Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 70
Like Tree49Likes

Thread: The Expirement (το πείραμα).

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted Tesla's Avatar

Wink The Expirement (το πείραμα).

Καλησπέρα, είμαι ο Τέσλα, παίζω τοπ ελέβεν κοντά στα 6-7 χρόνια. Είχα προλάβει τις ανταλλαγές ομάδων που γενικά το λάτρευα, κάπου στα μισά έκανα και νέο fb οπότε ξεκίνησα από την αρχή και δεν μαζεύεται.. Γενικά από λεφτά έχω επενδύσει μόνο 2-3 φορές από 5 ευρώ! Προσπαθώ να παίρνω ότι παίρνω δίκαια. Αυτό το thread είναι μια απόπειρα ελπίδας στα παιδιά που δεν έχουν λεφτά να τα δώσουν για να πάρουν τίτλους. Πλέον η (μόνιμη) ομάδα μου είναι η Tesla F.C.

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_2.jpg

Ιστορική ομάδα η Tesla F.C. βρίσκεται στο 34 επίπεδο αλλά έχει στο ιστορικό της και αρκετές παραμονές στο ίδιο επίπεδο. Όπως σας είπα δεν έχω επενδύσει πάνω από 15 ευρώ οπότε δεν είμαι μόνιμος πρωταγωνιστής. Τίτλους διεκδικώ κάθε σεζόν όμως και σηκώνω συχνά. Αξέχαστη στιγμή εκείνη η σεζόν (πριν 1,5 - 2 χρόνια περίπου αν θυμάμαι καλά) όπου σήκωσα το πολυπόθητο triple crown! Χωρίς λεφτά, με 5άστερη ομάδα, αλλά με ώρες ατελείωτες αναλύσεων αντιπάλων κλπ. Πόνεσα αλλά τελικά δικαιώθηκα!

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_1.jpg

Όμως έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε και οι απόπειρες triple crown καταλήγουν σε double ή αποτυχία.. Γενικά έχω τερματίσει το χτίσιμο του γηπέδου εδώ και χρόνια (αχχ ρε ΑΕΚάρα...), σχεδόν έχω τερματίσει και την προπόνηση, στις ομοσπονδίες έχουμε κολλήσει σε άπειρη λούπα στη Χρυσή 1 και το ενδιαφέρον μου προς το παιχνίδι έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά!

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_3.jpg The Expirement (το πείραμα).-screenshot_4.png

Με αφορμή τις τελευταίες όχι και τόσο ωραίες εξελίξεις στο παιχνίδι, και επειδή την μύρισα την δουλειά με τις αδικίες σε κληρώσεις κλπ, αποφάσισα λοιπόν και μέσα σε μια νύχτα πούλησα όλους τους παίκτες μου (4άστερους, 5άστερους, 6άστερους) και γέμισα την ομάδα μου με 18-22χρονους παίκτες των 3 αστεριών. Αυτά έγιναν την τελευταία μέρα της σεζόν όπου όλους τους παίκτες τους αγόρασα με 1 τόκεν!

Στο παρασύνθημα. Με αυτήν την ομάδα (θα σας την παρουσιάσω με νέο πόστ) θα πάω να χτυπήσω triple (λέμε τώρα) και θα σας παρουσιάζω αναλυτικά αντιπάλους, αναλύσεις κλπ για όλη τη σεζόν. Να δούμε κατά πόσο μια ομάδα του 42% μπορεί να διεκδικήσει triple crown.
    Last edited by Tesla; 05-28-2017 at 11:48 AM.
    axd23, manoc1992, dsio and 8 others like this.

Pro axd23's Avatar
    Άμα πετύχει, βλέπω είσαι και αεκτζής, πρέπει να ονομαστεί Το Πείραμα της Ν. Φιλαδέλφειας.

Καλή επιτυχία.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    άμα πετύχει, βλέπω είσαι και αεκτζής, πρέπει να ονομαστεί το πείραμα της ν. φιλαδέλφειας.

καλή επιτυχία.
    χαχαχα εννοείται ότι άμα πετύχει, το στέλνω μελισσανίδη και του λέω θέλω πόστο στην ομάδα!
    axd23 likes this.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by nikola tesla View Post
    χαχαχα εννοείται ότι άμα πετύχει, το στέλνω μελισσανίδη και του λέω θέλω πόστο στην ομάδα!
    μα και ο μελισσανίδης αυτό κάνει, πάει να πάρει τίτλους με 3* παίκτες χαχαχα

λοιπόν, πέρα από την πλάκα, μπορεί να πετύχει.

