και εχτές που έπαιξα από τα πλάγια είδα τι έκανα
και εχτές που έπαιξα από τα πλάγια είδα τι έκανα
Ναι αλλά όπως είχαμε πει χθες, είχες παίξει εναντίον εντελώς διαφορετικού συστήματος και ήθελε άλλη προσέγγιση.
Γενικά το να προσεγγίζεις κάθε αντίπαλο διαφορετικά και όπως πρέπει, είναι δύσκολο.
Εγώ δεν το κατέχω απόλυτα αλλά προσπαθώ σιγά σιγά και με τη βοήθεια του φορουμ να βλετιωθώ.
Μέχρι τώρα για να μην προσεγγίζω διαφορετικά κάθε αντίπαλο, έμενα πιστός σε ένα σύστημα που κάλυπτε πολλές περιπτώσεις γιατί είναι ισσοροπημένο.
Για μένα λειτούργησε το 4-5-1v.
Υπάρχουν κι άλλα όμως, που προφανώς έχουν συγκροτημένη άμυνα και συγκροτημένο κέντρο.
στην αρχή το έλεγα για πλάκα αλλά εγώ χωρείς να το θέλω με full ηθικό και κατάσταση είμαι 7ος από 3ος γενικά έχω απογοητευτεί εάν υπήρχε η επιλογή να την παρατήσω την ομάδα θα το έκανα δεν ξέρω τι να κάνω
σε 2 αγώνες δεν μπήκα καθόλου από την απογοήτευσή
Θα προτεινα να προσπάθησεις να πεσεις επιτηδες, δουλεψε προπόνηση και να ξεκινήσεις επομενη χρονια σε πολυ πλεονεκτική θέση σε σχεση με τους αντιπάλους.
Εχει ο καιρος γυρίσματα
μα εάν δεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνω στο ίδιο επίπεδο με βάση τους αγώνες που έχω
εδώ έφερα σήμερα ισοπαλία 2 - 2 με τον 12 που τώρα έχει 10 βαθμούς
Τώρα τελευταία με δυσκολεύει το ανοιχτό διαμάντι 4-1-2mw-1amc-2st, το αντιμετωπίζω με 4-5-1v, έχετε κάτι άλλο να προτείνετε για αντι-σύστημα?
σκέφτομαι μήπως βάλεις έναν amc ή έναν 2ο st, αντί για τον 2ο mc μιας και το κέντρο του είναι λίγο αδύναμο χωρίς κλασσικό mc.
και μετά να βάλεις τους 2 πλάγιους με μπλε βέλη ώστε να παίζουν λίγο πιο πίσω και να μαρκάρουν τους ml-mr του.
πάσες μεικτές και όχι από πλάγια.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
"όχι από πλάγια".. εννοείς εστίαση πάσας μεικτή η από το κέντρο?
ναι, εννοώ μεικτή μιας και έχεις και έναν amc.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Έπιασε Γιώργο ευχαριστώ, βέβαια η ποιότητα του αντιπάλου ήταν αρκετά πιο μικρή αλλά στο πρώτο γύρο τον αντιμετώπισα εκτός με 4-5-1 V και βρέθηκα να χάνω με 2-0 κ 3-1, τότε χρειάστηκε να παίξω με 2 ST (έβγαλα τον dmc) κ έπαιξα επίθεση (από τις λίγες φορές που δίνω τέτοια εντολή) για να έρθω τελικά 4-4
ενώ τώρα με μεικτή εστίαση κ AMC άνετα 8-0 ....