Results 1 to 10 of 37
Like Tree22Likes

Thread: Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    εμ το Champions league είναι το αγγούρι ρε φίλε John.
    Το κύπελλο πες ότι είναι προαιρετικό
    πες ότι είναι άδικο ή ότι είναι προσομείωση του κυπελλου στο πραγματικό ποδόσφαιρο, όπου υπάρχουν άνισες μονοναχίες
    πες ότι έχεις και την επιλογή, για μια σεζόν να "φτιάξεις" την ομάδα σου για να είσαι εσύ το φαβορί
    πες ότι το επίπεδο καλύπτεται από την ποιότητα των μάνατζερ (πχ εννοώ αν δούμε στην φωτο του Νίκου, ο αντίπαλος είναι 2 επίπεδα πάνω, που σημαίνει ότι είναι 4* για το επίπεδο του. Δηλαδή όχι και ότι καλύτερο από ικανότητα σαν μάνατζερ).

Το CH.L. ρε σεις γιατί το γα... και αυτό ?
    Που να πας ενάντια σε μανατζερ 1 επίπεδο πάνω, που τερμάτισαν 4άδα ?
    Και από τους ομίλους να περάσεις, κάπου θα πέσεις σε ένα θηρίο στα νοκ άουτ μετά.
    Φέτος έπεσα με τέτοιον στους ομίλους
    Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-untitled1.jpg
    Κατόρθωσα να του πάρω 2-2 εκτός έδρας αλλά εντός έφαγα τριάρα.

Και με μια γρήγορη ματιά σε όλους τους υπόλοιπους ομίλους με έπιασε κρύος ιδρώτας. Όλοι οι επικεφαλής ομίλων είναι 100+ με αποκορύφωμα αυτόν τον τύπο εδώ πέρα
    Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-untitled2.jpg

Κι ο Θεός βοηθός.
    nikolgiorgos likes this.

Pro
    Παντως εγω μια απορια εχω. Tι παραπανω εχουν αυτοι και παιζουν με αντιπαλους μια κατηγορια κατω. (εμας) Εμεις γιατι οχι ρε nordeus??
    Παιζω σχεδον 7 χρονια. Ποτε, μα ποτε, μα ποτε, δεν εχω κληρωθει οπουδηποτε με αντιπαλο (τουλαχιστον) μια κατηγορια κατω.
    Και οπως ρωτησα και στο support......"πρεπει δηλαδη να παρουμε κι εμεις treble για να κληρωθουμε με πιο αδυνατο αντιπαλο??" Μιας και οι περισοτεροι αντιπαλοι στο CL εχουν παρε double/treble.
    Last edited by Nikose; 12-20-2016 at 07:50 PM.