σας είπα, τα ξέρω αυτά.
Σημασία έχει η σειρά που θα βγούν τα νούμερα.
Μπορεί κάποιος να είχε το νούμερο 1 , αλλά αυτό να βγήκε 4ο απ'΄την κληρωτίδα.
γι 'αυτό το νου σας σήμερα.
λογικά θα είμαι σπίτι αλλά ρίχτε και σεις μια ματιά.
Printable View
σας είπα, τα ξέρω αυτά.
Σημασία έχει η σειρά που θα βγούν τα νούμερα.
Μπορεί κάποιος να είχε το νούμερο 1 , αλλά αυτό να βγήκε 4ο απ'΄την κληρωτίδα.
γι 'αυτό το νου σας σήμερα.
λογικά θα είμαι σπίτι αλλά ρίχτε και σεις μια ματιά.
Μια γρήγορη ερώτηση.
Ο αριθμός Τζόκερ θα πάρει τα 50 τόκεν μιας και είναι θεωρητικά το πιο "μεγάλο" δώρο και οι 2 πρώτοι αριθμοί τις φανέλες ή θα γίνει αλλιώς ο διαμοιρασμός των δώρων;
Άκυρο, είδα το προηγούμενο σου post. Νόμιζα ότι θα έχει 2 φανέλες στην σημερινή κλήρωση για κάποιο λόγο.
Καλή επιτυχία σε όλους!
η αληθεια ειναι αυτη...
Attachment 75665
οποτε μαλλον ο Alexandros Zwkas ειναι ο τυχερος
Μάλιστα, τυχερός ο Άλεξ λοιπόν, διπλό δώρο μιας και είμαστε στο ίδιο γκρουπ ομοσπονδίας από την αρχή, ανεβήκαμε σήμερα στην Gold1 και πήραμε και 50 τοκεν.
* ωραίο αυτό, πού το βρήκες ?
Έχει και ένα δίκαιο ο ραφαήλ μας έχει @@@@@ η nordeus με όλλα αυτά που κάνει
Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με την κλήρωση και τα δώρα; Επειδή το θέλει ο Ραφαήλ και ο κάθε Ραφαήλ να γίνει όποτε του καπνίσει θα σταθούμε σούζα; Λες και δεν έχει ανακοινωθεί η διαδικασία κι όλα τα σχετικά εδώ και μέρες
Ρε μαλάκες θα με τρελάνετε τώρα; ας κοπεί εδώ το όλο θέμα και μην λέτε ότι σας κατέβει
Δεν έχουν σχέση αλλά είπα να πο 2 κουβέντες παραπάνω διότι η nordeus εκεί η developers μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.... συγγνώμη αν ήτανε off-topic
κλειστό ώσπου να δούμε και τα αποτελέσματα των άλλων κληρώσεων
Αυτό το θέμα έχει συγκεκριμένο σκοπό, δεν χρειάζεται να βάζουμε δώ ότι άλλο μας ήρθε.
Συγχαρητήρια στους νικητές.
Καλοφόρετες οι φανέλες, καλοφάγωτα τα tokens:cool:
Συγχαρητήρια στα παιδιά!!!!!
Μπράβο παιδιά! και του χρόνου λοιπόν!
Μάγκες ήρεμα, με πολλή γκρίνια ξεκίνησε η χρονιά σας! Κατανοούμε τις εκρήξεις σας αλλά είστε σε λάθος μέρος να τις κάνετε! Stay cool and let your skills work! ;)
χμμμ πως θα παραλάβουμε το δώρο από την κλήρωση?
Συγχαρητηρια στους νικητες!
Ευχαριστούμε για το event και συγχαρικια στους νικητες. Καλοφορετα ολα, και του χρονου :)
Δλδ αυτος που αρχισε τις μακακίες κέρδισε κιόλας ..
Ριξε μια συγνώμη και ας πεσει κάτω..
καλή χρονιά σε όλους και συγχαρητήρια στους τυχερούς.
Δεκτή η συγνώμη.
Καλώς ή κακώς, η θεά τύχη κάνει την δική της επιλογή και μέσα από την αδικία της λειτουργεί δίκαια και ίσα προς όλους.
