Καλησπέρα, είμαι ο Τέσλα, παίζω τοπ ελέβεν κοντά στα 6-7 χρόνια. Είχα προλάβει τις ανταλλαγές ομάδων που γενικά το λάτρευα, κάπου στα μισά έκανα και νέο fb οπότε ξεκίνησα από την αρχή και δεν μαζεύεται.. Γενικά από λεφτά έχω επενδύσει μόνο 2-3 φορές από 5 ευρώ! Προσπαθώ να παίρνω ότι παίρνω δίκαια. Αυτό το thread είναι μια απόπειρα ελπίδας στα παιδιά που δεν έχουν λεφτά να τα δώσουν για να πάρουν τίτλους. Πλέον η (μόνιμη) ομάδα μου είναι η Tesla F.C.
Ιστορική ομάδα η Tesla F.C. βρίσκεται στο 34 επίπεδο αλλά έχει στο ιστορικό της και αρκετές παραμονές στο ίδιο επίπεδο. Όπως σας είπα δεν έχω επενδύσει πάνω από 15 ευρώ οπότε δεν είμαι μόνιμος πρωταγωνιστής. Τίτλους διεκδικώ κάθε σεζόν όμως και σηκώνω συχνά. Αξέχαστη στιγμή εκείνη η σεζόν (πριν 1,5 - 2 χρόνια περίπου αν θυμάμαι καλά) όπου σήκωσα το πολυπόθητο triple crown! Χωρίς λεφτά, με 5άστερη ομάδα, αλλά με ώρες ατελείωτες αναλύσεων αντιπάλων κλπ. Πόνεσα αλλά τελικά δικαιώθηκα!
Όμως έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε και οι απόπειρες triple crown καταλήγουν σε double ή αποτυχία.. Γενικά έχω τερματίσει το χτίσιμο του γηπέδου εδώ και χρόνια (αχχ ρε ΑΕΚάρα...), σχεδόν έχω τερματίσει και την προπόνηση, στις ομοσπονδίες έχουμε κολλήσει σε άπειρη λούπα στη Χρυσή 1 και το ενδιαφέρον μου προς το παιχνίδι έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά!
Με αφορμή τις τελευταίες όχι και τόσο ωραίες εξελίξεις στο παιχνίδι, και επειδή την μύρισα την δουλειά με τις αδικίες σε κληρώσεις κλπ, αποφάσισα λοιπόν και μέσα σε μια νύχτα πούλησα όλους τους παίκτες μου (4άστερους, 5άστερους, 6άστερους) και γέμισα την ομάδα μου με 18-22χρονους παίκτες των 3 αστεριών. Αυτά έγιναν την τελευταία μέρα της σεζόν όπου όλους τους παίκτες τους αγόρασα με 1 τόκεν!
Στο παρασύνθημα. Με αυτήν την ομάδα (θα σας την παρουσιάσω με νέο πόστ) θα πάω να χτυπήσω triple (λέμε τώρα) και θα σας παρουσιάζω αναλυτικά αντιπάλους, αναλύσεις κλπ για όλη τη σεζόν. Να δούμε κατά πόσο μια ομάδα του 42% μπορεί να διεκδικήσει triple crown.