Results 1 to 10 of 52
Like Tree84Likes

Thread: ΣΕΖΟΝ 90: ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ & ΠΕΝΑΛΤΙ" ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ;

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Διαφωνώ. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι είναι φιξαρισμένες οι προκρίσεις, οι συμμετοχές σε τελικό και δεν αλλάζουν που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω.
    Διαφωνώ : στο ότι είναι από πριν φιξαρισμένα.
    Έχω "μανιπιουλάρει" που λένε,τουλάχιστον 5 φορές το CH.L. γκρουπ μου για να πάρω 3η θέση και να συνεχίσω στην Super League (και με τις 3 ομάδες μου).

Συμφωνώ : στο ότι (μερικές μόνο φορές), η πρόκριση σε έναν νοκ άουτ αγώνα μπορεί να είναι φιξαρισμένη.
    Παίζω 1ο αγώνα με πιο εύκολη ομάδα (όχι παρατημένη) και χάνω πχ 1-0.
    Ε, εντάξει λέω, στο 2ο παιχνίδι εντός τον έχω.
    Αμ δε, πάρε μια ισοπαλία ή ένα 2-1 και πάπαλα (απών και στα δύο ματς ο άλλος).
    Αυτό μου έτυχε 3-4 φορές.
    madflo19 and dsio like this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Dreamer
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Διαφωνώ : στο ότι είναι από πριν φιξαρισμένα.
    Έχω "μανιπιουλάρει" που λένε,τουλάχιστον 5 φορές το CH.L. γκρουπ μου για να πάρω 3η θέση και να συνεχίσω στην Super League (και με τις 3 ομάδες μου).

Συμφωνώ : στο ότι (μερικές μόνο φορές), η πρόκριση σε έναν νοκ άουτ αγώνα μπορεί να είναι φιξαρισμένη.
    Παίζω 1ο αγώνα με πιο εύκολη ομάδα (όχι παρατημένη) και χάνω πχ 1-0.
    Ε, εντάξει λέω, στο 2ο παιχνίδι εντός τον έχω.
    Αμ δε, πάρε μια ισοπαλία ή ένα 2-1 και πάπαλα (απών και στα δύο ματς ο άλλος).
    Αυτό μου έτυχε 3-4 φορές.
    Και επανέρχομαι στο θέμα και επιμένω ότι φιξάρονται οι προκρίσεις. Σε συνέχεια του troll αποτελέσματος του 1ου αγώνα που σου πόσταρα χθες.....
    Επαναληπτικός σήμερα και ο φίλος τον έχει πατήσει τον άλλον( περιττό να πω ότι άφαντος ο αντίπαλος)
    Κ όμως έχει χάσει τα άχαστα και φυσικά αποκλείεται στα πέν..... χάνοντας το 1 και το τελευταίο κ αφού ο αντίπαλος έχει χάσει κ αυτός το τελευταίο και λέμε πάμε στο 6ο πεν.. ναι καλά....
    ΣΕΖΟΝ 90: ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ & ΠΕΝΑΛΤΙ" ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ;-screenshot_10.jpg
    ΣΕΖΟΝ 90: ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ & ΠΕΝΑΛΤΙ" ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ;-screenshot_5.jpg
    dsio likes this.