Results 1 to 10 of 26
Like Tree20Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 85

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice crisgr's Avatar
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
    Amorosa. Επίπεδο 55.

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
    Νομίζω δεν υπάρχει στο σέρβερ που είμαι υψηλότερο επίπεδο από αυτό που είμαι. Την προηγούμενη σεζόν, λόγω του ότι έχω φίλους με ομάδες θηρία (7, 8 και 9 αστέρων), αλλά και οι ομάδες γενικά είναι πολύ δυνατές (η δική μου είναι 5στερη), τερματίσαμε στη 13 θέση. Πολύ λογικό, αφού το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο. Πάντως τα πήγαμε αξιοπρεπώς. Παίζαμε παράλληλα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί δώσαμε το πιο μεγάλο βάρος, κάνοντας ροτέισον στο Πρωτάθλημα, και καταφέραμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, όπου αποκλειστήκαμε από 8στερη ομάδα φίλου.

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
    Όσοι ήταν στο επίπεδο 55 και τερμάτισαν στην 8άδα, παρέμειναν στο επίπεδο 55 και δεν ανέβηκαν. Έχουμε και όσους ανέβηκαν από το 54, οπότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από την περασμένη σεζόν. Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε, στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
    Η μόνη μεταγραφή που κάναμε ήταν την πρώτη μέρα ένα 4στερο dc/dmc για να καλύψουμε μια πώληση που είχαμε κάνει την περασμένη σεζόν. Μόνο 4στερους βγάζει στους πλειστηριασμούς, αφού δεν υπάρχει πιο ψηλό επίπεδο, εκτός και αν κάποιος πουλήσει 5στερο. Λογικά η ομάδα συνεχίζει όπως είναι.

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
    Πρέπει να είμαι στο 60 αν θυμάμαι καλά.

- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
    Συμμετέχω με φίλους. Οι περισσότεροι είναι κάποιοι φίλοι στο επίπεδό μου. Πολύ δυνατές ομάδες, ε, παίρνουμε και κανένα καλό δανεικό. Συνήθως πέφτω με δύσκολους, αλλά λίγο και με τη βοήθεια δανεικών, έχω κάνει κάποιες "κηδείες". Καλά πάμε, ανεβήκαμε στο Silver-1 αν θυμάμαι καλά.

- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    Παλιότερα που είχα και περισσότερο χρόνο στο πρωτάθλημα τερμάτιζα πάντα στην πρώτη τριάδα με αρκετούς τίτλους. Με νορμάλ ομάδες. Όμως εδώ και αρκετές σεζόν ο χρόνος είναι κάπως περιορισμένος, οι απαιτήσεις του παιχνιδιού σε πόρους αυξήθηκαν, το κινητό δεν το σηκώνει πια καλά, φτάσαμε ψηλά και πλέον οι μάνατζερ είμαστε λίγο-πολύ γνωστοί, αφού κατά 95% είμαστε οι ίδιοι. Γνωρίζω σχεδόν όλες τις ομάδες, πλην 1-2 ίσως. Διασκεδάζουμε το παιχνίδι και κάνουμε το χαβαλές μας, προσπαθούμε να περνάμε ευχάριστα την ώρα που του αφιερώνουμε.
    nikolgiorgos likes this.

Newbie
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
    TsakAO, επιπεδο 5.

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
    Πρωτάθλημα: 1η θέση.
    Ch.L: 3η θέση.
    Κύπελλο 2η θέση

Δυστυχώς όπως έγραψα και σε άλλο νήμα είχα σπρώξει διακόσια Τ που είχα μαζέψει τσουκου τσούκου από βιντεο-παιχνίδια και λοιπά και πήγαινα καραμπινάτα για triple crown όμως το παιχνίδι με πούλησε

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
    Δυστυχώς όπως έγραψα και σε άλλο νήμα είχα σπρώξει διακόσια Τ που είχα μαζέψει τσουκου τσούκου από βιντεο-παιχνίδια και λοιπά φτιάχνοντας μια πολύ δυνατή ομάδα και πήγαινα καραμπινάτα για triple crown όμως το παιχνίδι με πούλησε και έχασα από αρκετά υποδεεστερους αντιπάλους. Οπότε φέτος φτώχειες.

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
    ¨Μικρές προσθήκες ίσα ίσα για αξιοπρεπή παρουσία και όπου με βγάλει .

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
    40.

- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
    Οι Los Ampaleiros συνεχίζουν μόνο πρώτες θέσεις 8 στα 8.
    πηραμε 4Τ για άνοδο στην χαλκινη1 και 10 ηθικά για πρώτη θέση.

- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    Αρκετά καλά.
    nikolgiorgos likes this.