ανέβασε καμιά φώτο από αγώνα σου να δούμε.
Οκ, όλοι έχουμε μια κακή μέρα αλλά συνήθως συνεχόμενα κακά αποτελέσματα, εχουν μια εξήγηση.
Δεν είναι μόνο η διάταξη, είναι και οι εντολές και οι παίκτες σου.
ανέβασε καμιά φώτο από αγώνα σου να δούμε.
Οκ, όλοι έχουμε μια κακή μέρα αλλά συνήθως συνεχόμενα κακά αποτελέσματα, εχουν μια εξήγηση.
Δεν είναι μόνο η διάταξη, είναι και οι εντολές και οι παίκτες σου.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Το σταθερό μου σύστημα εδώ και 2 σεζόν είναι 4 στην άμυνα, 1 αμυντικό χαφ (βελάκι κάτω), 2 κεντρικοί μέσοι, 1 κεντρικός επιθετικός μέσος (βελάκι πάνω) και 2 επιθετικοί. Δεν το αλλάζω παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ή όταν το ματς έχει κριθεί για rotation και ξεκούραση των βασικών.
Στα παιχνίδια με ισχυρότερους αντιπάλους παίζω με 4-1-3-2 (βελάκια κάτω σε όλους εκτός από τον μεσαίο κεντρικό μέσο που τον βάζω με βελάκι πάνω και τους επιθετικούς) ή 5-1-2-2 (και με τα βελάκια όπως το άλλο σύστημα).
Νοοτροπία: Κανονική
Εστίαση πάσας: Μεικτή ή άμα χρειαστεί από το κέντρο
Στυλ πάσας: Κοντινές ή άμα δεν βγαίνει βάζω μεικτή
Επιβολή αντεπιθέσεων: Ναι (και ανάλογα πως πάει μπορεί και όχι)
Στυλ πίεσης: Ήπιο (με καλύτερους αντίπαλους έντονο για να μην μπορούν να κάνουν τόσο εύκολα παιχνίδι)
Στυλ τάκλιν: Κανονικό (με καλύτερους αντίπαλους σκληρό αν και δεν το συνηθίζω και πολύ συχνά ούτε τότε από φόβο για κάρτες και κοντινά φάουλ)
Στυλ μαρκαρίσματος: Ένας εναντίον ενός
Χρήση τεχνητού οφσάιντ: Ναι (μόνο αν οι αντίπαλοι είναι πιο αργοί από τους παίκτες μου)
Last edited by axd23; 01-17-2017 at 09:00 PM.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Από την αρχή φαινότανε πως θα γίνει στραβή. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3.
Αυτός εντάξει. Λες πάλι το τέρμα ήταν σε κακή μέρα!!
Επόμενος.
Το ωραίο είναι πως. Συνέχεια τους έχω 99%, τέρμα ηθικό, 10% το μπόνους προπόνησης, τα παιχνίδια ήταν και με 3 άτομα υποστήριξη. Α, και με 15Μ μπόνους νίκης μόνιμα σε όλους τους αγώνες.
έτσι είναι
με το 4-4-2 τα βρίσκω μπαστούνια (ιδίως αν ο άλλος είναι απών).
καλύτερα 4-1-4-1, 4-2-2-2 hex, 4-2-3AM-1
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
χμμ ξέχασα να βαλω τη φωτο με την τακτικη.. νοοτροποια κονονικη η αμυντικη, πασες απο τα πλάγια, μικτη η μακρυνες, ανεπιθεσεις ναι και πρεσαρισμα εντονο. τι να πω ρε παιδια. εχω τρελαθει. στο πρω εχω εναν παιζει 5-3-2 και συνεχεια 4 γκολ βαζει. και οι παιχτες δεν ειναι καινουργοι να πεις δεν ξερει ο ενας τον αλλον. το αλλο κουλο ειναι με την ειδικοτητα φαουλ και κορνερ οι παιχτες μου λες και δεν την εχουν ειναι.. το απολυτο μηδεν. πφφφφ
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.