- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Η ομάδα μου είναι η P.A.O.K FC και είμαι στο επίπεδο 34
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
Τα πήγα αρκετά καλά είχα σκαμπαανεβάσματα στο πρωτάθλημα και έτσι έμεινα σε 2 σεζόν θα προσπαθήσω τώρα να γίνω καλύτερος από πριν
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Να πάρω επιτέλους triple crown γιατί σε αυτήν την σεζόν ήμουν τόσο κοντά να πάρω κύπελλο και δεν πείρα @$@!
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
Εχω είδη κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα όπως να πάρω αναπληρωματικούς αρκετούς σε θέσης όπως MC,DM τώρα θα πρέπει να αλλάξω το σύστημα γιατί είναι αρκετά παλιό θα ρωτήσω σε άλλο thread τι διάταξη να βάλω![]()
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
Είμαι στο επίπεδο 74 κοντεύω να το τερματίσω το κατράν χαχα
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
Συμμετέχω και ποιο ενεργά και ποιο αποδοτικά από την παλιά ομοσπονδία που ήμουν τους the greek legends τώρα η ομάδα μου είναι TOP11 FRIENDS και είμαστε πολύ κοντά να πάμε χρυσή 1 !!
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Η εμπειρίες μου με αυτό το παιχνίδι είναι αρκετές ας ξεκινήσω το παιχνίδι είναι ένα από τα ποιο αγαπημένα μου τακτικής και διάταξης έχει των δικό του τρόπο ως παιχνίδι να με κάνει να νιώθω λες και είμαι κανονικός μάνατζερ επίσης έχει πολλές ωραίες προσθήκες ειδικά με το νέο έτος για το παιχνίδι που αρχίζει από αύριο ελπίζω ότι καλύτερο και σε δίκαιη νίκη και σε δίκαιο σύστημα αλγόριθμου όπου σε βάζει με τα ποιο μικρά level και σε γλεντάνε ένα από τα αρνητικά πιστεύω του παιχνιδιού είναι ο αλγόριθμος που του έχουν βάλει η developers δεν ξέρω τι αποφάσεις έχει πάρει η nordeus αλλά το σύστημα τους είναι εντελώς άδικο σε θέμα δίκαιης νίκης ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν και το διορθώσουν πριν είναι αργά!
Υ.Σ Σας εύχομαι η καινούργια σεζόν με το το 18 που θα μπει από αύριο στο παιχνίδι να σας αρέσει!! (επέστρεψα στο forum θα προσπαθώ να είμαι ενεργό μέλος![]()