Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 70
Like Tree49Likes

Thread: The Expirement (το πείραμα).

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro axd23's Avatar
    Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι αρκετά συντηρητικό, στήνω λεωφορείο λέγεται.

Θεωρώ ότι θα σε δυσκολέψει η υπεραριθμία στο κέντρο αλλά η έδρα κι ότι έχεις καλύτερο ρόστερ πιστεύω θα υπερισχύσουν.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Addicted Tesla's Avatar
    Πρώτος αντίπαλος κυπέλλου λοιπόν!

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_1.jpg

Κοιτάμε την αρχική 11άδα και ψαχνόμαστε για σύστημα κλπ. Βέβαια! Κοιτάμε και τον πάγκο να δούμε τι δυνατότητες έχει ο αντίπαλος να αλλάξει τελευταία στιγμή το σύστημα ή ακόμα και μέσα στον αγώνα!

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_2.jpg
    The Expirement (το πείραμα).-screenshot_3.png

Κατώτερος αντίπαλος με flat 4-5-1. Αρκετά συντηρητικό. Θεωρητικά με το 4-4-2nd σύστημά μου θα έχω ορθά αποτελέσματα. Ωστόσο ο παίκτης λιγότερο που έχω στο κέντρο μπορεί να μετρήσει αρνητικά στην κατοχή της μπάλας, αλλά λόγω έδρας και δυναμικότητας δεν ανησυχώ ιδιαίτερα!
    Επιλογές από τον πάγκο ο αντίπαλος δεν έχει, εκτός από το να το γυρίσει και αυτός σε 4-4-2nd όπου δεν τον συμφέρει γιατί στα συστήματα mirror* υπερισχύει ο πιο δυνατός συνήθως.

*mirror σύστημα: Όταν εσύ και ο αντίπαλος παίζεται ακριβώς το ίδιο σύστημα.
    axd23 likes this.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Nikola Tesla View Post
    Πρώτος αντίπαλος κυπέλλου λοιπόν!

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	114 
Size:	22.6 KB 
ID:	82790

Κοιτάμε την αρχική 11άδα και ψαχνόμαστε για σύστημα κλπ. Βέβαια! Κοιτάμε και τον πάγκο να δούμε τι δυνατότητες έχει ο αντίπαλος να αλλάξει τελευταία στιγμή το σύστημα ή ακόμα και μέσα στον αγώνα!

Name:	Screenshot_2.jpg 
Views:	115 
Size:	65.8 KB 
ID:	82791

Name:	Screenshot_3.png 
Views:	113 
Size:	20.3 KB 
ID:	82792

Κατώτερος αντίπαλος με flat 4-5-1. Αρκετά συντηρητικό. Θεωρητικά με το 4-4-2nd σύστημά μου θα έχω ορθά αποτελέσματα. Ωστόσο ο παίκτης λιγότερο που έχω στο κέντρο μπορεί να μετρήσει αρνητικά στην κατοχή της μπάλας, αλλά λόγω έδρας και δυναμικότητας δεν ανησυχώ ιδιαίτερα!
    Επιλογές από τον πάγκο ο αντίπαλος δεν έχει, εκτός από το να το γυρίσει και αυτός σε 4-4-2nd όπου δεν τον συμφέρει γιατί στα συστήματα mirror* υπερισχύει ο πιο δυνατός συνήθως.

*mirror σύστημα: Όταν εσύ και ο αντίπαλος παίζεται ακριβώς το ίδιο σύστημα.
    Εγω (Αεκαρα μου και τα μυαλα στα καγκελα )εφόσον δεν εχεις ακραιους και η δυμαμη σου είναι στον αξονα θα τον αντιμετωπιζα ετσι

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_453.jpg

dr,dl για να παιξουν με τους ακραιους του και dc,dmc για να βιδωσουν και αχρηστεψουν το σεντερ φορ του μαλιστα θα εβαζα και κοκινο
    βελακι στο dmc

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    Εγω (Αεκαρα μου και τα μυαλα στα καγκελα )εφόσον δεν εχεις ακραιους και η δυμαμη σου είναι στον αξονα θα τον αντιμετωπιζα ετσι

dr,dl για να παιξουν με τους ακραιους του και dc,dmc για να βιδωσουν και αχρηστεψουν το σεντερ φορ του μαλιστα θα εβαζα και κοκινο
    βελακι στο dmc
    Παίζει με 3 επιθετικούς! Δεν θέλω να ρισκάρω πίσω με 1 σεντερ μπακ! Θα πάω με το σύστημα που έδειξα πριν και θα δούμε μετά αναλόγως τα αποτελέσματα!

