Quote Originally Posted by milpol View Post
@mkouk στα λέβελ 1-2 υπάρχουν δυο επιλογές
α) δεν εχεις λεφτα και έχεις παικτες
β) έχεις λεφτά και οχι παίκτες
Εγω μάλλον ειμαι η πρώτη

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο λέβελ 1 το θέμα είναι ότι δεν έχεις πράσινα για να ανεβάσεις παίχτες.Σε γενικές γραμμές το να μαζεύεις πράσινα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές από ότι θυμάμαι από τις ομάδες μου σε αυτό το επίπεδο είναι και λίγο θέμα τύχης. Μην φανταστείς και εγώ πολύ νέος είμαι μόλις επίπεδο 7. Στο επίπεδο 1 θυμάμαι ότι παραλίγο να χτυπήσω πρωτάθλημα από τη μέση της χρονιάς (τότε έτυχε να ξεκινήσω) παίζοντας με τους παίχτες που μου είχε βγάλει το παιχνίδι και με κανά 2-3 μεταγραφές κοντά στο 5στερο. Για να χτυπήσεις το κύπελλο θέλεις μια ομάδα γύρω στο 85-90% ποιότητας. Αν περιμένεις μερικές μέρες μπορείς άνετα να φτιάξεις μια τέτοια ομάδα σχεδόν με 1 τόκεν ανά παίχτη.
2) Επίσης όταν πρωτοξεκινάς το παιχνίδι σου έχεις μερικούς (2 αν δεν κάνω λάθος) γρήγουρους 18-19 χρονών συνήθως 4στερους. Αυτούς μπορείς να τους πουλήσεις μετά από μερικές μέρες και να αγοράσεις παπούδια 29-31ετών με 1-2 τόκεν άνω του 90% (κατά προτίμηση aml/r/c μιας και αυτοί είναι που σκοράρουν στο παιχνίδι).Οι επιθετικοί δεν χρειάζεται να είναι υψηλής ποιότητας. Αν το κάνεις αυτό έχεις άνετα το κύπελλο, λογικά και το πρωτάθλημα εκτός και αν βρεθείς με κάποιον που έπαιξε ρέστα για να φτιάξει την ομάδα.
3)Την δεύτερη χρονιά με τα χρήματα και τα πράσινα μπορείς να αγοράσεις 1-2 γρήγορους και να αρχίζεις να χτίζεις την ομάδα σου σιγά σιγά.
4) Τα χρήματα τα χρειάζεσαι για να ανεβάσεις και τις εγκαταστάσεις. Σε γενικές γραμμές πρέπει κάτι να χτίζεται πάντα στο ground tab και για να το κάνεις αυτό θα χρειαστείς κανα δυο μύρια στο πρώτο επίπεδο. Ένα γήπεδο (το γήπεδο χωράει τόσους θεατές όσους σου επιτρέπει το επίπεδό σου) σου αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο και αν το αφήσεις ενδεχομένως να έχεις θέμα με τα οικονομικά αργότερα.