Το σύστημα με τις κληρώσεις βασίζεται αποκλειστηκά την τύχη και δεν μπορώ , ούτε θέλω να κάνω διακρίσεις ανάμεσα σε μέλη που συμπαθώ, που είναι πιο παλιά (όπως ο Alexinho που τον βρήκα στο φόρουμ) ή σε άλλους που έχουμε πιο στενή σχέση (όπως ο Nick Lizas που είναι μέλος της ομάδας μου, ενεργός συνέχεια, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ σε κανέναν διαγωνισμό).
Σκοπός μου άλλωστε είναι σιγά -σιγά να χτίσουμε εδώ μια ωραία Ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού και χρόνο με τον χρόνο να αυξάνεται.
(Θυμάμαι που τέτοια εποχή πέρυσι, έκανα κληρώσεις για την φανέλα και έβαζα ως όρο να συμπληρωθούν 10 συμμετοχές και τώρα φτάσαμε τις 40 και προχωράμε).
Από δώρα μην ανησυχείτε, θα έρθουν αργά ή γρήγορα.
Άλλωστε οι ανταλλαγές εμπειριών εδώ μέσα, μακροπρόθεσμα θα σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο από 20 ή 50 τοκεν.
Nice to see such a strong community ! Happy New Year to all of you and keep playing!
καλή χρονιά σε όλους. ευχαριστω :)
O Pricop Catalin, εκτός από chief moderator, έχει και τρέλα με το παιχνίδι (πάντα σε ερασιτεχνικό πλαίσιο - δεν έχει εργασιακή σχέση με την νορντέους) και έτσι μέσω της σχέσης μας, του ανέφερα για τον διαγωνισμό και πήρε την πρωτοβουλία να συνεισφέρει σαν σπόνσορας με την σελίδα του Top Eleven για την 2η φανέλα και τον κωδικό για τα 50 τοκεν.
Επίσης μου ανέφερε την διάθεση του να ενισχύει όσο και τον μηνιαίο μας διαγωνισμό
https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...E%9D-88-a.html.
Έτσι για ανταπόδοση, όσοι έχετε την διάθεση, κάντε μια επίσκεψη στο site του, άλλωστε έχει και ενδιαφέροντα θέματα για το παιχνίδι (μόνον στα αγγλικά όμως).
Translation
Pricop Catalin isn't only the chief moderator of the forum but he 's mad about the game too (but as me, has no employ relation with nordeus). When I told him about the new years celebration thread, here in the Greek forum, he decided to contribute as sponsor with his T11 page Top Eleven with the 2nd official jersey and the code with the 50 token.
He also told me about to keep the sponsoring in our monthly/season thread https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...E%9D-88-a.html.
We thank him and I think that he deserves our visit in his page (which anyway has very interesting articles about the game and more contests -ok, it's only in English but many of you understand the language).
Greetings from the Greek forum
Εγώ από εκεί μπήκα και πήρα τα boost στην αρχή... και ήταν πραγματική τύχη που το κατάφερα. Το μόνο πρόβλημα είναι που δεν ανανεώνει τα redeem codes συχνότερα για περισσότερους κωδικούς σε θέμα boosters κλπ..
translate:
Personally i joined and i get the redeem codes for boosts from there, it was trully luck that i did it. The only problem is that he don't update the redeem codes frequently for more boosts and stuff...
Good Job Mate!!!!!!!!!!!!!
Ωωωωω!!! Θενκ γιου γκοντ!!
Attachment 75753
Ευχαριστώ!
ΥΓ. Η εικόνα ειναι animated όσοι θελετε να τη δειτε πηγαίνετε εδώ https://media.giphy.com/media/6onMzNPjtFeCI/giphy.gif
Happy new year to you too buddy. After Nik's post I want to say thank you for supporting and sponsoring the contest.
I just subscribed to the newsletter of your site by the way :D
And an off-topic comment, what do you think of Popa? Yesterday your president announced that he signed to Panathinaikos for 1 million Euros, but Panathinaikos board say they are only interested in signing him for free in the Summer when his contract ends.
hey !!! Μπραβο σε ολους τους τυχερους !! Εχαριστω γα τα 25 τοκεν νικ ! αυριο θα σας στειλω και screenshot
χμμ, 50 Τ έπρεπε να είναι, κάποιο λάθος έγινε.
Ετσι για να το συμπληρώσουμε, να σου στείλω και μια φανέλα ?
αυτήν της Ολλανδίας ή από κάποια Εθνική ?