Results 1 to 10 of 56
Like Tree39Likes

Thread: Διαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    λοιπον προχθες εκει που χαζευα στις μεταγραφες βλεπω ένα 19χρονο τερματοφυλακα ρουμανο
    μπαινω να δω τι παιζει και είναι 3 κινεζοι που εχουν βαλει μεχρι 9 τοκεν δν μου φαινοταν κατι ιδιαιτερο
    χωρις ειδικοτητα και ποιοτητα γυρω στο 90 δηλ ηθελε 10 ακομα για να γινει 6 αστερος τσεκαρω τους
    κινεζους και με εκπληξη βλεπω ότι είναι μεγαλα επίπεδα και οι 3 57,59,60,λεω κατι εχουν δει αυτοι που δεν
    εχω δει εγω ε λεω δεν τον χτυπαω μπας και είναι κελεπουρι εχουμε φαει παλτα ας φαμε άλλο ένα χα,χα
    τελικα τον πηρα με 20 τοκεν ,τον ειχα ξεχασμενο στις ρεζέρβες και λεω για να δουμε τι ψαρια
    πιασαμε ε λοιπον οντως κελεπουρι με 36 πρασινα πηρε ειδικοτητα και με 17 ακομα τον εκανα 6αστερο
    χθες το βραδυ κανω ένα φιλικο τον βαζω να κτυπάει φαουλ και στο πρωτο που κτυπησε το εβαλε
    ε σημερα που τον εβαλα βασικο οργιασε καλυτερος παικτης και μας εδωσε τα ποντακια από 2 φαουλ
    Διαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_17.jpgΔιαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_18.jpgΔιαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_19.jpgΔιαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_20.png
    Με ποιον τρόπο δίνεις ειδικότητα με μόνο 36 πράσινα? Εγώ όσες φορές εχω δώσει ειδικότητα ή θέση σε 18αρη γρήγορο,το έχω κάνει με 43-46 πράσινα,εκεί κυμαίνονται όλες μου οι ενέργειες.Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ?

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Jorge Volos View Post
    Με ποιον τρόπο δίνεις ειδικότητα με μόνο 36 πράσινα? Εγώ όσες φορές εχω δώσει ειδικότητα ή θέση σε 18αρη γρήγορο,το έχω κάνει με 43-46 πράσινα,εκεί κυμαίνονται όλες μου οι ενέργειες.Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ?
    οταν είναι όχι απλα γρηγορος πολύ γρηγορος σου βγαζει σε κάθε προπονηση 3και 4 ειδικοτητες μαζεμένες εμενα δεν μου
    εβγαζε 1 συνεχεια 3πλες και πoλλες φορες τετραπλη παρακατω προπονω 2 παικτες ο ενας βγαζει μονη και ο άλλος συνεχεια διπλη ο
    τερματοφύλακας μου εβγαζε συνεχεια 3,4
    Διαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_22.jpg
    Last edited by Nick Lizas; 07-06-2017 at 12:25 PM.

Dreamer Rizla's Avatar
    σε προπόνηση 3-4 sa;
    αδύνατον! δεν παίζω πολύ καιρό το παιχνίδι (6μηνες) αλλα δεν έχω συναντήσει ποτε κατι τετοιο.
    η μονη φορα που είδα να παίρνει παίχτης 2πλο sa είναι σε παιχνίδι και αυτό γιατί χάνει
    περισσότερο απο 15% της κατάστασής του

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    ναι ρε Νίκο, μάλλον θα είχες και άλλους παίκτες και μπερδεύτηκες.
    2 φορές μπορεί να σου βγάλει σε ένα σετ, 3 ή 4 όχι.
    Με 40 πράσινα μπορεί πάντως να πάρει εξτρά θέση.

οκ την επομενη φορα θα ανεβασω βιντεο γιατι και εμενα πρωτη φορα μου ετυχε τέτοιος παικτης
    ο οποιος σημερα πηρε και άλλο αστερι βγηκε και παικτης του αγωνα χωρις να σκοραρει
    Διαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_23.jpgΔιαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_24.pngΔιαγωνισμός #3: Φουλ Επίθεση.-screenshot_25.jpg

VIP Nick Lizas's Avatar
    Last edited by Nick Lizas; 07-06-2017 at 07:07 PM.