Last edited by DaLioS; 07-26-2018 at 09:42 PM.
αδερφέ εγώ όσους aml/st/amr είχα και συνεχίζω να έχω στα πλάγια-από συνειδητή επιλογή πλέον-ήταν και είναι σεσημασμένοι γκολτζίδες.πραγματικοί φονιάδες.
παίζω 451v και συνήθως ο ένας πλάγιος ήταν πάντα aml/amc/amr.αλλά μόλις κατάλαβα τη διαφορά πήγα σε μοντέλο με aml/st/amr και στις δύο πλευρές.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Δηλαδη παιζει ρολο και τι θεσεις εχουν οσον αφορα το σκοραρισμα; Δεν το εχω δει να αναφερεται καπου στους οδηγους αυτο. Δηλαδη ενας dl-ml-aml ειναι χειροτερος στο σκοραρισμα απο amr-st-aml; Ξερω οτι ασπριζουν ορισμενα attributes αλλα και παλι ενα εξτρεμ εχει ηδη ολα τα attack απρα οποτε δωρον αδωρον μου φαινεται, εκτος και αν το συστημα θεωρει οτι εφοσον εχει και striker ως ρολο πρεπει να αυξηθουν οι πιθανοτητες του να scorαρει.
δες εδώ κάποιους που είχα και συνεχίζω να έχω.
μεγάλη διαφορά.όσο για τον dl/ml/aml που ανέφερες ως παράδειγμα συμβαίνει το εξής.όλοι οι παίκτες που έχουν παραπάνω από μια θέση,τα χαρακτηριστικά τους τα συγκεντρώνει η θέση που αναφέρεται πρώτη.δηλαδή ένας dl/ml είναι περισσότερο αμυντικογενής πλάγιος,σε αντίθεση με έναν ml/dl ο οποίος είναι επιθιτικογενής πλάγιος.οπότε καλύτερα είναι να μην μπλέκονται οι θέσεις ακόμα και στους ίδιους τομείς(άμυνα-κέντρο-επίθεση)