Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.
Το παιχνίδι πλέον το παίζω απο συνήθεια, είχα χάσει τον ενθουσιασμό που είχα παλαιότερα γιατί βλέπω να επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα και μονο τυχαίο δε μπορεί να ειναι.
Στη 18η μου σεζόν , για 5η συνεχόμενη "χρόνια" αποκλείομαι στον ημιτελικό κυπέλλου, καθε φορά απο χειρότερο αντίπαλο όπου στον επαναληπτικό γίνονται απίστευτα πράγματα... Και καθε φορά έτσι χάνω το τρεμπλ.
Το παιχνίδι εχει πολυ χώρο για αναβαθμίσεις όπως:
- Να κάνουν καθε χρόνια να σημαίνει κατι.
Τελειώνεις μια χρόνια, πας στην επόμενη και ειναι λες και ξεκινάς απο το 0. Θα έπρεπε αυτος που παίρνει το πρωτάθλημα να νιώθει οτι κατι έκανε ρε παιδί μου... Τα λιγοστά περισσότερα χρήματα που παίρνει δεν αξίζουν για μένα.
- Να φτιάξουν τις ακαδημίες έτσι ώστε να μπορεις να χρησιμοποιείς αυτούς που παίρνεις και όχι να τους πουλάς κατευθείαν.
- Να φτιάξουν τις ισορροπίες δυναμικότητας. Δε γίνεται μια μεσαία ομαδα να παίζει με τοκεναδες.
- Να φτιάξουν τις προπονήσεις. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζεις 2 ματς καθε μέρα, να προπονείς τους παίκτες για το μπόνους και να περιμένεις να ειναι και σχετικά ξεκούραστοι !
Αυτά μου ήρθαν τωρα, κατα τ αλλά υγεία εύχομαι σε όλους :)
Sent from my iPhone using Tapatalk