Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 70
Like Tree49Likes

Thread: The Expirement (το πείραμα).

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    έτσι για να ξέρεις πάντως Tesla, ήταν παλιά στο φόρουμ ένας Γιαπωνέζος (Amane Ito) ο οποίος έπαιζε μόνο με τους 0Τ παίκτες της ακαδημίας του κυρίως.
    Δεν ξόδευε σχεδόν τίποτα από πράσινα ή τόκεν
    Επειδή είχε πολύ χαμηλό επίπεδο ποιότητας, έπαιζε σε εύκολα πρωταθλήματα και κέρδιζε αρκετούς τίτλους (εκτός από CH.L.)

Δες εδώ ομάδα

https://forum.topeleven.com/top-elev...lf-season.html
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    έτσι για να ξέρεις πάντως Tesla, ήταν παλιά στο φόρουμ ένας Γιαπωνέζος (Amane Ito) ο οποίος έπαιζε μόνο με τους 0Τ παίκτες της ακαδημίας του κυρίως.
    Δεν ξόδευε σχεδόν τίποτα από πράσινα ή τόκεν
    Επειδή είχε πολύ χαμηλό επίπεδο ποιότητας, έπαιζε σε εύκολα πρωταθλήματα και κέρδιζε αρκετούς τίτλους (εκτός από CH.L.)
    Κάτι αντίστοιχο πάω να κάνω. Κόντρα στην καπιταλιστική μορφή του παιχνιδιού!

Quote Originally Posted by Alexinho View Post
    3-1-4-1-1
    Να σας υπενθυμίσω ότι στο 1vs1 υστερώ αρκετά με αυτόν τον αντίπαλο!

Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by Nikola Tesla View Post
    Να σας υπενθυμίσω ότι στο 1vs1 υστερώ αρκετά με αυτόν τον αντίπαλο!
    Δεν πειραζει το 3-1-4-1-1 που προτεινει ο αλεξινιο θα του κανει ζημια.
    Πισω βελακια σε dc/dmc
    Μπροστα βελακι στον amc.

επίθεση από κέντρο. πρέπει να χτυπήσεις στην έλλειψη dmc και στον αδύναμο του κεντρικό άξονα.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Addicted Tesla's Avatar
    To καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι αυτό (δεν εχω mr - ml):

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_3.jpg

Famous Cloverfield's Avatar
    Καλό είναι και αυτό απλά θες και λίγο τύχη να μην "υπολογίσει" πολύ το παιχνίδι τους 3 παικτες εκτός θέσης
    Συνήθως έχω μόνο ένα δεν ξέρω τι γίνεται όταν μπαίνουν πιο πολλοί
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Καλό είναι και αυτό απλά θες και λίγο τύχη να μην "υπολογίσει" πολύ το παιχνίδι τους 3 παικτες εκτός θέσης
    Συνήθως έχω μόνο ένα δεν ξέρω τι γίνεται όταν μπαίνουν πιο πολλοί
    Τίποτα δεν γίνεται.. Παίζω συχνά με 1-2 παίκτες κιτρινισμένους.. όχι κόκκινους..

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Nikola Tesla View Post
    Πρώτος αντίπαλος κυπέλλου λοιπόν!

Attachment 82790

Κοιτάμε την αρχική 11άδα και ψαχνόμαστε για σύστημα κλπ. Βέβαια! Κοιτάμε και τον πάγκο να δούμε τι δυνατότητες έχει ο αντίπαλος να αλλάξει τελευταία στιγμή το σύστημα ή ακόμα και μέσα στον αγώνα!

Attachment 82791
    Attachment 82792

Κατώτερος αντίπαλος με flat 4-5-1. Αρκετά συντηρητικό. Θεωρητικά με το 4-4-2nd σύστημά μου θα έχω ορθά αποτελέσματα. Ωστόσο ο παίκτης λιγότερο που έχω στο κέντρο μπορεί να μετρήσει αρνητικά στην κατοχή της μπάλας, αλλά λόγω έδρας και δυναμικότητας δεν ανησυχώ ιδιαίτερα!
    Επιλογές από τον πάγκο ο αντίπαλος δεν έχει, εκτός από το να το γυρίσει και αυτός σε 4-4-2nd όπου δεν τον συμφέρει γιατί στα συστήματα mirror* υπερισχύει ο πιο δυνατός συνήθως.

*mirror σύστημα: Όταν εσύ και ο αντίπαλος παίζεται ακριβώς το ίδιο σύστημα.
    Εγω (Αεκαρα μου και τα μυαλα στα καγκελα )εφόσον δεν εχεις ακραιους και η δυμαμη σου είναι στον αξονα θα τον αντιμετωπιζα ετσι

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_453.jpg

dr,dl για να παιξουν με τους ακραιους του και dc,dmc για να βιδωσουν και αχρηστεψουν το σεντερ φορ του μαλιστα θα εβαζα και κοκινο
    βελακι στο dmc

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    Εγω (Αεκαρα μου και τα μυαλα στα καγκελα )εφόσον δεν εχεις ακραιους και η δυμαμη σου είναι στον αξονα θα τον αντιμετωπιζα ετσι

dr,dl για να παιξουν με τους ακραιους του και dc,dmc για να βιδωσουν και αχρηστεψουν το σεντερ φορ του μαλιστα θα εβαζα και κοκινο
    βελακι στο dmc
    Παίζει με 3 επιθετικούς! Δεν θέλω να ρισκάρω πίσω με 1 σεντερ μπακ! Θα πάω με το σύστημα που έδειξα πριν και θα δούμε μετά αναλόγως τα αποτελέσματα!

Addicted Tesla's Avatar
    Έγινε η κλήρωση στο πρωτάθλημα λοιπόν και είναι ΙΔΑΝΙΚΟΤΑΤΗ! Όλοι είναι κοντά στο 30% (εγώ είμαι 42%) εκτός από έναν που είναι στο 52%!

Συνεπώς η 2η θέση είναι δεδομένη θα παλέψω για 1η! Ο ανταγωνιστής είναι αυτός:

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_1.jpg

Addicted Tesla's Avatar
    Κάποιοι είπαν ότι θα είναι εύκολος ο δρόμος καθώς θα έχω αρκετούς εύκολους αντίπαλους! Κι όμως μιλάμε για παιχνίδι που παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη.. Πρέπει όπως είπα νωρίτερα να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό, ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι κατώτερος..

Πρώτος αγώνας πρωταθλήματος λοιπόν με κατώτερο αντίπαλο σε καθαρό 4-4-2. Αντιμετώπιση (κλασικά) με 4-4-2nd και επιθέσεις από κέντρο.. Ο αντίπαλος κάθε φορά που έβαζα γκολ με ισοφάριζε!

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_1.jpg

4 ουσιαστικά επιθέσεις έκανε και έβαλε 3 γκολ! Εγώ ήμουν μόνιμα στην πλευρά του αλλά η τύχη δεν με ήθελε!

The Expirement (το πείραμα).-screenshot_2.png

Τέλος πάντως, τέτοιες "γκέλες" προβλέπονται στις πρεμιέρες, ακόμα και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε!

edit: Βέβαια να πω και το λάθος μου.. Για κάποιο λόγο η πίεση στην άμυνα ήταν στο "ήπιο", το κατάλαβα αργά (στο '70) όταν και το σκορ ήταν ήδη στο 3-3.
    Last edited by Tesla; 05-30-2017 at 12:34 PM.
    Cloverfield likes this.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast