Αν μπόρεσα να νικήσω αυτή την ομάδα στο Champions League που με περνά 24%, τότε μπορώ τα πάντα!!! :cool:
Attachment 82914
Attachment 82915
Ευχαριστώ NIK για το σαπόρτ, και όσου βοηθήσατε στο να βρούμε το ιδανικό σύστημα και πέτυχε 100%!!
Printable View
Αν μπόρεσα να νικήσω αυτή την ομάδα στο Champions League που με περνά 24%, τότε μπορώ τα πάντα!!! :cool:
Attachment 82914
Attachment 82915
Ευχαριστώ NIK για το σαπόρτ, και όσου βοηθήσατε στο να βρούμε το ιδανικό σύστημα και πέτυχε 100%!!
κατά διαστήματα πρέπει να βλέπεις τα στατιστικά και τα τάκλιγκ.
Αν έχεις λίγα σε σχέση με τα δικά του ή την ποιότητα των δύο ομάδων, πήγαινε άλλαξε τα.
Βάλε και σκληρά.
να αναφέρω ότι υπάρχουν 2 προσθήκες στο ρόστερ. ένας 4* dc-dl και ο παρακάτω κίπερ του βοηθού που δεν μπόρεσα να αντισταθώ!
Attachment 82920
σύνολο: 6 τόκεν που ανέβασαν την ομάδα μου κατά 13% !!
πολυ καλη ιδεα αυτο που επιχειρησες!!
Πιστευω οτι ετσι θα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες για τιτλους.
Αναμενω να μας πεις πως θα παει η ομαδα στη συνεχεια
Ανασκόπηση 1/6
Στο πρωτάθλημα αν εξαιρέσουμε την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής τα πράγματα πάνε εξαίρετα!
Attachment 82983
Μάλιστα στα U23 τα γκολ είναι easy win!
Attachment 82984
Στο Champions League ήρθε και η 2η αρκετά εύκολη νίκη οπότε το πάμε για πρόκριση!
Attachment 82981
Στο κύπελλο όλα δείχνουν ότι επίσης θα συνεχίσω!
Attachment 82982
Μέχρι στιγμής δηλαδή όλα βαίνουν ορθώς και κατά πλάνο! :D
Ανασκόπηση 5/6
Αρχικά στο πρωτάθλημα όλα βαίνουν καλώς, απλά περιμένω τις γκέλες των από κάτω για να αρχίσει να μεγαλώνει η διαφορά.
Attachment 83104
Επίσης στον διαγωνισμό των U23 σκόρερ το πήρα για πλάκα!
Attachment 83105
Στο Champions League όλα δείχνουν πρόκριση (καθώς σήμερα παίζω πάλι με τον πιο εύκολο αντίπαλο που σημαίνει 12 βαθμούς στο σύνολο).
Attachment 83106
Στο κύπελλο ο αντίπαλος είναι καλός, στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμουν online αλλά του έκλεψα τη νίκη στο '90! Αύριο θα προσπαθήσω να δω το ματς γιατί φοβάμαι μην χάσω άδικα την πρόκριση!
Attachment 83107
Ο επαναληπτικός του κυπέλλου είναι σήμερα και αναμένεται εφιάλτης! Όπως θα δείτε και λίγο πιο πάνω το εντός έδρας το πήρα 3-2. Ο αντίπαλος παίζει καθαρόαιμο 4-4-2 και συνεπώς εγώ 4-4-2nd. Όμως είναι αρκετά δυνατότερος οπότε ίσως χρειαστώ λίγο support την ώρα του αγώνα! :)
Attachment 83170
ΔΥΣΤΥΧΩΣ... το κύπελλο χάθηκε στο νήμα.. ο αγώνας στο 3-2 και οδηγούσε προς παράταση.. Στο 87 λεπτό όμως μια ξαφνική κάθετη στην καρδιά της άμυνα μου με τελείωσε.. Ήλπιζα για μια τελευταία επίθεση πριν το τελευταίο σφύριγμα αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ..
Attachment 83182
Αντίπαλος κατά 18% δυνατότερος, κι όμως τον έπαιξα στα ίσια και οριακά αποκλείστηκα... Συνεχίζουμε όμως.. έχουμε 2 ακόμα στόχους! Το πρωτάθλημα που όσο περνά ο καιρός μοιάζει σίγουρο και το Champions League!
Ανασκόπηση 11/6
Το πρωτάθλημα έχει ήδη πρωταθλητή ΧΑΛΑΡΑ!
Attachment 83364
Μάλιστα αν εξαιρέσουμε την πρώτη αγωνιστική (ισοπαλία με 3-3) όλοι οι υπόλοιποι αγώνες είναι νίκες και μάλιστα όλοι με clean sheet!!
Στο Champions League ήρθε η πρόκριση ως πρώτος! Στους 16 λοιπόν η κλήρωση με έφερε με την Kerki! Είναι η αντίπαλος που με απόκλεισε από το κύπελλο so it's payback time!! Σήμερα ο πρώτος αγώνας!!
Attachment 83365
Γενικά το πρωτάθλημα το έχω πάρει οπότε θα τα δώσω όλα στο Champions League αν και έχω να αντιμετωπίσω θηρία μέχρι το τέλος!
χμμ πειρασμός
to buy or not to buy ?
Αγοράζουμε τώρα ?