κοίτα, αυτο που διαβάζω για 5% και 10% διαφορά ποιότητας, είναι ανύπαρκτη (για το Τ11).
Για άλλες μεγάλες διαφορές, ρίξτε ρε παιδιά καμια φώτο να δούμε (στατιστικά και σχήματα).
κοίτα, αυτο που διαβάζω για 5% και 10% διαφορά ποιότητας, είναι ανύπαρκτη (για το Τ11).
Για άλλες μεγάλες διαφορές, ρίξτε ρε παιδιά καμια φώτο να δούμε (στατιστικά και σχήματα).
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Αυτό που πάει στραβά ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ, είναι το γεγονός ότι χάνονται υπερβολικά πολλά παιχνίδια από ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ομάδες, με ανατροπές και την κατοχή μπάλας συντριπτικά υπέρ του καλύτερου...
Τα προηγούμενα post έχουν υπέρ-αρκετά στοιχεία...
Φιλικά...
Sent from my iPad using Tapatalk
Μου είπαν να κάνω rotation που έτσι κι αλλιώς κάνω,να αλλάζω συστήματα,να βάζω μπόνους νίκης και άκουσον άκουσον να αποκρύπτω την σχεδιαζόμενη στρατηγική ενόψει παιχνιδιού.Κι επειδή όλη η κουβέντα με τη nordeus έγινε συγκεκριμένα για το προαναφερθέν παιχνίδι και τους το επισήμανα,με καθοδήγησαν στο πώς να αντιμετωπίσω έναν απόντα αντίπαλο του 51%,όταν εγώ είχα 98%.
Μου είπαν να κάνω rotation που έτσι κι αλλιώς κάνω,να αλλάζω συστήματα,να βάζω μπόνους νίκης και άκουσον άκουσον να αποκρύπτω την σχεδιαζόμενη στρατηγική ενόψει παιχνιδιού.Κι επειδή όλη η κουβέντα με τη nordeus έγινε συγκεκριμένα για το προαναφερθέν παιχνίδι και τους το επισήμανα,με καθοδήγησαν στο πώς να αντιμετωπίσω έναν απόντα αντίπαλο του 51%,όταν εγώ είχα 98%.
[QUOTE=Jorge Volos;447830]Μου είπαν να κάνω rotation που έτσι κι αλλιώς κάνω,να αλλάζω συστήματα,να βάζω μπόνους νίκης και άκουσον άκουσον να αποκρύπτω την σχεδιαζόμενη στρατηγική ενόψει παιχνιδιού.Κι επειδή όλη η κουβέντα με τη nordeus έγινε συγκεκριμένα για το προαναφερθέν παιχνίδι και τους το επισήμανα,με καθοδήγησαν στο πώς να αντιμετωπίσω έναν απόντα αντίπαλο του 51%,όταν εγώ είχα 98%.[/
Δεν πατάνε καλά τα όσα σου είπανε.Κάνω κι εγώ rotation , αλλάζω συστήματα ,βάζω μπόνους νίκης ! Και έχασα παιχνίδι σαν το δικό σου με αντίστοιχη διαφορά δυναμικότητας.Οσο για την απόκρυψη της σχεδιαζόμενης στρατηγικής , σηκώνω τα χέρια ψηλά....Ο αντίπαλος με τέτοια διαφορά δυναμικότητας συνήθως δεν ασχολείται , παρών δεν είναι ποτέ. Παιζουν δε σχεδόν όλοι με ενα συστημα ολη τη σεζόν.Αρα τι μένει ? να αποκρύπτεις το σύστημα από την νορντεους ...??? εγώ αυτό καταλαβαίνω...
Σημερα επαιζα με τον παρακατω αντιπαλο ο οποιος ειναι μονιμα απων απο τα παιχνιδια του.Παιζει ενα ιδιοτυπο 4-3-3 χωρις ML κι εγω κατεβηκα με 4-5-1v.Δειτε στατιστικα και πειτε μου,αλλα το κερασακι το κραταω για το τελος.
Γυρω στο 80' και ενω τα στατιστικα ειναι τα παραπανω,διαβαζω οδηγια απο τον βοηθο να προσεχω τους επιθετικους του για να μην δεχθω γκολ στα τελευταια λεπτα.Καπου εκει καταλαβα πλεον οτι δε θα το παρω το παιχνιδι και Ω! του θαυματος, στο 86' δεχθηκα το τεμαχιο.Ακομα με πονανε τα νεφρα απ'τα γελια!!!
Το καλυτερο ομως για το τελος! Κατα τον βοηθο που μου παρεχει τις "υπερπολυτιμες" οδηγιες του-Ωωωωχαχαχαχα-ο τερματοφυλακας μου (Vincent Allegro) ηταν παραλληλα και "εξαιρετικος" και την ιδια στιγμη "οχι και τοσο καλος".Δειτε και παρτε και κανα Buscopan για τον στομαχοπονο.
Last edited by Jorge Volos; 03-18-2017 at 05:48 PM.
σε αυτό με τα στατιστικά έχετε δίκιο.
έχει ξεφύγει το πράγμα.
Έχω κάνει μια πρόταση
https://forum.topeleven.com/%CE%A0%C...tml#post448051
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html