Θα δοκιμασω αλλη τακτικη.
Επειδη στα μεγαλα level απο το ratio αξιας/συμβολαιο δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι πολυ γρηγορος θα αρχισω να χτυπαω παικτες στην ψηλοτερη τιμη αλλα με λιγοτερα αστερια.
Μου την εσπασε γιατι εδωσα 40Τ για εναν παικτη ο οποιος περιμενα να ειναι γρηγορος αλλα βγηκε μετρια γρηγορος.
Και τα πρασινα ειναι πολυτιμα.
Λοιπον με 1 τοκεν χτυπας ενα τετοιο παικτακι.
Τζάμπα πραγμα.
Θα του βαλω 2 θεσεις. amc/mc
Προφανως λογω αστεριων οχι απλα τα παιρνει γρηγορα τα πραγματα ... υπερβολικα γρηγορα.
+2 σταθερα και μερικες φορες:
Αν βαλεις κατω τους ισολογισμους , και τα πρασινα που θα χρειαστεις για να γινει κοντα 7αστερος, στα πρασινα δεν θα εχεις μεγαλη διαφορα (μπορει να εισαι και στα ιδια)
Ασε που σου εχουν μεινει και καμια 30αρια τοκενς (και λιγα λεω πρωτη μερα αυτος ο παικτης αν ηταν 90% θα πηγαινε πανω απο 40τ στο χαλαρο) στην ακρη.
Το ρισκο ειναι οτι χωνεις πρασινα στα τυφλα ελπιζοντας οτι ο παικτης εκτος απο γρηγορος ειναι και ασσος στο χορταρι