Η ομάδα μου είναι οι Exiles Fc.
Nεος στο παιχνίδι καθώς είναι στο επίπεδο 6!
Την προηγούμενη σεζόν έφαγα μία τρελή ήττα στον τελικό κυπέλλου με 4-1 αλλά βάση του αντιπάλου μου που ήταν στο 121% και εγώ στο 105 πιστεύω ότι ήταν καλά. Ντεμεκ.
Στο champion league έχασα στην φάση των 16. Νωρίς νωρίς αλλά ο αντίπαλος μου ήταν και ο νικητής του τουρνουά. Πρωτάθλημα τώρα βγήκα δεύτερος. Με 3 πόντους διαφορά. Χέρι χέρι όλο το πρωταθλημα και προτελευταία αγωνιστική μου έριξε 2 να θυμάμαι.
Από σχέδια πάντα έχω στο μυαλό μου το τριπλ. Ελπίζω αυτή την φορά να το καταφέρω. Έφτασα πολύ κοντά δύο σεζόν πριν αλλά έχασα στον τελικό κυπέλλου.
Τα σχέδια μου είναι να δουλέψω την άμυνα μου καθώς... Έβαζα εύκολα τα γκολ αλλά... Τα έτρωγα και εύκολα.
Επίπεδο προπόνησης είμαι πλέον στο 46. Πρωτες σεζόν το τεντωσα λίγο.
Στις ομοσπονδίες είμαι στους RANGERS και είμαστε πλέον στην χρυσή κατηγορία 1. Έγινε καλή δουλειά από όλα τα μέλη και είχαμε επιτυχία. Είμαστε μία καλολαδωμενη μηχανή με βοήθεια από όλους.
Από επιτυχίες δεν έχω παράπονο. Για τις ώρες που σπαταλαω είμαι πολύ καλά. Χειρότερη θέση πρωταθλημα​ 3ος . Κύπελλο προημιτελικά και champions το ίδιο, πέραν μία φοράς που έμεινα εκτός από τους ομίλους και πήγα Nivea όπου και το πήρα