Μπορεί κάποιος από τους παλιούς να μου επιβεβαιώσει ότι χρειάζονται όντως 12 μέρες για να βγάλει παίκτες από ακαδημία επιπέδου 10; θέλω να ξέρω για να προγραμματίσω πότε θα κάνω την αναβάθμιση.
Printable View
Μπορεί κάποιος από τους παλιούς να μου επιβεβαιώσει ότι χρειάζονται όντως 12 μέρες για να βγάλει παίκτες από ακαδημία επιπέδου 10; θέλω να ξέρω για να προγραμματίσω πότε θα κάνω την αναβάθμιση.
αχ, δεν διαβάζεις, δεν διαβάζεις
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...%B9%CF%82.html
https://forum.topeleven.com/top-elev...prices%5D.html
όχι, το μόνο που έχει αλλάξει από παλιά είναι οι αμοιβές των διοργανώσεων.
παρακολουθώντας το ντέρμπυ μεταξύ 2 φίλων του Ελληνικού φόρουμ του Νίκου και του Chris
LV59 παρακαλώ.
Attachment 80479
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?Aeknicosfcstars επιπεδο42
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?πολυ καλα 1ος στο πρωταθλημα πηραμε και το κυπελλο
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?μαλλον ειναι δυσκολα θα παω για το nivea
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?εχω παρει κατι ταλεντακια αλλα μας τα εχουν χαλασει τα βιντεακια παιρνουμε λιγα πρασινα
και η αναπτυξη τους γινεται με δυσκολιες
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?91 το τερματισαμε
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?ναι
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?καλα εχουμε γεμισει εμπειριες αλλα εαν δεν σταματησουν οι τρολιες
οι εμπειριες πανε χαμενες
Α και μέσα σε όλα αυτά ξέχασα να σας πω ότι μετά από 2 μέρες όπου είχαν επανέλθει τα x2 μπόνους προπόνησης, εξαφανίστηκαν και πάλι από χθες.
Τι υπέροχο update ήταν αυτό ρε νόρντεους, να'στε καλά για την "βελτίωση" εμπειρίας όταν βλέπουμε διαφημίσεις; Πάντα τέτοια.
Και κάτι ακόμα για να μην ανοίγω και 2ο θέμα, ψάχνουμε για 6ο μέλος στην Ομοσπονδία μας. Είμαστε Χρυσή 3, θέλουμε άλλους 124 πόντους για άνοδο σε χρυσή 2. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, αυτό που θέλω είναι κυρίως να είστε παρών στα παιχνίδια και ποιότητα ομάδας γύρω στα 6* ή και παραπάνω. Η προπόνηση έρχεται μετά, κυρίως γιατί θεωρώ ότι αν κάποιος είναι ενεργός θα έχει και την ομάδα του προπονημένη. Εννοείται πως δίνουμε και bonus εν όψει αγώνων για τα τουρνουά.
Όποιος θέλει ας μου στείλει pm, να τα συζητήσουμε.
Σήμερα στο τσουλου προσπάθησα να φέρω το ματς χ γιατί θέλω να πάω nivea, μιας και στο τσουλου υπάρχει μια απίθανη τανκινγκ ομάδα.
Τελικά δεν τα κατάφερα και κέρδισα, οριακά τώρα ίσως να το καταφέρω.
Η ίδια απίθανη τανκινγκ ομάδα είναι και στο πρω.
Τελευταία θέση καμια νίκη.
Αλλά χθες αποφάσισε να παίξει με μένα κανονικά καο με ξεφτυλισε.
Κοινώς μια μαμημενη τανκινγκ ομάδα που παιζει να έχρι κάτσει ίδιο λεβελ 5 σεζόν, παίζει να μου διαλύσει όλη τη χρόνια.
Περφεκτ
μου συνέβει και μένα αυτό.Quote:
Η ίδια απίθανη τανκινγκ ομάδα είναι και στο πρω.
Τελευταία θέση καμια νίκη.
Αλλά χθες αποφάσισε να παίξει με μένα κανονικά και με ξεφτυλισε.
Βέβαια έγινε κάπου προς το τέλος, όταν είδε ότι εξασφάλιζε την παραμονή και είπε να παίξει κανά δυο ματς κανονικά
:(