Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33
Like Tree2Likes

Thread: προτάσεις για τον επόμενο αγώνα

Rookie
    και εχτές που έπαιξα από τα πλάγια είδα τι έκανα

Famous Cloverfield's Avatar
    Ναι αλλά όπως είχαμε πει χθες, είχες παίξει εναντίον εντελώς διαφορετικού συστήματος και ήθελε άλλη προσέγγιση.

Γενικά το να προσεγγίζεις κάθε αντίπαλο διαφορετικά και όπως πρέπει, είναι δύσκολο.
    Εγώ δεν το κατέχω απόλυτα αλλά προσπαθώ σιγά σιγά και με τη βοήθεια του φορουμ να βλετιωθώ.

Μέχρι τώρα για να μην προσεγγίζω διαφορετικά κάθε αντίπαλο, έμενα πιστός σε ένα σύστημα που κάλυπτε πολλές περιπτώσεις γιατί είναι ισσοροπημένο.
    Για μένα λειτούργησε το 4-5-1v.
    Υπάρχουν κι άλλα όμως, που προφανώς έχουν συγκροτημένη άμυνα και συγκροτημένο κέντρο.

Rookie
    στην αρχή το έλεγα για πλάκα αλλά εγώ χωρείς να το θέλω με full ηθικό και κατάσταση είμαι 7ος από 3ος γενικά έχω απογοητευτεί εάν υπήρχε η επιλογή να την παρατήσω την ομάδα θα το έκανα δεν ξέρω τι να κάνω

σε 2 αγώνες δεν μπήκα καθόλου από την απογοήτευσή

Famous Cloverfield's Avatar
    Θα προτεινα να προσπάθησεις να πεσεις επιτηδες, δουλεψε προπόνηση και να ξεκινήσεις επομενη χρονια σε πολυ πλεονεκτική θέση σε σχεση με τους αντιπάλους.

Εχει ο καιρος γυρίσματα

Rookie
    μα εάν δεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνω στο ίδιο επίπεδο με βάση τους αγώνες που έχω

εδώ έφερα σήμερα ισοπαλία 2 - 2 με τον 12 που τώρα έχει 10 βαθμούς

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Τώρα τελευταία με δυσκολεύει το ανοιχτό διαμάντι 4-1-2mw-1amc-2st, το αντιμετωπίζω με 4-5-1v, έχετε κάτι άλλο να προτείνετε για αντι-σύστημα?

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    σκέφτομαι μήπως βάλεις έναν amc ή έναν 2ο st, αντί για τον 2ο mc μιας και το κέντρο του είναι λίγο αδύναμο χωρίς κλασσικό mc.
    και μετά να βάλεις τους 2 πλάγιους με μπλε βέλη ώστε να παίζουν λίγο πιο πίσω και να μαρκάρουν τους ml-mr του.
    πάσες μεικτές και όχι από πλάγια.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

"όχι από πλάγια".. εννοείς εστίαση πάσας μεικτή η από το κέντρο?

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ναι, εννοώ μεικτή μιας και έχεις και έναν amc.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Έπιασε Γιώργο ευχαριστώ, βέβαια η ποιότητα του αντιπάλου ήταν αρκετά πιο μικρή αλλά στο πρώτο γύρο τον αντιμετώπισα εκτός με 4-5-1 V και βρέθηκα να χάνω με 2-0 κ 3-1, τότε χρειάστηκε να παίξω με 2 ST (έβγαλα τον dmc) κ έπαιξα επίθεση (από τις λίγες φορές που δίνω τέτοια εντολή) για να έρθω τελικά 4-4
    ενώ τώρα με μεικτή εστίαση κ AMC άνετα 8-0 ....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast