-
δεν ξέρω, με την 1η μου ομάδα τον ΝΙΚ, την 1η μέρα της σεζόν (9 στις 10 φόρες), πρωί πρωί η λίστα είναι φουλ από nordgen.
40-50 και βάλε.
Σε άλλη μου ομάδα στον ίδιο σέρβερ δεν συμβαίνει αυτό.
Στον άλλο τον σέρβερ, ο ΡΙΟΚΕΡΟΣ είναι σε πιο "φτωχή" λίστα.
Μην τα βάφεις ακόμα μαύρα, αλλά σαν να έχω την εντύπωση ότι μπορεί μια ομάδα να έχει μια συνεχόμενη κολοφαρδία (ας μου επιτραπεί η έκφραση) να βλέπει καλυτερη λίστα από μια άλλη.
Επίσης σε μια άλλη ομάδα , από το απόγευμα και μετά η αγορά "νεκρώνει" ενώ στον ΝΙΚ είναι τίγκα στους 5* (όχι nordgen βέβαια, αλλά έχει ρε παιδί μου παίκτες να χτυπήσεις).
-
να εδώ είχα κάνει απλιότερα ένα ποστάρισμα (στον τομέα των bugs).
Απόγευμα βράδυ, δεν είχε σχεδόν τίποτα.
Μόνο πρωί έβρισκα
http://forum.topeleven.com/bugs-tech...er-market.html
-
Γιώργο εγώ νομίζω οτι δεν ειναι πλέον μπαγκ αλλά υπάρχει πρόθεση....4 σεζον στη σειρά μου στέλνουν μια αγορά για κλάματα ...ειναι η πρώτη φορά που θα τανκαρω γτ είμαι αγανακτισμενος
-
1 Attachment(s)
πριν απο λιγο μπηκα στις διαπραγματευσεις μου βγαζει αυτους τους παικταραδες αλλα δεν με αφηνει να κανω προσφοραAttachment 74184
πως το εξηγειται?
-
έχω δει πολλές φορές ανάμεσα στους 5* της λίστας, 3* και 4* παίκτες από ομάδες φίλων αλλά δεν έχω δει 6* ή παραπάνω.
Εννοείται ότι δεν μπορείς να κάνεις προσφορά σε πανω από 5* παίκτες.
-
1 Attachment(s)
-
Επειδη το πρωι δεν μου εβγαλε κ κατι που να αξιζει τρελα, μεχρι ποτε βγαζει αβερτα υποτιθεται nordgen? Κ οι ωρες ειναι στανταρ το πρωί πολυ νωρίς?
-
3 Attachment(s)
οι ώρες είναι από τις 6.00 και, έως τις 8-8.30 συνήθως.
Μετά αρχίζουν να βγαίνουν οι παίκτες που πουλάνε οι κανονικές ομάδες και σχεδόν χάνονται οι nordgen, οι γρήγοροι.
Αύριο πρωί ξανά.
Εμένα είχε, δεν έχω παράπονα
Attachment 74503
Attachment 74504
4 τοκεν ήταν το max που έδωσα για παίκτη ("γρήγορος" )
Attachment 74505
-
Πως καταφέρνεις και παίρνεις τόσο καλούς παίχτες και με τόσα λίγα τόκεν???
-
11 Attachment(s)