Results 1 to 10 of 36
Like Tree23Likes

Thread: [Official] Top Eleven v6.0 - Top Eleven 2018

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    @ dathanassiou
    αυτό δεν έχει σχέση με την νέα έκδοση.
    Είναι κάτι σαν προσωρινό bug.
    Κρατάει μερικές μέρες - βδομάδα και μετά επανέρχεται.
    Εγώ όταν το παθαίνω, απλά προσπαθώ να κρατώ το μπόνους μου στο 8% χωρίς να ξοδεύω εξτρά πράσινα.
    Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το ιδιο σου συμβαινει και για το 2ο θεμα που αναφερω (δηλαδη το να μην εμφανιζεται καθολου το μπλε ΔΩΡΕΑΝ στον εκαστοτε παικτη για να παρει 15%) ;

Μου κανει εντυπωση παντως γιατι κοντευω να κλεισω χρονο στο ΤΕ και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο με το 2x και η ελλειψη του ΔΩΡΕΑΝ. Μεχρι τωρα μερικες μερες απλα μου ηταν grey out αλλα ποτε δεν ειχαν εξαφανιστει τελειως.

Πως κρατας το 8% χωρις να ξοδευεις εξτρα πρασινα; Τοσα πολλα σου δινει το παιχνιδι οταν πατας πανω δεξια στα πρασινα;

Κάνω edit και απαντώ εδώ, γιατί είναι εκτός θέματος. Αν έχεις 28 παίκτες, κάνεις ανά ομάδες και κρατιέται το bonus στο 8%.

Διάβασε και αυτό
    https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...%88%CE%B5.html

και ρώτα εκεί αν θες, γιατί εδώ είναι άλλο το θέμα.
    Last edited by nikolgiorgos; 11-11-2017 at 05:07 PM.

Newbie
    Quote Originally Posted by dathanassiou View Post
    Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το ιδιο σου συμβαινει και για το 2ο θεμα που αναφερω (δηλαδη το να μην εμφανιζεται καθολου το μπλε ΔΩΡΕΑΝ στον εκαστοτε παικτη για να παρει 15%) ;

Μου κανει εντυπωση παντως γιατι κοντευω να κλεισω χρονο στο ΤΕ και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο με το 2x και η ελλειψη του ΔΩΡΕΑΝ. Μεχρι τωρα μερικες μερες απλα μου ηταν grey out αλλα ποτε δεν ειχαν εξαφανιστει τελειως.

Πως κρατας το 8% χωρις να ξοδευεις εξτρα πρασινα; Τοσα πολλα σου δινει το παιχνιδι οταν πατας πανω δεξια στα πρασινα;

Κάνω edit και απαντώ εδώ, γιατί είναι εκτός θέματος. Αν έχεις 28 παίκτες, κάνεις ανά ομάδες και κρατιέται το bonus στο 8%.

Διάβασε και αυτό
    https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...%88%CE%B5.html

και ρώτα εκεί αν θες, γιατί εδώ είναι άλλο το θέμα.
    Ευχαριστώ για την απάντηση και sorry για το offtopic αλλα απαντα μου αν θες αν το ιδιο συμβαινει και με τις διαφημισεις με το μπλε ΔΩΡΕΑΝ σε καθε παικτη ή μονο με το 2x.

όχι, το Χ2 είναι άσχετο.
    Τα πράσινα ή το μπλε αναπλήρωσης, εξαρτάται από την μέρα και την ώρα καμιά φορά, αλλά και την εποχή .
    Last edited by nikolgiorgos; 11-13-2017 at 03:54 PM.