Results 1 to 3 of 3
Like Tree4Likes
  • 3 Post By dragonomicon
  • 1 Post By dragonomicon

Thread: Η ήττα είναι αχώνευτη.....

  1. #1
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    https://t.me/pump_upp
    Posts
    195

    Η ήττα είναι αχώνευτη.....

    Για όσους παρακολούθησαν τον τελικό μου με τη Galatasaray είναι απόλυτα κατανοητό ο τίτλος, για τους υπόλοιπους θα αναφερθώ στις επόμενες γραμμούλες. Οταν θέλει το παιχνίδι να χάσεις, δε πα να φέρεις τον Κροιφ τον ίδιο να παίξει είναι προδιαγεγραμμένο οτι θα χάσεις. Ο τελικός μου ξεκίνησε με γκόλ κατά μου απο λάθος ρύθμιση της προηγούμενης ημέρας, γυρίζω τις εντολές και το σύστημα και καταφέρνω και πάω το παιχνίδι στο 2-1 υπέρ μου. Με το που το γυρίζω γκόλ και 2-2 χάνω πέναλτυ, ξαναβάζω γκόλ και 3-2 καπάκι γκόλ και 3-3. Νισάφι. Πάμε στα πέναλτυ, 1-1 2-2 3-3 , χάνει πέναλτυ ο αντίπαλος, ε να μην το χάσω και εγώ? 3-4 και το ξαναχάνω........ Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω.... Που κανονικά έπρεπε να είχε βάλει και στις τσέπες ο τύπος. Ακόμα και η βαθμολογία του είναι χάλια και όμως...........!!!!
    Η ήττα είναι αχώνευτη.....-screenshot_100.jpgΗ ήττα είναι αχώνευτη.....-screenshot_101.jpgΗ ήττα είναι αχώνευτη.....-screenshot_102.jpgΗ ήττα είναι αχώνευτη.....-screenshot_103.jpg

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    κατόπιν εορτής βεβαια πολλά λέμε, αλλά αν είχα κάτι να πω εγώ είναι ότι κάπου στο τέλος ή στην παράταση θα σε παιρνε να κάνεις μια αλλαγή, να βάλεις έναν amc αντί για mc (αφού είχε έναι κενό και εσύ είχες την κατοχή).
    χρήσιμο εργαλείο να έχεις "φτιάξει" έναν mc-amc ωστέ να μην είναι απαραίτητο να κάνεις αλλαγή ή μετά να τον ξαναγυρίσεις πίσω.

    επίσης μια αλλαγή (γενικά λέω) κάπου στο 70-80' πολύ συχνά φέρνει μια ανατροπή ή γκολ, συνήθως θετική για αυτόν που την κάνει.

    άντε καλή επιτυχία του χρόνου, δεν πειράζει
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    https://t.me/pump_upp
    Posts
    195
    Η εκδίκηση ειναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και τα έφερε έτσι η τύχη να τον έχω στο φετινό πρωτάθλημα.... Ετσι λοιπόν την έφαγε όπως του άξιζε...
    Η ήττα είναι αχώνευτη.....-screenshot_110.jpg
    nickosps likes this.