Παιζαμε χτες τελικο στις ομοσπονδιες. Μου επεσε ενας ευκολος αντιπαλος. Ολη στην ομαδα ηταν 4αστεροι. Ενταξει λεω τον εχω. Στηνω την ομαδα καλα, φουλ ηθικο,φυσ.κατασταση κλπ κανονικη επιθετικοτητα. Ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να μπω μιας και εκει που θα ημουν ηταν μαυρη τρυπα και δεν εχει 3g το κινητο. Μπαινω μετα και βλεπω οτι εφαγα 2 στην εδρα του, παιζοντας τον μονοτερμα και εχοντας κανει αυτος μονο 2 φασεις. Ουτε αυτος ειχε μπει στο ματς.Ε... Τα κουλα της Nordeus λεω .Οκ. Θα τον περιποιηθω το βραδυ. Ξεκιναει το βραδυ το ματσακι και με το που ξεκιναει βλεπω ολη μου την ομαδα να γινεται κοκκινη. Μπα λεω...τι συμβαινει γαμωτο?? Αλλαγη στην αλλαγη, αλλες τακτικες, αλλες οδηγιες, παλι μονοτερμα τον παιζαμε, 3 φασεις εκανε 2 γκολ εβαλε. Και τι δεν δοκιμασα. Τελικα κατωρθωσα να χασω μονο με 0-2. Παλι δεν ηταν μεσα αυτος. Βye bye πρωτη θεση. Ασε που με σακατεψε και στα φαουλ. και να σημειωσω οτι οι ML και MR ηταν παικτες απο αλλες θεσεις. Δηλαδη οκ. Θελει κατι να μας πει η Nordeus?? Nα μας ριχνουν 4 γκολ οι αποντες πουθεναδες??