60 περίπου
Printable View
60 περίπου
αυριο λογικα θα φτασω 80 τους πεθανα στην προπονηση σημερα και χαλασα αρκετα εχω 2 αγωνες αυριο
Σημερινή μεταγραφή
Attachment 75889
Και έμειναν άλλοι 3 παίκτες να αντικατασταθούν από 3 * σε 5 *. Τότε είμαστε κομπλέ και πάμε για τα 6 *
1 token για την μεταγραφή και 1 για το όνομα :p
Attachment 75980
στο πρω πάει καλά, πρέπει να ανέβει και στα άλλα
Attachment 75981
αυτή τη σεζόν θα παραμείνω επίπεδο οπότε πήγα χαλαρά στις μεταγραφές.
Μόνο 2 "γρήγορους" πήρα για τις ομάδες από 1 Τ.
Από προπόνηση άψογα
Attachment 76994
Attachment 76995
Attachment 76998
Οι θέσεις που καιγόμουν ήταν DMC και MC.
Χτύπησα τους παραπάνω. Όλοι 18χρονών, γρήγοροι.
Από 1T έκαστος, εκτός από τον πάνω πάνω που έδωσα 10T (ήταν πρώτος χρονικά, καιγόμουν για dmc άρα έπρεπε να τον καπαρώσω)
Επίσης πήρα τους 2 DR/DML και DL/DML που θέλω να δοκιμάσω κάτι.
Παίζω με πλάγια μπακ με βελάκια μπροστά και θέλω να δω κατά πόσο η έξτρα DM θέση θα βοηθήσει.
Επίσης σκέφτομαι και στους 2 να βάλω EI playmaker.
Θα μου δώσουν και την δυντότητα να παίξω και κανένα ultra defensive σύστημα αν χρειαστεί
Κεφαλιές και τοίχος έχουν όλοι οι υπόλοιπο κεντρικοί αμυντικοί μου
Θέση θα βάλω για την ώρα μόνο στον 4ο για να παίζει και MC.
Στους υπόλοιπους ΕΙ και boosting προς 7αστέρια όσο πιο γρήγορα μπορώ. Δεν συνηθίζω να κάνω power training στη μέση της σεζόν
επειδή με ρώτησες για playmaker, στους MC-DMC δίνω αυτήν την ειδικότητα γιατί (αφού καταρχήν έχω τα σχετικά πράσινα :o ) δεν έχει και κάτι άλλο να βάλω.
Ντριμπλέρ είναι "άνωστος Χ", φάουλ προτιμώ να δίνω στους επιθετικούς, κόρνερ δίνω καμιά φορά αλλά περισσότερο είναι θέμα "ταλέντου" παρά ειδικής.
Το playmaker λειτουργεί από καμιά φορά, μπορεί να δίνει και κάποιο "κρυφό" μπόνους στις πάσες/ κατοχή, δεν ξέρω σίγουρα.
Θα το δοκιμάσω στον MC και στους πλάγιους D/DM, και θα ενημερώσω να δω αν είδα κάποια διαφορά.
Στον DMC εγώ βάζω τοίχος.
Στην δεύτερη ομάδα έχω DMC με PM (μαμίσιο από nordeus) αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είδα κάποια διαφορά.
Δύσκολα θα δεις
Γιαυτό στους πλάγιους μπακ βάλε τείχος ή κεφαλές.
Μην χαραμίζεις p.m.
Έχει κάποια καλά κελεπούρια , πρωην παίκτες από κυνηγό, DML-ML-AML με p.m. που πουλήθηκαν μετά.
Αυτοί πρέπει να "δυνατοί" .
Πρωτη μερα μεταγραφων σημερα και απ τα ξημερωματα οι μεταγραφες εχουν μονο 4αστερους. Κατηγορια 14. Τι κολληματα τραβαει η Nordeus ωρες ωρες.... Αμα δεν βγαλουν παικτες να χαλασει τοκενς σημερα ο κοσμος ποτε θα βγαλουν οι μαμακες??