να πω όμως ότι με αυτό το ρόστερ, σηκώνει να έχεις και 3-4 αστεράτους παίκτες (6*) δηλ.
    εγώ θα έβαζα δύο ακραίους (aml-amr) και 2 αμυντικούς (έναν dc-dmc)
    δεν θα ανέβαινε πολύ ο μ.ο. και είναι παίκτες - κλειδιά
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    λοιπόν, πέρα από την πλάκα, μπορεί να πετύχει.

να πω όμως ότι με αυτό το ρόστερ, σηκώνει να έχεις και 3-4 αστεράτους παίκτες (6*) δηλ.
    εγώ θα έβαζα δύο ακραίους (aml-amr) και 2 αμυντικούς (έναν dc-dmc)
    δεν θα ανέβαινε πολύ ο μ.ο. και είναι παίκτες - κλειδιά
    Κοίτα έχω 100 τόκεν και θα μπορούσα στην πορεία να τα δώσω για 2-3 παίκτες καλούς όταν θα φτάσω σε ημιτελικά κλπ αλλά ο σκοπός είναι να το αποφύγω! θα δούμε στην πορεία!

Επίσης κάτι που ξέχασα, στο ματς ο αντίπαλος επιθετικά ήταν ανύπαρκτος και αμυντικά πολύ κλειστός! Οπότε έβγαλα τα βελάκια από τα μπακ και στις επιθέσεις έβγαζα 2 επιπλέον παίκτες. Αρκετά σημαντικό αφού άνοιξα διαδρόμους από τον άξονα που τους έψαχνα!

Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Άμα πετύχει, βλέπω είσαι και αεκτζής, πρέπει να ονομαστεί Το Πείραμα της Ν. Φιλαδέλφειας.

Καλή επιτυχία.
    αχαχαχα καλο

Καλο πειραμα τεσλα

Εχω κι εγω μια υποψια οτι με χαμηλη ποιοτητα παιζει να χτυπας πιο ευκολα πλεον, ετσι οπως εκαναν τις κληρωσεις:

Αναμενω τα αποτελεσματα!!!
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    εξαφανίζεις το ρόστερ, εμφανίζεις τριπλ κράουν
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Addicted Tesla's Avatar
    Η ομάδα λοιπόν είναι αυτή:

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_1.jpg
    The Expirement (το πείραμα).-screenshot_2.jpg
    The Expirement (το πείραμα).-screenshot_2.png

Το βασικό σύστημα θα είναι το 4-4-2nd (με ρόμβο δηλαδή). Αλλά με ευκολία στην αλλαγή των 3 μπροστινών είτε στα πλάγια είτε όπου βολεύει.

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_3.jpg

Στο Champions League η κλήρωση είναι με ομάδες 20-60% (όχι μόνο στους ομίλους αλλά γενικά!). Οπότε η πρόκριση στους 16 φαντάζει εφικτή.

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_4.jpg

Στο κύπελλο η κλήρωση περιέχει 20-50%. Εξαιρέσεις ίσως 2-3 που είναι στο 60-70% αλλά τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_5.png

Να επισημάνω ότι παντού οι αντίπαλοι είναι ίδιου επιπέδου και ότι σε όλους τους παίκτες τους έχω δώσει να ανακαλύπτουν κάποια ειδική ικανότητα έτσι ώστε να μην ανεβαίνουν αστέρια.
    Last edited by Tesla; 05-29-2017 at 06:13 PM.
    axd23 likes this.

Pro dsio's Avatar
    Καλή επιτυχία και αν όλα πάνε καλά τα tips στον Μανόλο!

Sent from my SM-T710 using Tapatalk
    Club: LEGENDS FC (Level: 50)
    40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
    18x Triple Crown
    10x Quadruple Crown

Association: OPA MATSIOULA F.C.
    Highest Division: Diamond

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by dsio View Post
    Καλή επιτυχία και αν όλα πάνε καλά τα tips στον Μανόλο!
    Εννοείται πως θα πάρει tips ο δάσκαλος! χεχε
    dsio likes this.

Page 1 of 7 123 ... LastLast