Addicted Tesla's Avatar
    νταξ δεν είναι στήσιμο λεωφορείου. Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει και χειρότερα τα μάτια σου!

Ξέχασα να αναφέρω ότι θα παίξω επιθετικά από τον άξονα!
    Jimbesi likes this.

Rookie
    Ομαδαρα εχει, θα ειναι παρων λογικα θα χασεις σιγουρα χαχαχα. Περα απο την πλακα, ωραιο εγχειρημα παντως και εγω τωρα που ερχεται καλοκαιρι δεν θα ειμαι τοσο ενεργος και σκεφτομαι να κατεβασω και εγω ποιοτητα, εχω 5 παικτες με ποιοτητα 1% και απο τους 14 που γινεται οι 5 στο μεσο ορο θα εχουν 5%, σκεψου ποσο πεφτει ο μεσος ορος αμεσως. Αλλα θα αφηνω καλους στην ομαδα σκεφτομαι και πολυ κακους. Υπαρχει και συναισθηματικο δεσιμο με καποιους, οι μαχητες θελουν τον Σπαλιαρα να συνεχισει στην ομαδα παρα τις δυσκολιες. The Expirement (το πείραμα).-951.jpg
    nikolgiorgos likes this.

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Jimbesi View Post
    Ομαδαρα εχει, θα ειναι παρων λογικα θα χασεις σιγουρα χαχαχα.
    Προφανώς σε αυτό το μάτς και μερικά ακόμα δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα, ωστόσο ο σκοπός είναι να βλέπω κάθε ματς λες και είναι τελικός (φιλοσοφία για triple crown) γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

Quote Originally Posted by Jimbesi View Post
    Περα απο την πλακα, ωραιο εγχειρημα παντως και εγω τωρα που ερχεται καλοκαιρι δεν θα ειμαι τοσο ενεργος και σκεφτομαι να κατεβασω και εγω ποιοτητα, εχω 5 παικτες με ποιοτητα 1% και απο τους 14 που γινεται οι 5 στο μεσο ορο θα εχουν 5%, σκεψου ποσο πεφτει ο μεσος ορος αμεσως. Αλλα θα αφηνω καλους στην ομαδα σκεφτομαι και πολυ κακους. Υπαρχει και συναισθηματικο δεσιμο με καποιους, οι μαχητες θελουν τον Σπαλιαρα να συνεχισει στην ομαδα παρα τις δυσκολιες.
    Πάντως και γω τους έδιωχνα έναν έναν και κράτησα δυο 6*ρους αρχικά, αλλά ο μέσος όρος ήταν ακόμα υψηλός! Τους έδιωξα και αυτούς και τότε έπεσε κατακόρυφα. Έτσι κι αλλιώς μόλις γυρίσεις από διακοπές αυτοί οι παίκτες θα έχουν γίνει μεσαίας δυναμικότητας, οπότε δεν κερδίζεις κάτι με το να τους κρατήσεις.
    Jimbesi likes this.

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Πολυ ενδιαφέρον, το πείραμα σου πάει κόντρα στο ρεύμα με το κυνήγι των καλών αστερατων παιχτών κάτι που φυσικά ικανοποιεί κ τα "θέλω" της εταιρίας για περισσότερα κέρδη... για να δούμε....πως συμπεριφέρεται η μηχανή σε αυτά τα επίπεδα...αναμένουμε λοιπόν
    Nikose and Tesla like this.

Addicted Tesla's Avatar
    Πρώτο ματς κυπέλλου λοιπόν θετικό.

Στο ημίχρονο με το σκόρ στο 1-0 αποφάσισα να γυρίσω τον Kefaloukos (AMC-AMR) από ST σε Amc γιατί είχα πρόβλημα στην τελική πάσα.

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_3.jpg

Και τα τελικά στατιστικά.

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_2.png

Addicted Tesla's Avatar
    Πρώτο δύσκολο εμπόδιο λοιπόν! Στο Τσάμπιονς Λίγκ με 27% μεγαλύτερο ποσοστό!

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_2.png

Το σύστημά του λογικά θα είναι και αυτό:

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_3.jpg

Έχουμε καμιά ιδέα για αντιμετώπιση?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast