6στεροι μέσα στη σεζόν (έστω και προς το τέλος) άρα δεν τους αλλάζω. Εν μέρει σωστή σκέψη, στην πράξη δεν ανέβηκαν όσο γρήγορα έπρεπε, έπεσα και σε δύσκολο πρωτάθλημα (ήμουν το 4ο rate στο πρωτάθλημα) και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καλύτερο.

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
Τώρα έχω σκοπό να αγοράσω παίκτες 99% (όσο το δυνατόν) ώστε να μην την ξαναπατήσω, τουλάχιστον στο Ch.League που τώρα είμαι 1ο rate.

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ? 44

και μια καινούργια ερώτηση

Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ? ΝΑΙ!!! με την Goalatheiro !!!
Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ? έχουμε καλά σχετικά αποτελέσματα (2 1ες θέσεις και 1 2η) και φτάσαμε τους 202 βαθμούς (252 είχαμε αλλά αφαιρούνται 50 με το τέλος του μήνα).