2Likes
-
1
Post By
-
1
Post By Cloverfield
-
Famous
- Τάκλιγκ σκληρό
Το χρησιμοποιώ συνέχεια σε ισάξιες και ανώτερες ομάδες. Όταν δεν το κάνω κατευθείαν η πρώτη οδηγία του βοηθού είναι ότι οι παίκτες μου είναι λάιτ στα μαρκαρίσματα.. Δεν ξέρω αν όντως αποδίδει καλύτερα αλλά πολλές φορές ακολουθώ τα tips του βοηθού. "Κάτι θα ξέρουν"
Σε ομάδες μικρής δυναμικότητας βάζω easy για να αποφύγω τις κάρτες.
-Μαν του μαν
Δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Όσες φορές το έκανα έφαγα γρήγορα γκολ και λόγω αυτού δεν είμαι σίγουρος πόσο αποδοτικό είναι. Ούτως ή άλλως ποιος παίζει man-to-man και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Αμφιλεγόμενο.
-Οφ-σαιντ
Όταν έπαιζα επιθετικό σύστημα το έβαζα. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να λειτυργέι αλλά πολλές φορές είχα φάει και αντεπίθεση από τον αντίπαλο.
Πλέον στην άμυνα κατέληξα σε άλλη λύση. Βελάκια πίσω στους αμυντικούς (είτε όλους αν είναι τρεις είτε μόνο σε κεντρικόυς αν είναι 4) χωρίς off-side trap
-
- Τάκλιν σκληρό
Το αποφεύγω λόγω καρτών. Το χρησιμοποιούσα σε μερικά δύσκολα ματς, αλλά λέω να το σταματήσω λόγω των γκολ που έχω δεχθεί από εκτελέσεις φάουλ...
-Μαν του μαν
Το χρησιμοποιώ σε μερικά δύσκολα ματς, αλλά λογικά είναι λάθος τακτική μιας και δεν έχω ποιοτικούς αμυντικούς...
-Οφ-σαιντ
Το χρησιμοποιώ στα περισσότερα ματς, σε συνδυασμό πάντα με άμυνα ζώνης, και φαίνεται να αποδίδει.