Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ..Παίζω το Παιχνίδι 4 μήνες...Σήμερα όμως έγινε το παρακάτω περίεργο συμβάν,και ας μπορεί να μου δωθεί μια απάντηση απο τους αρμόδιους η απο κάποιον που έχει πάθει κάτι αντίστοιχο..ο αγώνας ηταν προγραμματισμένος στις 10.20..προσπαθώ να είμαι μέσα σε όλους τους αγώνες..και στις 10.15 προσπάθησα να μπω στο παιχνίδι αλλά μου έλεγε σφάλμα σύνδεσης..οταν τελικά μπήκα στις 10.22 μου είχε βάλει στην αρχική τον επόμενο αγώνα και οτι δηλαδή ο αγώνας έγινε και έληξε 0-0..δηλαδή μέσα σε 2 λεπτά τελείωσε ο αγώνας οταν ο αγώνας διαρκεί τουλάχιστον 10 λεπτά?ας μου απαντήσει κάποιος τι έχει γίνει..δηλαδή επειδή ο πρώτος έχει καλή ομάδα και έχει πληρώσει πολλά απο οτι φαίνεται για να την φτιάξει πρέπει να του δώσουν απο τώρα το πρωτάθλημα?γιατι έπαιζα με τον τελευταίο και με ενδεχόμενη νίκη μείωνα την διαφορά..εγω προσωπικά δεν εχω δώσει μέχρι τώρα χρήματα..απλά μάζεψα κάποια τόκεν απο αυτά που δίνουν και έφτιαξα μια ομάδα η οποία είναι περσυνή να το πω έτσι και θα μείνει έτσι μέχρι να λήξουν τα συμβόλαια τους...οι παίκτες πέρσυ ήταν πεντάστεροι..και φέτος τετράστεροι και όσοι γίνανε πάλι πεντάστεροι..εχω 23 παίκτες για να μπορώ να διαχειρίζομαι καλύτερα την ομάδα και να μπορώ να ξεκουράζω και κάποιους παίκτες για τον λόγο οτι αν παίζεις κάθε μέρα 2 παιχνίδια και πολλές φορές με μικρή διαφορά ώρας πρέπει να κάνεις μια σωστή διαχείρηση..τέσπα..συγνώμη αν κούρασα και αν μπορώ να μάθω τι έγινε σήμερα..