-
Μια ηττα ακομη.
Χασαμε απ τον προτελευταιο, που ηταν για τα μπαζα. Δεν ειναι η ηττα.... (που ειναι, αλλα τελος παντων) ειναι οτι χασαμε την πρωτια στο προ.
Αυτα ειναι που δε μπορω να τα καταπιω με τιποτα.
Ωραιο παιχνιδακι βρε...χαλαρο και διασκεδαστικο. Να το χαιρομαστε!!
Last edited by Nikose; 11-01-2016 at 09:53 AM.
-
Addicted
Αυτές οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι! Προφανώς ο αντίπαλος σε διάβασε και με την βοήθεια της τύχης σε νίκησε. Και γώ το έχω κάνει, όπως επίσης το έχω πάθει κιόλας. Μην νομίζεις ότι έχει κάτι η nordeus μαζί σου! Αν "έπρεπε" να νικήσεις μόνο και μόνο επειδή έχεις επενδύσει ενώ ο αντίπαλος όχι, τότε το παιχνίδι δεν θα είχε νόημα!
-
Eγω παιζω απο το 2010 και ποτε μα ποτε δεν εχω νικησει ενεργο αντιπαλο που οι παικτες μου ολοι εχουν να εχουν 2 αστερια κατω απο αυτον. εγω με 3 αυτος με 5 η εγω με 5 κι αυτος με 7. αφου το εχεις κανει εσυ..... για την ιστορια να πω οτι ειναι παρατημενος, επαιζε με ανορθοδοξο συστημα απο αυτα του 20% κατοχη, και οτι ηταν 3 απο το τελος.
-
Famous
αφού έπαιζε με 3-4-3 χωρίς κανένα πλάγιο πουθενά έπρεπε η άμυνα σου να είναι στημένη αναλόγως.
δηλαδή έπρεπε να παίξεις 3dc -1dmc- 3mc κατά τη γνώμη μου.
μπροστά ήσουν μια χαρά γιαυτό και έκανες τόσες ευκαιρίες.
παρόλαυτα κι εμένα μου τη δίνει όταν έχω διπλάσια σουτ στο τέρμα και ο αντίπαλος μου βάζει περισσότερα με κάτι απίστευτα ποσοστά ευστοχίας.
αλλά αυτό είναι ρεαλιστικό (βλέπε παοκ-παναθηναϊκό στα τελευταία ματς, έχουν τραγικά ποσοστά ευστοχίας)
νομίζω τη διαφορά πάντως εδώ την έκαναν τα τέρματα. 6 επεμβάσεις αντιπάλου είναι πολλές σε σχέση με τη 1 του δικού σου.
εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά... με τις αποδόσεις των τερμάτων επικρατεί σουρεαλισμός..
Last edited by Cloverfield; 11-01-2016 at 03:20 PM.