Αυτη την σαιζον θα μεινω κατηγορια και πηρα 1 τερματοφυλακα και χθες βρηκα ενα 4στερο στρικερ
18 χρονο αλλα φαινοταν γρηγορος και με δικαιωσε με 68 πρασινα εγινε εξαστερος
ο αλλος ο τερματοφυλακας που πηρα σημερα απο 5αστερος με 23 πρασινα εγινε 6αστερος
γρηγορος και αυτος ,τον στρικερ τον πηρα με 1 τοκεν ευκολα χθες τον τερματοφυλακα εδω ημουν
τυχερος και θα σας πω γιατι κατα τις 6,30 που μπηκα η φιλη η αγγλιδα εχε μπει πρωτη μπαινω και
εγω δευτερος πριν μμπουμε στα νοκ αουτ μπαινει και ενας κινεζος με απιστευτο μπατζετ και λεω την κατσαμε την βαρκα
λεω ασε να παω μεχρι 10 τοκεν γρηγορος τερματοφυλακας και με ειδικοτητα αξιζει η αγγλιδα παει μεχρι 5 τοκεν τα παραταει
και μενω με τον κινεζο εγω τον αφηνω να χτυπαει πρωτος, και χτυπαω στο τελευταιο δευτερολεπτολεπτο τωρα κοιταχτε τι εγινε στο 8 τοκεν
αυτος εχει κτυπησει νωρις ,εγω οπως παντα στο τελευταιο δευτερολεπτο αυτος βιαζεται και ενω εχει περασει στον επομενο γυρο ξαναχτυπαει μαζι μου
στο τελευταιο δευτερολεπτολεπτο ,κοιτα να δεις λεω απο μεσα μου αυτος νομιζει οτι εχει χτυπησει για τον επομενο γυρο και δεν θα χτυπησει περνανε τα λεπτα
φτανουμαι στο τελευταιο δευτερολεπτο κτυπαω οπως παντα και νικη δεν το πιστευα οτι τον πηρα πρεπει να σπασε το λπ τοπ το κινεζακι χα χα χα
Attachment 77018Attachment 77019
εκτός αν έφαγε κανένα connection lost
χαχα
και αυτά στο πρόγραμμα είναι
Δημοπρασίες δυστυχώς δεν αξίζει να μπεί κάποιος τις πρώτες 7-8 μέρες, οι ασιάτες μαλακίζονται με τα τόκεν...
Ευτυχώς έκανα μια προσφορά σήμερα για dl-dc-dr, και τα δύο πόδια, κεφαλοσφαιριστή, 99% και ο ιδιοκτήτης μου τον έδωσε με +1 token... [emoji6][emoji6][emoji6]
Τώρα πάμε για μεσοεπιθετικό...
Sent from my iPad using Tapatalk
ναι ε ? καλή ευκαιρία
Ξύπνησα σήμερα που λέτε παιδιά με τον σεισμό στις 6 παρά δέκα περίπου και λέω "ωπ τρομερή ευκαιρία να μπω να βρω κανά καλό Nordgen, να κάνω ανανέωση του ρόστερ ωραία κι όμορφα". Έλα όμως που δεν...Τουλάχιστον όχι κάτι εξαιρετικό όπως την προηγούμενη που είχα βρει 90+ διθεσίτη κεντρικό αμυντικό.
Βρήκα λοιπόν τον 18χρονο Ιρανό Mehdi Bakhsi. 74% μεν αλλά με SA. Είδα ότι δεν τον χτύπησε κανείς και μπήκα στο τέλος, αμαρτία θα ήταν πιστεύω να χαθεί. Φαίνεται λοιπόν πως είναι fast trainer μιας και με μία προπόνηση κι ένα ματς κυπέλλου (όπου ήταν MVP με 1 γκολ και 1 ασίστ) ανέβηκε στο 75%.
