Results 1 to 10 of 21
Like Tree6Likes

Thread: Δημοπρασίες θάνατος

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Οχι παιδια μην τα κανετε αυτα δεν αξίζει χίλιες φορές να πατε να τα σκασετε σε negotiation..

Γενικα πρεπει να βρειτε τις ωρες που ειναι ενεργοι στον σερβερ σας οι δυνατοι και να τις αποφεύγετε.
    Αλβανία Τουρκία εχουν σχεδόν ιδιο timezone αρα πολυ πρωινες ωρες ειναι καλες ωρες

Εγω ευτυχώς την ωρα που ξυπνάω για δουλεια (6.30) επικρατεί μια νεκρα και χτυπαω ότι θέλω
    nikolgiorgos likes this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Rookie
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Οχι παιδια μην τα κανετε αυτα δεν αξίζει χίλιες φορές να πατε να τα σκασετε σε negotiation..

Γενικα πρεπει να βρειτε τις ωρες που ειναι ενεργοι στον σερβερ σας οι δυνατοι και να τις αποφεύγετε.
    Αλβανία Τουρκία εχουν σχεδόν ιδιο timezone αρα πολυ πρωινες ωρες ειναι καλες ωρες

Εγω ευτυχώς την ωρα που ξυπνάω για δουλεια (6.30) επικρατεί μια νεκρα και χτυπαω ότι θέλω
    Αδερφέ, η δημοπρασία που έβαλα ήταν στις 7 το πρωί. Κατά τις 7:30 πρέπει να είχε τελειώσει.
    Και γω εκείνες τις ώρες μπαίνω αλλά δεν έχει παίχτες. 99% με το κιάλι τους βλέπεις. Κάτι 93%-94% και 26 χρονών μου βγάζει συνέχεια.