Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Cloverfield
  • 1 Post By cmasaoutis

Thread: Πως χανω ετσι?!

Rookie

Πως χανω ετσι?!

Σημερα ειχα αγωνα με ενα πολυ πιο αδυναμο αντιπαλο απο μενα, επαιζε 442 nerow diamond, και φυσικο αφου ολοι δινουν το 451ν η 352ν για counter το nd, και μια που παντα παιζω 451ν ξεκινησα με αυτο το συστημα, στο πρωτο ημιχρονο εχανα 0-1 στο δευτερο γυρισα σε 352ν αλλα δε μπορεσα να γυρισω τον αγωνα, και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο, εεε καλα πως γινετε ρε παιδια αυτο. Παιζω το καταληλο συστημα και ειμαι πολυ καλυτερος και χανω, τρελαινομαι με τετοιες γκελες. Αν μπορει να μου το εξηγηση, ευχαριστω.η

Famous Cloverfield's Avatar
    εγω το 4-4-2nd πλεον το παιζω αποκλειστικα με 3-1-3-2w-1.

Το 4-5-1v το χρησιμοποιώ σε ολα τα ματς εκτος απο αυτα που ο αντιπαλος παίζει αποκλειστικά απο κέντρο. Τότε παω στο συστημα που σου ειπα.

Φυσικα αυτο δεν εγγυάται οτι παντα θα κερδισεις αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο counter.
    Πόσο πιο αδύναμος αντίπαλος ηταν;
    Τι σουτ ειχατε συνολικα και σε εστια;
    nikolgiorgos likes this.

Newbie
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    εγω το 4-4-2nd πλεον το παιζω αποκλειστικα με 3-1-3-2w-1.

Το 4-5-1v το χρησιμοποιώ σε ολα τα ματς εκτος απο αυτα που ο αντιπαλος παίζει αποκλειστικά απο κέντρο. Τότε παω στο συστημα που σου ειπα.

Φυσικα αυτο δεν εγγυάται οτι παντα θα κερδισεις αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο counter.
    Πόσο πιο αδύναμος αντίπαλος ηταν;
    Τι σουτ ειχατε συνολικα και σε εστια;
    Ισχυει και για το 5-2-1-2 X-Style;

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Famous Cloverfield's Avatar
    Απάντησα στο αλλο thread αλλα θα το χρησιμοποιούσα και εναντίον αυτου του συστηματος αλλα αν ήθελα περισσότερο επίθεση θα εβαζα ενα amc αντι για mc

Newbie
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Απάντησα στο αλλο thread αλλα θα το χρησιμοποιούσα και εναντίον αυτου του συστηματος αλλα αν ήθελα περισσότερο επίθεση θα εβαζα ενα amc αντι για mc
    Και 2ο ευχαριστω!

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Rookie
    110% εγω, 96,7 ο αντιπαλος, 17σουτ εγω 13 ο αντιπαλος, 3- 3 αποκρουσεις, 3 ευστοχα σουτ ςγω, 5 ο αντιπαλος και αποδοση 0% εγω 20% αυτος. Και να πω εδω οτι πρινλιγες μερες κερδισα στο κυπελο κ τους 2 αγωνες με αντιπαλο ελαχιστα καλυτερος απο μενα 110%-113% που επαιζε με442nd κ εγω με451ν.

Apprentice
    Ε, εντάξει δεν είναι σοβαρή διαφορά που να δικαιολογεί τρολαρισμα... Απλά είχε καλύτερη μέρα. Όσον αφορά το counter του 4-4-2 nd είναι αυτό που λέει ο Cloverfield και οχι το 4-5-1 v. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι είναι καλύτερο όταν ο αντίπαλος έχει dmc να μην βάζουμε amc γιατί τον ψιλοκαταπινει. Καλύτερα MC σε ευθεία με άλλους δύο και κόντινες πασες..

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    nikolgiorgos likes this.