Attachment 77071
Attachment 77072
Attachment 77073
Επίσης πήρα τους εξής:
Attachment 77074
Attachment 77075
Attachment 77076
Attachment 77077
Οι 2 πρώτοι για αναπληρωματικοί κυρίως, οι άλλοι 2 θα παίζουν τακτικά, αν όχι πάντα.
Δυστυχώς για μια ακόμα αρχή σαιζόν, οι δημοπρασίες είναι εντελώς απρόσιτες...
Κάθε ηλίθιος Ασιάτης που νομίζει ότι θα φτιάξει τη μικτή κόσμου σε 2 ώρες, πετάει τα τόκεν σα κουμπιά κι όποιον πάρει ο Χάρος... (Πιθανώς και με ψεύτικα τόκεν)
Αν δεν μπουν καποες φραγές από τη Nordgen, το παιχνίδι στο συγκεκριμένο θέμα θα χάσει εντελώς το νόημα του...
Θα μπορούσαν πχ να μην επιτρέπουν τη συμμετοχή σε παραπάνω από 5 δημοπρασίες τη μέρα...
Τι εννοείς με το "ψεύτικα τόκεν";
Από διάφορα cheat που κατά καιρούς κυκλοφορούν...
Μαλλον εισαι ατυχος σε κακο σερβερ δεν εχω τετοια θεματα, με την κινα παντως εχουμε μεγαλη διαφορα ωρας αρα προσαρμοσου και βρες τις ωρες που ριχνουν τουφες και προσπαθησε να αγορασεις τότε
Attachment 77349Attachment 77350Attachment 77351Attachment 77352
με εχουν ζαλισει απο το πρωι δεν πουλαω κανενα εσεις τι θα κανατε?
Εγώ ίσως να πουλούσα τον Mc Manaman που είναι και ο πιο μεγάλος!
Ζητά 15 τόκεν κι αν τα σκάσει, χαλάλι του [emoji12]
Αν σου σκάσει 15, "είναι πολλά τα λεφτά, Άρη" [emoji6][emoji6][emoji6]
Για τον mcmanaman δεν ειναι κακη αν αναλογιστεις οτι εφτασε στα 24 και θα ζοριζεσαι στο training, ειναι και 5αστερος οχι 6αστερος οπως οι αλλοι.
Για τον redmond η προσφορα ομολογουμενως ειναι πολυ καλη, σκεψου οτι προτθεται να δωσει 35Τ συνολικα ο τυπος. Βεβαια αποτι βλεπω ειναι κοντα στα 7* , φανταζομαι βασικος, και δυσκολα να το αντικαταστησεις στα μισα της σεζον.
Νομιζω ειναι καθαρα θεμα ποσα τοκενς εχεις στην ακρη, αν εχεις αρκετα (βαλε οτι θα παρεις και μερικα απο asoociation στο τελος της σεζον) δεν δεχεσαι γιατι πολυ απλα αυτο ο παικτης θα σου βγαλει βασικος την χρονια λογικα και την επομενη..
Εγω εναν αντιστοιχο που με ζαλισαν σε προσφορες εφαγαν αυτοματως reject θα πουληθει στην ωρα του και δεν νομιζω να ειναι η ωρα ακομα :P
Να τον παρω τι λετε ?Ακουω γνωμες
Attachment 77856Attachment 77857Attachment 77858
Ωραία stats, αλλά με τόσα token? Και να φας και μείον 20 στο τέλος της σαιζόν?
Η άποψη μου είναι ότι ταχύτητα δεν έχει υψηλή
Τα recommendations ειναι καθαρα θεμα ποσα τοκενς εχεις καβατζαρει.. Μην δωσεις τόσα αν ειναι τα τελευταία σου.
Αλλα σαν προταση ειναι πολυ καλη, εναν αντιστοιχο πηρεα κι εγω αλλα με ειδικοτητα κορνερ.
