Δεν είναι ουτε καν 50 για να του δώσεις θέση.
Αν τον χρειαζεσαι και για στραικερ ή κάνεις αλλαγές στην ομάδα κατα την διαρκεια
του ματς θα σε βοηθησει η έξτρα θέση.
Δεν είναι ουτε καν 50 για να του δώσεις θέση.
Αν τον χρειαζεσαι και για στραικερ ή κάνεις αλλαγές στην ομάδα κατα την διαρκεια
του ματς θα σε βοηθησει η έξτρα θέση.
Chris επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Ένας DL/DC σε ότι αφορά στα φυσικά χαρακτηριστικά-διότι τα αμυντικά είναι κοινά-πρόκειται να παίρνει διαρκώς σε φυσική κατάσταση και ταχύτητα(χαρακτηριστικό των μπακ) και πολύ λιγότερο σε δύναμη(χαρακτηριστικό των στόπερ).
Και το αντίθετο σε ότι αφορά DC/DL.
Οπότε τον πρώτο καλύτερα να τον τοποθετήσεις πλάγιο μπακ και τον δεύτερο στόπερ.
Εκφράζω πάντα προσωπική άποψη σύμφωνα με όσα έχω αποκομίσει σχεδόν δύο χρόνια στο παιχνίδι.
μπορεί και νά'χεις δίκιο.
δεν έχω μελετήσει τι ικανότητες παίρνουν οι dc/dl ή οι dl/dc .
πάντως θυμάμαι από εδώ στο φόρουμ (το αγγλικό) κανά 2 περιπτώσεις που σε ένα παίκτη άλλαζε η σειρά την επόμενη σεζόν.
πχ από dmc-dc γίνονταν dc-dmc
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Πηρα απο τις ακαδημιες το παρακατω "ταλεντο", πολυ γρηγορος, του εδωσα extra θεση.
Ειχα σκοπο να τον κρατησω και να τον τουμπανιασω για του χρονου, αλλα στα 4 παιχνιδια που τον εβαλα εχει ηδη απολογισμο 2 κοκκινες καρτες και μαλιστα η μια απευθειας λογω...φτυσιματος αντιπαλου.
Αμαν ρε Αινταρεβιτς, ουτε για το TE δεν κανεις
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
πηρα αυτους τους 4 τον dmc ηταν χωρις θεση και ειδικοτητα 19 χρονων και τετραστερος
πολυ γρηγορος τον πηρα με ενα τοκεν και οι αλλοι πολλοι γρηγοροι
τους πηρα κατα τις εξιμιση τωρα το απογευμα τον και τον τους πηρα με ειδικοτητα
και με 15 τοκεν τον ενα και 20 τον αλλον αυτοι μαλλον σταματησαν θα εχαν χαλασει τα τοκεν τους
απο το πρωι ενω εγω μολις μπηκα για πρωτη φορα,τωρα θα τους κανω εξαστερους![]()
χαχα
δωστου λίγο χρόνο
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html