Results 1 to 4 of 4

Thread: Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!!

Apprentice dragonomicon's Avatar

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!!

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, έχω εξολοθρεύσει παίχτες 3 επίπεδα πάνω απο εμένα και κοιτάξτε εδώ τι έχει γίνει.... είναι το τρίτο παιχνίδι που τερματοφύλακας απέναντί μου στο πρωτάθλημα φέτος βγαίνει πολυτιμότερος παίχτης. Στα 2 προηγούμενα έφερα ισοπαλία, σε αυτό έχασα.... Δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά. Απλά η υπόθεση είναι κάτι παραπάνω απο ξενέρωμα.
    Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!!-screenshot_80.jpgΤι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!!-screenshot_81.jpgΤι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!!-screenshot_82.jpg

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    συνήθως ένα ματς "βρωμάει" από την αρχή.
    Αν έχει κατοχή μπάλας αλλά βλέπεις ότι ο άλλος περνάει την μπάλα και έχει σχεδόν ίδια σουτ με σένα, γύρνα το στην άμυνα.
    Ίσως σκλήρη άμυνα, μαν του μαν, σκληρά τάκλιγκ ή έντονη πίεση.
    Κάτι για να αλλάξεις τον ρυθμό του αγώνα - προγράμματος.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Apprentice dragonomicon's Avatar
    Αυτό 'εκανα με τη μία ακριβώς αλλά φίλε μου έπρεπε να το έβλεπες το μάτς... Οχι απλά βρωμούσε σκυλοβρωμούσε... Τον είχα πατήσει στην κυριολεξία αντεπιθέσεις κοψιματα σούτ... και αυτός φάση και γκόλ.. Πρώτη φορά είδα επιθετικό (περιγραφή φάσης) να του σπάνε μπαλα στο πλάι με τέρμα εξουδετερωμένο (10000000% γκόλ) για όσους ξέρουν, και 3 σουτ να πηγαίνουν στο πλάι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορούσα να κάνω κάτι.......

Pro
    Eτσι...ετσι....αντε να τα βλεπω κι αλλου τα κουλα!!