Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι αρκετά συντηρητικό, στήνω λεωφορείο λέγεται.
Θεωρώ ότι θα σε δυσκολέψει η υπεραριθμία στο κέντρο αλλά η έδρα κι ότι έχεις καλύτερο ρόστερ πιστεύω θα υπερισχύσουν.
Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι αρκετά συντηρητικό, στήνω λεωφορείο λέγεται.
Θεωρώ ότι θα σε δυσκολέψει η υπεραριθμία στο κέντρο αλλά η έδρα κι ότι έχεις καλύτερο ρόστερ πιστεύω θα υπερισχύσουν.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
Πρώτος αντίπαλος κυπέλλου λοιπόν!
Κοιτάμε την αρχική 11άδα και ψαχνόμαστε για σύστημα κλπ. Βέβαια! Κοιτάμε και τον πάγκο να δούμε τι δυνατότητες έχει ο αντίπαλος να αλλάξει τελευταία στιγμή το σύστημα ή ακόμα και μέσα στον αγώνα!
Κατώτερος αντίπαλος με flat 4-5-1. Αρκετά συντηρητικό. Θεωρητικά με το 4-4-2nd σύστημά μου θα έχω ορθά αποτελέσματα. Ωστόσο ο παίκτης λιγότερο που έχω στο κέντρο μπορεί να μετρήσει αρνητικά στην κατοχή της μπάλας, αλλά λόγω έδρας και δυναμικότητας δεν ανησυχώ ιδιαίτερα!
Επιλογές από τον πάγκο ο αντίπαλος δεν έχει, εκτός από το να το γυρίσει και αυτός σε 4-4-2nd όπου δεν τον συμφέρει γιατί στα συστήματα mirror* υπερισχύει ο πιο δυνατός συνήθως.
*mirror σύστημα: Όταν εσύ και ο αντίπαλος παίζεται ακριβώς το ίδιο σύστημα.
νταξ δεν είναι στήσιμο λεωφορείου. Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει και χειρότερα τα μάτια σου!
Ξέχασα να αναφέρω ότι θα παίξω επιθετικά από τον άξονα!
Ομαδαρα εχει, θα ειναι παρων λογικα θα χασεις σιγουρα χαχαχα. Περα απο την πλακα, ωραιο εγχειρημα παντως και εγω τωρα που ερχεται καλοκαιρι δεν θα ειμαι τοσο ενεργος και σκεφτομαι να κατεβασω και εγω ποιοτητα, εχω 5 παικτες με ποιοτητα 1% και απο τους 14 που γινεται οι 5 στο μεσο ορο θα εχουν 5%, σκεψου ποσο πεφτει ο μεσος ορος αμεσως. Αλλα θα αφηνω καλους στην ομαδα σκεφτομαι και πολυ κακους. Υπαρχει και συναισθηματικο δεσιμο με καποιους, οι μαχητες θελουν τον Σπαλιαρα να συνεχισει στην ομαδα παρα τις δυσκολιες.![]()
Προφανώς σε αυτό το μάτς και μερικά ακόμα δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα, ωστόσο ο σκοπός είναι να βλέπω κάθε ματς λες και είναι τελικός (φιλοσοφία για triple crown) γιατί ποτέ δεν ξέρεις..
Πάντως και γω τους έδιωχνα έναν έναν και κράτησα δυο 6*ρους αρχικά, αλλά ο μέσος όρος ήταν ακόμα υψηλός! Τους έδιωξα και αυτούς και τότε έπεσε κατακόρυφα. Έτσι κι αλλιώς μόλις γυρίσεις από διακοπές αυτοί οι παίκτες θα έχουν γίνει μεσαίας δυναμικότητας, οπότε δεν κερδίζεις κάτι με το να τους κρατήσεις.
Πολυ ενδιαφέρον, το πείραμα σου πάει κόντρα στο ρεύμα με το κυνήγι των καλών αστερατων παιχτών κάτι που φυσικά ικανοποιεί κ τα "θέλω" της εταιρίας για περισσότερα κέρδη... για να δούμε....πως συμπεριφέρεται η μηχανή σε αυτά τα επίπεδα...αναμένουμε λοιπόν