Results 1 to 10 of 70
Like Tree49Likes

Thread: The Expirement (το πείραμα).

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Ομαδαρα εχει, θα ειναι παρων λογικα θα χασεις σιγουρα χαχαχα. Περα απο την πλακα, ωραιο εγχειρημα παντως και εγω τωρα που ερχεται καλοκαιρι δεν θα ειμαι τοσο ενεργος και σκεφτομαι να κατεβασω και εγω ποιοτητα, εχω 5 παικτες με ποιοτητα 1% και απο τους 14 που γινεται οι 5 στο μεσο ορο θα εχουν 5%, σκεψου ποσο πεφτει ο μεσος ορος αμεσως. Αλλα θα αφηνω καλους στην ομαδα σκεφτομαι και πολυ κακους. Υπαρχει και συναισθηματικο δεσιμο με καποιους, οι μαχητες θελουν τον Σπαλιαρα να συνεχισει στην ομαδα παρα τις δυσκολιες. The Expirement (το πείραμα).-951.jpg
    nikolgiorgos likes this.

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Jimbesi View Post
    Ομαδαρα εχει, θα ειναι παρων λογικα θα χασεις σιγουρα χαχαχα.
    Προφανώς σε αυτό το μάτς και μερικά ακόμα δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα, ωστόσο ο σκοπός είναι να βλέπω κάθε ματς λες και είναι τελικός (φιλοσοφία για triple crown) γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

Quote Originally Posted by Jimbesi View Post
    Περα απο την πλακα, ωραιο εγχειρημα παντως και εγω τωρα που ερχεται καλοκαιρι δεν θα ειμαι τοσο ενεργος και σκεφτομαι να κατεβασω και εγω ποιοτητα, εχω 5 παικτες με ποιοτητα 1% και απο τους 14 που γινεται οι 5 στο μεσο ορο θα εχουν 5%, σκεψου ποσο πεφτει ο μεσος ορος αμεσως. Αλλα θα αφηνω καλους στην ομαδα σκεφτομαι και πολυ κακους. Υπαρχει και συναισθηματικο δεσιμο με καποιους, οι μαχητες θελουν τον Σπαλιαρα να συνεχισει στην ομαδα παρα τις δυσκολιες.
    Πάντως και γω τους έδιωχνα έναν έναν και κράτησα δυο 6*ρους αρχικά, αλλά ο μέσος όρος ήταν ακόμα υψηλός! Τους έδιωξα και αυτούς και τότε έπεσε κατακόρυφα. Έτσι κι αλλιώς μόλις γυρίσεις από διακοπές αυτοί οι παίκτες θα έχουν γίνει μεσαίας δυναμικότητας, οπότε δεν κερδίζεις κάτι με το να τους κρατήσεις.
    Jimbesi likes this.