- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Clover 13 - L.19
Sigur Ros - L.2
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
Με την Clover ήμουν δεύτερος στο πρω και έχασα τελικό champions. Στο κύπελλο αποκλείστικα νωρίς με επικό τρολάρισμα παιχνιδιού.
Με την 2η μπήκα τελευταία μέρα. Κέρδισα τελευταίο ματς και εξασφάλισα συμμετοχη τσουλού.
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Με Clover δυστυχώς αποκλείστηκα νωρίς κύπελλο. Δεν κάνω fix (ίσως αρχίσω) και παίζω με +1 level managers από τοιν πρώτο γύρο. Ε στον δεύτερο γύρο αποκλείστηκα στις λεπτομέριες. Θα προσπαθήσω να κατακτήσω τα άλλα δύο. Έπεσα σε πολύ ενδιαφέρον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά ευτυχώς κανένας δεν είναι "άπιαστος"
Με την δεύτερη έχω σκοπό μπας και πάρω treble που δεν έχω πάρει ποτέ. Πάει καλά..
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
Μετά την γνώση που πήρα από το forum και κυρίως τα threads του Nik είχα βαλθεί να αγοράσω καλούς nordeus και να μπω στην επιχείρηση power training. Χτύπησα καλά κομμάτια και ήδη έχω δώσει ιδιότητες και θέσεις που ήθελα και πάω για quality. Λίγες μεταγραφές μία σε κάθε γραμμή.
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
52 άντε να γίνει world class επιτέλους και το press the play επιτέλους για τους αμυντικούς
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
Πολύ καλά προκριθήκαμ ε άνετα στην επόμενη, αν και είχαμε την πρώτη μας 4η θέση αυτή την σεζόν.
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Καλά μωρέ δεν βαριέσαι, εσείς;