Τωρα αν θα σου κατσει να ειναο καλος σε απόδοση ειναι λιγο τυχη. Συνηθως βγαινει.
Αρα αν εχεις καλη καβατζα παιρνεις το ρίσκο
Επίσης αν τον παρεις τωρα και με λιγη προπονηση θα τελειωσει την χρονια στα 7,5 αστερια
Επομενη χρονια θα ξεκινησει με 6,5 με ετοιμες θεσεις και ΕΙ.
Αρα χρειαζεται γυρω στα 40 πρασινα για να ξαναγινει 7αστερος.
Για μενα τετοιες περιπτωσεις αν εχεξς αναγκη τον παικτη αξιζουν οικονομικά γιατι γλιτωνεις πολλα πράσινα.
Αν οιστευει κάποιος οτι θα βρει 18χρονο, κοντα στα 6 αστερια, με εξτρα θεση και ΕΙ, και δεν θα σπαταλησει πρασινα γιαυτα να μου τονπει γιατι δεν μου έχει συμβεί ποτε.
Εξτρα θεση + ΕΙ ειναι 100 πρασινα, τα οποια τα γλοτωνεις και τα αξιοποιεις απευθειας σε αλλους παικτες.
Επισης κατι τελευταίο κανενας δεν εχει καταφέρει να αποδειξει τι ρολο βαρανε τα ατομικα χαρακτηριστικα, και ειδικα τυπου ταχυτητα. Εμενα οι πλαγιοι μου εχουν χαμηλη ταχυτητα και σκορπιζουν αντιπάλους.
Μεχρι να αποδειχθει κατι εγω δεν τα κοιταω.
Σιγουρα θα μου αρεσε να μην ειναι τοσο ισορροπημενος αλλα δεν γινεται επειδη εξναι recommendation. Με 2 σεζον training σωστο όμως θα ανεβουν οι κατηγοριες που πρεπει.
Αυτα και σορι για το μακρυναρι
Κι εγώ όπως και ο Γιάννης πιστεύω ότι η ταχύτητα του δεν είναι τόσο υψηλή για να δώσεις 79 Τόκεν
Βάζω κάποια στατιστικά από παίκτες μου με τις θέσεις που έπαιζαν.
Αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αντίστοιχα stats πολλοί παίκτες στο πέρασμα των σεζόν μιας και κάνω το ίδιο power training που δεν περιέχει speed.
Drogba ST
Attachment 77862Attachment 77863
Robben AMR
Attachment 77864Attachment 77865
Di Maria AML
Attachment 77866Attachment 77867
Με την ιδια λογική λοιπον, εχει καλο creativity παρτον χθες χαχαχα
αυτα τα stats είναι ψεύτικα, φανταστικά δηλ.Quote:
Ωραία stats,
πάνω απ'όλα είναι το "ταλέντο" (και η υψηλή ποιότητα φυσικά)Quote:
Η άποψη μου είναι ότι ταχύτητα δεν έχει υψηλή
να βάζει την μπάλα στο πλεχτό, να σκοράρει από φαουλ, να δίνει άσιστ.
Εμένα οι καλύτεροι μου σκόρερ ever είχαν ότι νά'ναι από ικανότητες.
λοιπον τον πηρα του αλλαξα ονομα και με 52 πρασινα τον εκανα μεσο πρωτη φορα θα εχω μεσο
με ειδικοτητα τετα τετ θα δουμε
Attachment 77927
εργαλείο !
θα μου τον δανείσεις ? χαχαχα
Δεν ξερω για την ΕΙ αλλα τον προηγουμενο προτεινόμενο που ειχα παρει ηταν amc st του εβαλα κι εγω θεση mc και είναι ο βασικος μου mc παιζοντας παντα πολυ καλα, σε μκα θεση που δυσκολεύουν να βρω παικτη με καλο rating. Mακαρι να βγει και σε σενα !
εμένα η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι η ταχύτητα είναι σημαντική.
Attachment 77938Attachment 77939