Results 1 to 10 of 82
Like Tree102Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 89

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?Αeknicosfcstars level 41
    - Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?4 θεση παιζοντας με τα θηρια
    - Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?θα μεινω κατηγορια αλλα θα παλεψω για κυπελλο και τσαμλινγκ
    - Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?πηρα 2 γρηγορους ενα τερματοφυλακα και ενα στραικερ
    - Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?89
    - Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?ναι
    - Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?Στις ομοσπονδιες ειναι δυσκολα κρατηθηκαμε κατηγορια το παλευουμε αλλα ειναι δυσκολα
    μας εφυγε και ενα μελος καλος φιλος αλλα συνεχιζουμε

μετην 2 ομαδα εγινε μαχη με τους αλλους 2 τελικα ηρθα 3 παιχτηκε στις λεπτομερειες και οι 3 ισοδυναμοι ημιτελικα στο κυπελλο και το ταμπιον λινγκΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 89-screenshot_118.jpgΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 89-screenshot_119.jpg
    στα ημιτελικα τρελλος αποκλεισμος 3-3 στην εδρα του και στην εδρα μου ενω κερδιζα 3-1 μεχρι το 80 οι παικτες του
    ξαφνικα αρχισαν να τρεχουν σαν δαιμονισμενοι και μου εβαλαν 4 γκολ αυτο εναι που λεμε απιστευτο και ομως αληθινο
    Last edited by Nick Lizas; 02-12-2017 at 06:59 AM.
    nikolgiorgos likes this.

Pro axd23's Avatar
    Αν καταφέρω να κάνω το νταμπλ, σκέφτομαι σοβαρά για tanking.
    Ορισμένοι παίκτες αρχίζουν να μεγαλώνουν και γενικότερα θεωρώ ότι το ρόστερ θέλει εκτός από ανανέωση, αναδιοργάνωση και ενίσχυση.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Pro axd23's Avatar
    Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 3 σεζόν, απέναντι στην ομάδα που είχα αφήσει δεύτερη στους ομίλους.

Παίζει σύστημα σαν έλατο δηλαδή 3-1-3(mc, ml, mr)-2(amc)-1.

Οι πλάγιοι μέσοι σκοράρουν πολύ (29 και 28) ενώ όχι τόσο οι amc του. Στα παιχνίδια που παίξαμε στους ομίλους είχε το ίδιο σύστημα αλλά με 2 επιθετικούς αντί για 1. Και στα 2 παιχνίδια είχε παραπάνω σουτ από μένα απλά εγώ ήμουν πιο εύστοχος. (2-1 και 2-2 τα αποτελέσματα).

Θα είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για να δούμε...
    Cloverfield and nikolgiorgos like this.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.