Originally Posted by
Nikose
Εχω τρεις ομαδουλες που ασχολουμαι. Δυο στο επιπεδο 14 και μια στο επιπεδο 22. Καθε πρωι λοιπον τρεχω το multi Memu ωστε να τις εχω ολες τις ομαδες την ιδια στιγμη στην οθονη του υπολογιστη μου, για το ψαρεμα στα πρασινακια κλπ.
Ανοιγω σημερα το πρωι το πισι οπως καθε μερα γυρω στις 06.45. Στην ομαδα λεβελ 22 μπαμ μπουμ τα βεγγαλικα, συγχαριτηρια προβιβαστηκε η ομοσπονδια σας στην χρυση 2 και δωρο 30 τοκεν.
Την ιδια στιγμη τα ιδια ακριβως στη μια απο τις ομαδες του λεβελ 14. Στην αλλη ομαδα ομως......τιποτα....αγωνια..ανα μονη...ησυχια!! Περιμενα πως και πως τα 50 τοκεν μιας και χτες με πρωτια προβιβαστηκαμε στν χρυση 1 και θα παιρναμε τα 50 τοκεν σημερα!! Ουτε βεγγαλικα...ουτε τιποτα!!! Κατσε να μπω στην ομοσπονδια λεω, να ρωτησω τα αλλα παιδια τα πηρανε τα τοκεν??
Παταω να μπω στην ομοσπονδια μου...και με βγαζει σε μια λιστα να διαλεξω ομοσπονδια!!! Πρωτη πρωτη ειχε την ομοσπονδια της οποιας μελος ημουν μεχρι χτες το βραδυ!! (παιξαμε τον τελικο γυρω στις 00.15) Μπαινω να δω τα μελη της και φυσικα δεν ημουν μεσα!! Κανω αιτηση ενταξης, και στο καπακι ενα μελος φαινεται οτι με αποδεχτηκε!!
Μπαινω στο chat της ομοσπονδιας λοιπον και αφου καλημεριζω ρωταω ποιος με διαγραψε, κανεις μου λενε. Μα μολις εκανα αιτηση και με δεχτηκε ο ταδε τους λεω. Εγω δεν εκανα τιποτε λεει ο ταδε, ουτε σε εδιωξα αλλα ουτε και σε ξαναδεχτηκα πισω, ημουν εδω και μιλαγα με τον δεινα!!!
Ξανα γυρισα στην ομοσπονδια λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες, διχως να εχω καταλαβει τι παιχτηκε!! Ολα καλα??? Οχι βεβαια αφου ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΤΑ 50 τοκεν που κερδισε η ομοσπονδια μου χτες!!!!!!!!
Μονο σε μενα αυτα ετσι αυτα ετσι Γιωργη???
Τα παιδια μου ειπαν να ανοιξω support ticket στη NORDEUS αλλα σιγα μην το κανω, Ασε καμμια π@π@ρια θα μου πουν παλι και θα με κανουν χειροτερα. Καλα τα 50 δεν υπαρχει ουτε μια στα 5.000.000.000 να τα παρω οποτε.......